yonit107

New member
../images/Emo204.gif

לכל חברי הפורום ואוהבי מייק ברנט המשך יום נפלא עם הרבה
ו - אהבה ונשיקות וכמובן הרבה מייק ברנט מיוניתוש

גם לך המשך יום נפלא עם הרבה חיבוקים, אהבה

ונשיקות והרבה מייק ברנט. ממאיה

Kelin

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo23.gif

תמיד כייף לקרוא את ההודעות שלך יונית
תודה
מחכה לפגוש אותך... שיהיה לך רק טוב ושתהי תמיד מאושרת ושמחה
אוהבת, קלי

yonit107

New member
../images/Emo24.gif

קלי מתוקה
מתוקה על זה שאת נהנית לקרוא את ההודעות שלי . אני גם מחכה כבר לפגוש אותך ולהכיר אותך מקרוב אני מאוד שמחה לשתף את כל חברי הפורום באהבה שלי למייק ולכל מה שאני עושה למענו אני יודעת שמייק היה גאה בנו בעיקר למעריצים הצעירים שנולדו בתקופת מייק שהיו בני ארבע חמש וגם לאלה שנולדו אחרי תקופת מייק אנחנו כולנו תורמים את אהבתנו למייק כל אחד בדרך שלו וזה חשוב תמיד להנציח את שמו של מייק ה -
שלנו בכל דרך שאפשר קלי מתוקה אני מאחלת לך גם אושר ושמחה והרבה אהבה והתגשמות כל חלומותיך וכמובן גם שבת שקטה ושלווה עם הרבה מאכלים מתוקים
וכמובן עם הרבה מייק ברנט באהבה
ו -
יוניתוש

Kelin

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo23.gif

אני מאמינה שכולם כאן לשתף את אהבתם למייק ברנט לא? וכל מי שיכול לתרום להעברת מורשתו של מייק לדורות הבאים שיבורך לא משנה באיזה דרך או איזה גיל.
יונית'וש את מתוקה אמיתית אני מאחלת לך רק אושר ! ב-
קלי

Malka61

New member
יונית יקרה שלנו

ערב טוב מה שלומך ? יש לך את הדיסק דיוידי קליפים של מייק שלנו ?

yonit107

New member
../images/Emo24.gif

מלכל'ה בוקר טוב
ונפלא יום שישי בפתח יום הניקיונות והכנת המטעמים הטעימים ליום שבת על רקע הקול המדהים של מייק ה -
שלנו יש לי הדיסק והדוידי של מייק , כל דיסק שיוצא לחנויות אני ישר הולכת וקונה .אהבה שלי למייק גדולה וחזקה מאוד . מלכלה שיהיה המשך יום מקסים ומתוק
וכמובן שבת שלום ומבורך
שבת שקטה
ושלווה מיוניתוש ב -

Malka61

New member
גם לי יש אותו קניתי לפני שנה מהקניון

במקרה עברתי עם המשפחה וראיתי שיש דיוידי על מייק ברנט כמובן שקניתי אותו בהתרגשות רבה ועוד יותר התרגשתי כשראיתי הופעות וידיאו שלא ראיתי מעולם, סרטונים מלפני 35 שנים ! אי אפשר לתאר את ההרגשה ששררה בי זה היה שווה כל מחיר והלואי שיהיה עוד דיסק כזה. יש לי גם את הדיסק הזה שאת יכולה לראות מצאתי באתר גוגל בזכות הילדה הגדולה שלי מאיה זה דיסק משנות התשעים קניתי אותו לפני 10 שנים, זה דיסק לציין 20 למותו של מייק היקר
יונית'וש ערב טוב ושבת שלום לך ולבני משפחתך ממלכה באהבה.

M i k e s F a n

New member
למי אין אותו..../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif

קניתי לפני 3 שנים ואת ה- DVD "Qui Saura" לפני שנתיים.. אני אוהבת את העטיפה

למעלה