../images/Emo135.gifהיום הולדת הכי מתוק שיכול להיות ליי
בבוקר כולם עשו "כיאלו " הם שכחו שיש לי יום הולדת ביגלל שהם היו בלחץ ביגלל המיצב .חח אמרתי להם שיש לי היום יום הולדת וזה והם אמרו שהם חייבים ליראות תמשחק של בי"תר [ינעל הבייתר הזאת חח] בקיצור כולי הייתי מזה מבואסת ועצבנית
אז ב 5 ככה ידי שליי היתקשר אלי ואומר לי אם בא לי ללכת לקניון אמרתי לו כן אז הוא אר לי שאני לא יביא כסף [טחינות יתרה]
ניפגשנו ככה ב6 הלכנו לאכול גלידה במקדונאלס יאממ..
אחר כך מיתקשרים אליו אומאים לו לידור איפו אתה? הוא אומר בקניון עם מאור הם אומרים לו יופי בואיי לביית שלה ככה הוא אמר לי הגענו אחרי איזה שעה אני ניכנסת הבייתה כל הביית שלי מלא בלונים חח
והם עושים לי ה פ ת ע ה =] אני כולי בעננים חח אבא שלי עשה לנו על האש
שכזה =P אכלנו הכל וזה אחר כך הלכנו לפארק [כל היפים יושבים שם חיחיחי]בקיצור אני והדס קלטנו מישהו מהזה חתיך
קוראים לו בר גרררררר שלמותת אז הלכנו דיברנו איתו חח ואז אמרתי לו שיש לי היום יום הולדת אתם לא מאמנינות הוא התחיל לשיר לי בהמצע הפארק חיחיחי חמוד
היה כבר 1 בלילה ואני פחדתי בחושך אז כולם הלכו לביית אני חוזרת מגיע לי חבילה ענקית אבל ענקית עם מלא בלונים חח ומתנה ומימי זה? מעדן
[זה שאהבתי חח] חמוד שכאזה אני פותחת היה שם כרית לב כאזות שרשום הפי בורדי[יום הולדת שמח ] וסוכריות לב חח היתקשרתי ואמרתי לו תודה =] אבל הוא לא ענה לי
אז היום היתקשרתי ואמרתי לו וגם אמרתי לו בהצלחה בבגרות וזהוו כשיו אני הכי מאושרת =]