חההה ראאא../images/Emo112.gif
76. יש לך שמץ של מושג כמה שנים לא עשיתי אחד כזה? לא 77. גם לך יש ריח של סיגריות באף עכשיו? כן 78. רוצה לבוא לכבות לאבא שלי את הסיגריה? לא 79. באילו פורומים את גולשת בדר"כ? סוטים 80. יש לך בלוג סודי כזה שאיש לא יודע עליו? בטח יש לי שניים גם לי. :O על הזין שלי 81. מתי אכלת בפעם האחרונה? לפני שעה 82. מה זה היה? כריות עם חלב 83. היה טעים? מאוד 84. התקלחת היום? לא 85. האם אי פעם יצא לך להתקלח מעל פעמיים באותו יום? כן 86. עשית אי פעם פעילות גופנית סתם ככה מבלי שאף אחד לחץ עלייך? כן 87. נהנית? כן 88. ומהשאלון? לא 89. מי האדם האחרון שהתקשרת אליו בפלאפון? אלון רגב 90. ומה היה הנושא העיקרי של השיחה האחרונה? למה אתה מתחבא מהערסים 91. דיברת פעם מעל שלוש שעות רצוף בטלפון? כן 92. מה המקצוע האהוב עלייך בין מקצועות ביה"ס? תיאטרון לשון מדעי החברה 93. ואיזה מקצוע נשמע לך מפתה מספיק בכדי שתנסי לעבוד בו בעתיד? לא יודעת 94. אגב, עבדת פעם? כן יא גיי 95. במה? בבייביסיטר וגם על אחת עם פיגור 96. את אוהבת את השפה העברית? כן 97. ואנגלית? פחות 98. איזו שפה את הכי אוהבת? עברית 99. איזו הכי לא? חרטנטוית 100. למה?! ערבית שפה מהממת! מלכיהו 101. אילו שפות את מדברת בכלל? עברית
102. היית רוצה ללמוד שפה נוספת? לא 103. לבנים - שיער ארוך או קצר? מה שיש 104. זקן או מגולח לתפארת? מה שבא 105. משקפיים- סקסי או לא? סקסי מאוד 106. שומעת עכשיו מוסיקה? לא 107. איזה שיר דבוק לך לראש בזמן האחרון? או חרדל או פסטיבללל 108. כמה היית נותנת לGirlfriend של אבריל לאבין מ-1 עד 10? לא מכירה 109. ולרמיקס עם ליל' מאמא? לא מכירה לידיעתך, אני חושבת שאלה שני שירים גדולים. הייתי נותנת לראשון 9, ולשני 9. וואלה? הייתי נותנת לך 10. כאפות. 110. היית רוצה לשאול אותי שאלה אחת אחרי כל השאלון הזה? לא אם כן, את מוזמנת. לפחות עד שהשאלון יצא מכלל שליטה ויאבד לי. וואי תודה כפרה עליך 111. כותבת ביד שמאל או ימין? כרגע בשתיהן 112. מנגנת באיזשהו כלי נגינה? כן 113. אם כן, כמה שנים. שבע 114. שמת לב שאם את לא מנגנת בשום כלי, אין לך שאלה 113? לא 115. אני מורחת את השאלון? כמו שוקולד נוזלי ביום חמסין 116. היית רוצה להפסיק אותו? לא פחח. אז תפסיקי. נו, תפסיקי. 117. אה, לא? לא יא זבל בסדר! 118. אוהבת יותר את הים או את הבריכה? כנרת של
