סופשבוע:)

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo210.gifסופשבוע:)

-שיר השבוע (של שייגעצ): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: -מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה:

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo210.gif"ניצןןןן..בואי נלך מכאןן".

-שיר השבוע (של שייגעצ): אין
- שיר השבוע (כללי): Boys Like Girls - The Great Escape Damien Rice - Woman Like A Man Jennifer Lopez - Again Macy Gray - I Try MGMT - Kids
- אלבום השבוע: 5ive
- האדם שעשה לכם את השבוע: אמממ...בוּבי:)
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): לאדעת
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) הרבההה
- דבר שהשגתם השבוע: מיטה וחצי חדשה!!!@@ מהממת בצבע בורדו. ומצאתי מיני בר שהולך להיות בחדר החדש של בוּבי ושלי.. וקטורת ועגילים מהממים.. וכו'..
- מאכל השבוע: שניצל תירס
- משהו שעשה לכם את השבוע: שסיימתי י"ג!!!
- משהו שהרס את השבוע: שהמבחנים היו קשים אש!
-מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? אתמווווול...המשכתי לארוז ואז בלילה בובי בא אליי..היומ אני אארוז ובטח אצא בערב ומחר אני אארוז [חחח] ובצהריים אסע לכרמיאל
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:
עזבו. זה לא לפה.
השבוע שבפתח:
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: מחר!! לעבור דירה!!
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהכל יהיה בסדר, שלא יהיה לי קשה מידי מחוץ לבית...
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אממ...לא "משתוקקת" אבל אני מחכה כבר להכיר את כל האנשים שילמדו איתנו
סתם:
- תמונה:טוב, בטוח שמתי אותה כבר מלא פעמים אבל אני אוהב אותה :)

ססילייה

New member
עם כל המרירות והרצון...אני זה שאהב אותך ראשון

אלוהים ישמור, איך אני מתגעגעת ליונתן כנען.
-שיר השבוע (של שייגעצ): את יפה!!!!! (כי שרתי את זה לימית במרתף.
) - שיר השבוע (כללי): פיזדמון של סטנגה. - אלבום השבוע: לב של ג'נגו. - האדם שעשה לכם את השבוע:איתמר ואסתושלאב.
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "..עכשיו אני בחופש, יש לי אותי לאט וטוב לי." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):"אני מפחד לשבת איתך לבד!את נושכת!"
- דבר שהשגתם השבוע: אקשן.
ו...כלבלב שהבאנו אתמול :) - מאכל השבוע: סנדוויץ בפרח :) - משהו שעשה לכם את השבוע: כללללל השבוע!!!!!!
וגם אתמול, כי הבאנו את הכלב :). - משהו שהרס את השבוע: שהוא סוגר.
-מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? סתם, עוד מעט יוצאים לים :) ובערב-לא ידוע.ומחר יש הופעה של מר פנחסוב בחיפה, אבל אין לי איך להגיע.
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:אין בר העומד בפני הרצון. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום ראשון עם אלידע וורה במרתף, לראות סרטים בבסיס (כי ימית הבטיחה:]) ולראות את איתמר.
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיעבור חלק ובצחוקים :) -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: את לדש החתיך.
סתם: - תמונה:

ססילייה

New member
../images/Emo207.gif תראו את האוצר המדהים והחדש שלי!../images/Emo99.gif

פשוווווווווווווווווש.
(אין ניגודים!החתול השמנמן עדיין קיים.
)

AvtipuS

New member
החתול לא מפחיד אותו?

אפילו לי יש עדיין סיוטים ממנו... ד"א תתחדשי על האדום

AvtipuS

New member
בומבמלה?

-שיר השבוע (של שייגעצ): חמישה רבעים\לחיות\פעם ביומיים. - שיר השבוע (כללי):מוניקה סקס-עוד פעם. - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): - דבר שהשגתם השבוע: מערכת חדשה לרכב. - מאכל השבוע: משהו של מזרחים שאכלתי בחינה. - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: -מה עשיתם/אתם ע

AvtipuS

New member
נקרעה ההודעה

-מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? נזרום. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: וואלה לא יודע. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: קספר בשישי? -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה:

AvtipuS

New member
אכן פרדי

בחור מאוד פוזיטיב
מי שראה סאות'פארק [העונה החדשה] זה יצחיק אותו אפילו יותר.

B a m b o o k

New member
איפה אותה ארץ?

-שיר השבוע (של שייגעצ): אין
- שיר השבוע (כללי): אביתר בנאי-אבות ובנים
- אלבום השבוע: הו היו מלא.. כל הטיול שמעתי כ"כ הרבה דיסקים! - האדם שעשה לכם את השבוע: שני
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): אנחנו מאמינים בני מאמינייייייים - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): הרב צבי:"איפה מופיעה המילה סתום בתנ"ך?" רעיה:"הרב הרב הרב כתוב כהן הדיוט!!!"
(בדיחה של דוסים
) - דבר שהשגתם השבוע: יופי לעיניים
גם מסלולים מדהימים של הצפון וגם מדריכים חתיכים
- מאכל השבוע: עוגיות שוקו צ'יפס 37%! - משהו שעשה לכם את השבוע: טיול שנתייייD:::::::::: - משהו שהרס את השבוע: אין משו
-מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? בטח רמב"ם... ולישון-השלמת שעות שינה - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: הצפון זה אחד המקומות המדהימים
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לאדעת - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה משעשע -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מי שבא
סתם: - תמונה:

והנה יולי, יוליייייייייייייייי....

-שיר השבוע (של שייגעצ): - - שיר השבוע (כללי): אנערף - אלבום השבוע: אנערף - האדם שעשה לכם את השבוע: מאמי - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): בלעדייך זה לא מרגיש נכון בפנים... אני לא יודעת מה, גורם לי לתחושה אתה הופך לזר.. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): יוליייייייייייייייייייייי - דבר שהשגתם השבוע: כיייף - מאכל השבוע: אוכל בד"כ -משהו שעשה לכם את השבוע: שמאמי היה ברגילה - משהו שהרס את השבוע: שהוא נגמר -מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? כלום. לבכות את הנשמה משעמום בטח - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: לקנווד יש אחלה מכונה לרגליים! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שיגמר - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שיגמר מהר -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מאמי אמן שיצא. סתם: - תמונה:

Johnni456

New member
סופשבוע רגוע בגלגל"צ.. רגוווועע../images/Emo187.gif

-שיר השבוע (של שייגעצ): ששת הימים - שיר השבוע (כללי): how you remind me של Nickelback - אלבום השבוע: all we know is falling של Paramore - האדם שעשה לכם את השבוע: אורלנדו
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "תראו אותי אני שמח סתם פתאום" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: גלידה קפוצ'ינו
- משהו שעשה לכם את השבוע: נפגשתי עם חברות שלא ראיתי המון זמן וזה.. - משהו שהרס את השבוע: הייתה אתמול הופעה של כנסיית השכל בכיכר רבין עם 40 נגנים בחינם ולא הלכתי. פאקינג חינם. הופעה שאמורה לעלות 120 שקל בחינם!
-מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? ישנה. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אל תדחו למחר את מה שאתם יכולים לעשות מחרתיים
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: חופש. שביתה. משהו! -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה: בלקי (החתולה האגרסיבית שלי) נתפסה על חם בזמן שהיא מתעללת בי. והיא עושה את זה הרבה. יש לי סימנים של שריטות על הידיים [!]

למעלה