Naruto's RPG - Starto

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifNaruto's RPG - Starto

אנשים אני מזכירה מי מה, מי שרוצה להצטרף עם דמות שלא רשומה שיזרום וישחק.
סאסקה- שלי!!! צוג'י-remundo נארוטו- אוראל הינטה- עמרי שיקאמארו- עמרי נג'י- אוראל קאקאשי- שלי!!! גאי-עדי רוק לי- ענבר. אינו-remundo טן טן- ג'יראיה- ליאון. טסונאדה- ליטל סאקורה- עדי קאבוטו- ליטל אורוצ'ימארו- אורי איטצ'י- אורי קונוהמארו- טמארי- גל קיבה- גל גאארה- ענבר קנקורו- טון טון- דניאלXD פאקון- שינו- יובל זאבוזה- עמיחי האינר ציצים של אנקו- אוראל צלחת הראמן של נארוטו- בהצלחה לכולם ואילתור נעים!
מיד מתחילים..

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifאני מזכירה את החוקים שימו../images/Emo23.gif

כוכביות מסמנות פעולה. לדוגמא: *בורח* תמיד תתחילו בשם הדמות ונקודותיים. לדאומג- סאסקה: *בורח* ציטוטים בתוך מרכאות כמובן. מחשבות תכניסו לתוך אלה <בלהבלה>.

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifטייק וואן- רולינג!

קאקאשי: *מתעורר בערפול חושים* <<הממ. כמה מוזר. אני בטוח שחלמתי על אורי גלר. לא, לא יתכן. בטח התבלבלתי עם קאבוטו הזה...>> בדיוק אז חזר לחושיו והבחין פתאום במי שישן לצידו. בחילה עלתה בגרונו!

ARA SAMA

New member
../images/Emo218.gifממשיך D=

אורוצ'מארו: *מתעורר בתחושה רעננה אחרי לילה מצויין ומסתובב במיטה* הוא הוריד את החול מעייניו ובדיוק ראה מי ישן איתו כל הלילה *נופל מהמיטה בתדהמה*

dndboy

New member
../images/Emo103.gifהמממ

שיקאמארו: *מתנשף* "זה כזה מתסכל.. בשביל מה העבריו אותי? האימונים לא נגמרים!" הינאטה: "ביאקוגאן!"

TheDucky

New member
קולות רקע: סקרטצ' סקרטצ'

<ג'יראיה חושב: איזה מזל שאני פה...> גיראיה: הסיפור מתחיל בשלישיה עליזה במיטה לא קטנה מידי - ---- -- ----- .... .... קולות רקע: חריקה של קרש בריצפה *קפיצה מהירה אחורה עם מבט תמים*

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifסאסקה: *מביט מהחלון

ורואה את ג'יראיה רושם בספר קטן, ממש מתחת לחלון של ביתו של קאקאשי. הוא קפץ מהחלון למטה ונחת בדיוק אז על הראש של..

Ikari Shinji

New member
בדיוק באותו הרגע...

נארוטו סיים את מסכת אימוני הבוקר שלו, שכללה הרבה כפיפות בטן וריכוז הצ'אקרה. כשלפתע הוא חשב: <המממ... בא לי ראמן> ואת קרא בקול רם: "איצ'יראקו ראמן!!!" ובטנו קרקרה בקול לא קטן...

Adi Chan

New member
ואז בחנות הזו של הראמן

ראה נארוטו את סאקורה!! סאקורה טחנה וטחנה והעלתה עוד 30 קילו והיתה שמנה לא קטנהD: סאקורה: "למה עזבת אותי סאסקה!!!?#?!@#?!@?$$@? למה???????????????????????????????"

Ikari Shinji

New member
ואז נארוטו...

הביט בא במבט מלא חמלה, אבל אז עלתה במוחו עובדה והוא צרח: "תפסיקי לאכול כ"כ הרבה. את תגמרי לי את הראמן!!!" כשלפתע הרגיש צורך להסובב לאחור ולבדוק האם מישהו צופה בו, מאחר וככה הרגיש...

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifסאסקה נחת על ראשה של

סאקורה והדביק אותה לרצפה. "אה? איך הגעתי לחנות הראמן? הייתי ליד הבית של קאקאשי!" אמרה בפליאה. "איכס סאקורה יא דבה. זוזי לי מהתחת"

ARA SAMA

New member
../images/Emo218.gifאורוצ'ימרו:*מתנער וקם מהרצפה

ליד המיטה וסורק את החדר* <<לאן הוא הלך? הוא השאיר אותי לבד והלך פשוט... אני לא אסלח לו>> *מחליף מפיג'מה לקימונו המסורתי והחבל הסגול שלו ויוצא מהחדר דרך החלון בקפיצה* ....

