Any Man Of Mine
זה מה שנשים רוצות - כל גבר שלי צריך להיות גאה בי אפילו כשאני מכוערת הוא צריך עדיין לאהוב אותי אני יכול לאחר לדייט - זה בסדר אבל חסר לו אם הוא יאחר. כל גבר שלי יגיד - זה יושב מעולה אפילו אם השימלה של שנה שעברה קצת צמודה. וכל דבר שאגיד או אעשה יהיה בסדר - כשאני עוברת יום שיער גרוע. ואם אני משנה את דעתי מליון פעם אני רוצה לשמוע אותו אומר כן, כן, אני רוצה את בצורה כזאת. כל גבר שלי חייב ללכת בקו חייב להראות לי - פלרטוט, מחיצות ותענוג אני צריכה גבר שיודע איך הולך הסיפור הוא צריך לגרום ללב לפעום להתנהג יפה לעצור ת'נשימה - כזה בחור. כל גבר שלי. כל גבר שלי חייב לחלוק על דבריי כשאני אומרת שאישה אחרת נראת יותר טוב ממני. וכשאני מבשלת לו ארוחה - והופכת אותה לשחורה הוא חייב להגיד .. מממ.. אני אוהב את זה ככה. ואם אני משנה את דעתי מליון פעם אני רוצה לשמוע אותו אומר כן, כן, אני רוצה את בצורה כזאת. כל גבר שלי חייב ללכת בקו חייב להראות לי - פלרטוט, מחיצות ותענוג אני צריכה גבר שיודע איך הולך הסיפור הוא צריך לגרום ללב לפעום להתנהג יפה לעצור ת'נשימה - כזה בחור. כל גבר שלי. תנו לי לשמוע אותכם אומרים יאי... יאיי...אני אוהב את זה בצורה הזאת. אתה חייב לשקשק את זה לגרום לעולם לרעוד בעיטה, סיבוב, דילוג, דילוג ואז לקפוץ. עקב לאגודל - דו-סי-דו עד שהרגל והכאב כואבים תמשיך לזוז עד שלא תוכל יותר קדימה כולם - לרחבה 1,2,3-4 ואוו.. 2 אם אתה רוצה להיות גבר שלי - זה מה שנשים רוצות.