|געגוע| 119. ובים - המים או החול הם שעושים את הכיף? הכל 120. אוהבת מדורות? כן 121. נכון שלא חייבים רק ל"ג בעומר בשביל מדורה חברתית? נכון 122. אי פעם ישנת אצל אדם שהכרת דרך האינטרנט? כן 123. חושבת שאת בוכה הרבה יחסית לשאר החברים שלך? כן 124. איזו שעה ביום הכי יפה בעינייך? בין הערביים עד השקיעה... אבל גם הזריחה 125. אוהבת שמיים מעוננים או ריקים מעננים? עם קצת עננים (כבשה לא נוצה!!!) 126. את קונה דיסקים מקוריים? כן 127. שומעת הרבה מוסיקה? כן 128. הידעת שהנסיך אדוארד מבקר בארץ בימים אלו ממש? (חמישי-שישי, 6-7.9.07?) למה? אפילו ראיתיו היום, והוא אמר לי שלום בריטי. הוא נחמד. את חושבת שזה מעניין אותי? 129. מה המבחן הכי קשה שאי פעם עשית? מבחן התוצאה 130. מה הציון הכי נמוך שאי פעם קיבלת במבחן? 7 131. מה את אומרת על הכושר שלך? סקסי טילים 132. היית אי פעם בהופעה חייה? מה פתאום רק פושטקים הולכים להופעות!!! 133. נסעת פעם בקו אוטובוס 133? לא 134. באיזה קו אוטובוס את נוסעת הכי הרבה? טרמפים 135. יש לך רישיון? רשיון להרוג מוהאהא
136. מ-1 עד 10, כמה את רעבה עכשיו? 0 137. מה התכנונים הכלליים לשארית היום? לבלות בחברתו של חבריקו ברגע זה... 138. הדבר שאת הכי אוהבת לאכול: לחם 139. הבן אדם שאת הכי רוצה לרצות: רוצה לרצות וואי זה עמוק 140. המשחק שאת הכי רוצה לשחק: מריו 141. עם מי? עם מריו הסקס 142. המקום שאת הכי רוצה להיות בו: המיטה כי כואב לי התחת מהכסא הזה 143. הסרט שהכי מתאים לך לראות: אמריקן פאי 144. הספר שהכי מתאים לך לקרוא: יש גם ימים כאלה 145. השיר שהכי מתאים לך לשמוע: זין בעיייייייין 146. הצבע שאת הכי רוצה להשתמש בו: ירוק נזלת 147. היכולת האל-טבעית הכי נחשקת מבחינתך: להעיר אנשים ושהם יחשבו שהם התעוררו לבד 148. עם מי את מדברת? עם אליהו הנביא זכור לטוב 149. על מה את חושבת ממש עכשיו? על הגירודים שלי 150. מה החשק הכי חזק שלך? למות
76. יש לך שמץ של מושג כמה שנים לא עשיתי אחד כזה? לא 77. גם לך יש ריח של סיגריות באף עכשיו? כן 78. רוצה לבוא לכבות לאבא שלי את הסיגריה? לא 79. באילו פורומים את גולשת בדר"כ? סוטים 80. יש לך בלוג סודי כזה שאיש לא יודע עליו? בטח יש לי שניים גם לי. :O על הזין שלי 81. מתי אכלת בפעם האחרונה? לפני שעה 82. מה זה היה? כריות עם חלב 83. היה טעים? מאוד 84. התקלחת היום? לא 85. האם אי פעם יצא לך להתקלח מעל פעמיים באותו יום? כן 86. עשית אי פעם פעילות גופנית סתם ככה מבלי שאף אחד לחץ עלייך? כן 87. נהנית? כן 88. ומהשאלון? לא 89. מי האדם האחרון שהתקשרת אליו בפלאפון? אלון רגב 90. ומה היה הנושא העיקרי של השיחה האחרונה? למה אתה מתחבא מהערסים 91. דיברת פעם מעל שלוש שעות רצוף בטלפון? כן 92. מה המקצוע האהוב עלייך בין מקצועות ביה"ס? תיאטרון לשון מדעי החברה 93. ואיזה מקצוע נשמע לך מפתה מספיק בכדי שתנסי לעבוד בו בעתיד? לא יודעת 94. אגב, עבדת פעם? כן יא גיי 95. במה? בבייביסיטר וגם על אחת עם פיגור 96. את אוהבת את השפה העברית? כן 97. ואנגלית? פחות 98. איזו שפה את הכי אוהבת? עברית 99. איזו הכי לא? חרטנטוית 100. למה?! ערבית שפה מהממת! מלכיהו 101. אילו שפות את מדברת בכלל? עברית