¥otamsh

New member
בעוד מהומה זו ממשיכה לה- אקאמרו

מהלך לו באזור <סוףסוף יצאתי מתוך המעיל של האידיוט הזה. מה הוא מנסה לחנור אותי או משהו?!> *מביט במה שמתרחש* מחשבות זדוניות עולות במוחו של אקאמארו, על מנת להגביר את העניין.... *הולך בשקט ומשתין בצלחת הראמן של נארוטו*

Adi Chan

New member
סאקורה: "יייאיייי! ראמן!"

*אוכלת חצי ראמן* סאקורה: "איזה טעם...פיקנטי!!!!" *ממשיכה לאכול*

Ikari Shinji

New member
מה שהחבורה לא ידעה הוא...

שזוג עיניים לבנות ראה אותם מבעד לכל המבנים שהפרידו ביניהם לבין החורש שהיה מחוץ לגבולות הכפר. נג'י, שבדיוק סיים את המנוחה שלאחר האימונים, חיפש אחר יריב בלונדיני כחול עיניים בשביל לבחון עליו את הטכניקה החדשה שהוא פיתח.. כשהוא ראה את המראה הזה הוא חשב <המפפפ... כרגע הוא לא שווה את המאמץ שלי. בואו נראה מי עוד שם...> *סורק את שאר דמויות מערכות הצ'אקרה שהופיעו לצידו של בעל מערכת הצ'אקרה האדומה והכחולה...* <מישהי עם עודף משקל שבחיים לא ראיתי... המבורגר עתידי בקיוסק בית ספרי בישראל... והומו שלא מבין מאיפה הוא נחת שם...> <אני אלך על הבלונדי בכל מקרה> *מחייך חיוך נבזי ומתחיל להתקדם לכיוון הכפר>

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifסאסקה הריח את הראמן של נארוטו

ועיוות את אפו, מכווץ את נחיריו. "איווווו. סאקורה, מטומטמת. מישהו השתין פה. נארוטו! אני מזמין אותך לדו-דו-דו-דו-דו-דו דו קרב!" (סטייל יוגיהו מי שמכיר
)

Ikari Shinji

New member
*מסתכל על סאסקה*

<המממ... זה אפשרי> "אבל רק אם אתה קונה לי קערה חדשה של ראמן ומוכר את ההמבורגר הזה (אקאמארו
) למקורות המתאימים" בינתיים, בזמן שנג'י מתקדם לכיוון הכפר, הוא כל אותו הזמן מסתכל על מה שמתרחש. עד ש... בום!! *מתנגש בקיר* זה מה שקורה שרואים דרך הקיר ולא את הקיר XD אך בזמן שנג'י הסתכל על נארוטו וראה את שני צבעי הצ'אקר השוני שלו הוא לא יכל שלא לחשוב על: <המממ... יש לו צ'אקרה כחולה וצ'אקרה אדומה. אם הוא היה גר בישראל, בצבא הוא היה הופך למנייאק>

Galmon

New member
קיבה: *נכנס לאיצ'יראקו ראמן*

*לפתע הוא מבחין בכלבו החביב~* "אקמארו!!!!! O_O שעות אני מחפש אותך!!! והנה אני הולך לי לתומי לקנות לך את הראמן שאתה הכי אוהב וכאן אני מוצא אותך?? אתה לא אוהב אותי יותר? ; _____ ; " *קיבה עוזב את המקום בדמעות ומועד על אבן שנקרתה בדרכו.... בעודו שכוב עם הפנים בעפר חשב לעצמו << לראמן ההוא היה ריח קצת מוזר.....>>

draqo

New member
זאבוזה:

*משחיז את החרב הגדולה שלו בעודו מסתכל על נג'י שהולך ונכנס בקירות* בעודו משחיז,החל ממלמל לעצמו עד כמה שהוא "אני אוהב עיניים גדולות...כמו של נג'י הזה,והוא גם ילד...אני אוהב ילדים" הוא החל להיזכר בזכרונות מעברו,כאשר החל לגדל את הילד האקו,כבנו,או יותר נכון,כמאהב. >העורכים האלו,הם לא הסכימו להכניס לסדרה אותי עושה את האקו,בטענה שזו סדרה לילדים,טוב,אני אעשה את נג'י במקום,אחר כך צריך לזכור להרוג את הנארוטו והסאסקה האלו,ולזכור כמובן,לעשות את הגופות שלהם לאחר מכן...<בעודו משחיז את החרב וחושב,החל לרשום ביומן שלו "קוראים יקרים,אנא השמידו אותי,אני רוצה לעלות לגן עדן לפאגים,להיות יחד עם אהובי,האקו".

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifקאקאשי הביט בקיבה שנמרח על

האבן ליד הנעל שלו. "היי היי ילד, גם אתה הלך לאיבוד בroad of life?..תגיד ראית את סאסקה? הוא השאיר את החוטיני תחרה הורוד שלו אצלי. אתה יודע מה הכי מחריד..שגאארה היה מצוייר עליו..ועוד....בעט שחור!!!"

למעלה