The Woman In Me

MiriOrit

New member
../images/Emo204.gifThe Woman In Me../images/Emo204.gif

אני מנסה מסורת חדשה - אני משרשרת אחד אחרי השני את כל השירים בדיסק וכל אחד יביע את דעתו על השיר. אבל לא לכתוב - יא.. אני אוהבת את השיר וזהו. אלא להסביר. לנמק! (כן.. כן.. בטון של מורה לספרות
) אני מוסיפה את התרגום בעברית לשיר כי אסור לשים מילים לשירים באנגלית. אז יאללה.. תעזרו לי להעיר את הפורום.. |יורדת על ברכי ומתחננת|

MiriOrit

New member
Home Ain´t Where His Heart Is

הוא יודע איך לגעת בי בפנים הוא מצא חלק בתוכי שלא הצלחתי להסתיר הלכנו ודיברנו לעיתים קרובות והוא השכיב אותי ותינה איתי אוהבים. בנינו אהבה חזקה שלא יכולה להישבר ולא הייתה דרך שבה פחדנו ללכת התנשקנו כל הדרך מארקנסס עד רומא כי בזרועות האחר הרגשנו בבית - המתוק. אבל הוא לא הרגיש אותו הדבר אחרי שהחיים שלנו נהפכו לשנים של חשבונות, תנוקות ושרשרות. הבית לא איפה שהלב שלו יותר אולי הוא תולה את הכובע שלו על דלת האמבטיה שלנו אבל הוא לא נותן לראש שלו לאהוב אותי כמו פעם. הבית לא איפה שהלב שלו היה פעם. אם יסודות עשויים מסלע יכולים להפוך לאבק אז ללבות ברזל יכולות להתחלד. אם רק היה יכול למצוא את ההרגשה בתוכו שוב. אם רק היינו יכולים לשנות את הסוף של הסיפור ויכול להיות שהוא עדיין בא הבייתה אבל אני גרה פה לבד. האהבה שבנינו כל כך טוב - הלכה. הבית לא איפה שהלב שלו יותר אולי הוא תולה את הכובע שלו על דלת האמבטיה שלנו אבל הוא לא נותן לראש שלו לאהוב אותי כמו פעם. הבית לא איפה שהלב שלו היה פעם.

MiriOrit

New member
Any Man Of Mine

זה מה שנשים רוצות - כל גבר שלי צריך להיות גאה בי אפילו כשאני מכוערת הוא צריך עדיין לאהוב אותי אני יכול לאחר לדייט - זה בסדר אבל חסר לו אם הוא יאחר. כל גבר שלי יגיד - זה יושב מעולה אפילו אם השימלה של שנה שעברה קצת צמודה. וכל דבר שאגיד או אעשה יהיה בסדר - כשאני עוברת יום שיער גרוע. ואם אני משנה את דעתי מליון פעם אני רוצה לשמוע אותו אומר כן, כן, אני רוצה את בצורה כזאת. כל גבר שלי חייב ללכת בקו חייב להראות לי - פלרטוט, מחיצות ותענוג אני צריכה גבר שיודע איך הולך הסיפור הוא צריך לגרום ללב לפעום להתנהג יפה לעצור ת'נשימה - כזה בחור. כל גבר שלי. כל גבר שלי חייב לחלוק על דבריי כשאני אומרת שאישה אחרת נראת יותר טוב ממני. וכשאני מבשלת לו ארוחה - והופכת אותה לשחורה הוא חייב להגיד .. מממ.. אני אוהב את זה ככה. ואם אני משנה את דעתי מליון פעם אני רוצה לשמוע אותו אומר כן, כן, אני רוצה את בצורה כזאת. כל גבר שלי חייב ללכת בקו חייב להראות לי - פלרטוט, מחיצות ותענוג אני צריכה גבר שיודע איך הולך הסיפור הוא צריך לגרום ללב לפעום להתנהג יפה לעצור ת'נשימה - כזה בחור. כל גבר שלי. תנו לי לשמוע אותכם אומרים יאי... יאיי...אני אוהב את זה בצורה הזאת. אתה חייב לשקשק את זה לגרום לעולם לרעוד בעיטה, סיבוב, דילוג, דילוג ואז לקפוץ. עקב לאגודל - דו-סי-דו עד שהרגל והכאב כואבים תמשיך לזוז עד שלא תוכל יותר קדימה כולם - לרחבה 1,2,3-4 ואוו.. 2 אם אתה רוצה להיות גבר שלי - זה מה שנשים רוצות.

MiriOrit

New member
WHOSE BED HAVE YOUR BOOTS BEEN UNDE

WHOSE BED HAVE YOUR BOOTS BEEN UNDER? תחת איזה מיטה מגפיך היו? אני תוהה, איזה לב גנבת? הפעם זה הרגיש כמו רעם (?), בייבי ובכן, תחת איזה מיטה מגפיך היו? אל תראה כל כך בודד, אל תהיה כל כך עצוב אני יודעת שאני לא הבת היחידה שאליה אתה רץ אני יודעת על לוליטה, הלהבה הספרדית הקטנה שלך אני ראית אותך עם ריטה, הגי'נג'ית מהסימטה תחת איזה מיטה מגפיך היו? אני תוהה, איזה לב גנבת? הפעם זה הרגיש כמו רעם, בייבי תחת איזה מיטה מגפיך היו? איזה שפתיים נישקת? באיזה אוזן הבעת את משאלתך? האם זאת האחת שאתה מתגעגע אליה, בייבי? תחת איזה מיטה מגפיך היו? שמעתי שנעלמת לך עם ג'יל ומה עם אותו סופשבוע עם בברלי היל? ראיתי אותך הולך עם לואיז ארוכת הרגליים ואתה יותר מדיברת, אתמול עם דניס בפעם הבאה שאתה בודד, אל תסמוך עלי תנסה את המרכזנית, אולי היא תהייה פנויה *תודה לספי על העזרה

veish

New member
../images/Emo67.gif

עעעע איזו זוועה למה בעבריייתתת זה הורס את השיר

למעלה