מממממפ.

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo210.gifמממממפ.

-שיר השבוע (של שייגעצ): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: -מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה:

B a m b o o k

New member
שאין אהבת אמת! נפלת חזק

-שיר השבוע (של שייגעצ): אין
- שיר השבוע (כללי): בואי נפרד-חמי רודנר ושליחי הבלוז - אלבום השבוע: חמי רודנר ושליחי הבלוז-גאולה
- האדם שעשה לכם את השבוע: שני
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "עטור מצחך זהב שחור" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "פעם היה גמל שנשם מהתחת, יום אחד הוא ישב ומת"
- דבר שהשגתם השבוע: חולצות! ודייט(?) - מאכל השבוע: לחם! - משהו שעשה לכם את השבוע: היה שבוע יבש ביותר>< - משהו שהרס את השבוע: ללמוד ללמוד ללמוד -מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? רמב"ם! לראות חברים! אני מתגעגעת
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: 3 יחידות תנ"ך שליטה! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: רוק"צ!!D:::: הופעה של אביתר בנאי!! ויום עצמאות! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאולי נקבל כרטיס חינם לרוק"צ
זה יחסוך לי המון כסף... -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: את כלללל מי שיהיה ברוק"צ!
סתם: - תמונה:

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo210.gif"פרי לייק יו וואנט טו בי!"

-שיר השבוע (של שייגעצ): אין
- שיר השבוע (כללי): One Republic - Stop And Stare Cranberries - Animal Instinct הג'ירפות - תום וטלי Yellowcard - Empty Apartment
- אלבום השבוע: אין
- האדם שעשה לכם את השבוע: ממ..לאדעת
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "I think i'm moving but i go nowhere"
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) מממ..לאדעת..כלמיני
- דבר שהשגתם השבוע: מממממ...גופייה אדומה
והכנתי מופלטות! כןכן, אני!.
- מאכל השבוע: חביתה
- משהו שעשה לכם את השבוע: אממ..אתמול הייתי עם אפי אצל דבי [שתי חברות] והיה ממש כיף..
- משהו שהרס את השבוע: שלא מצאתי עבודה
-מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? אתמול, כמו שאמרתי, הייתי אצל דב, היומ יש מסיבת פרידה לידיד שלי [טס לאנגליה] ומחר פיקניק משפחתי ובערב חזרה לכרמיאל.
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: יש יומהסטודנט בכרמיאל ואביב, היהודים ושלום מופיעים ונחשו מה...?! זה 10 דק' מהבית שליייי!!!!!$@#!$% יאיאיאיאיאא:)
השבוע שבפתח:
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: יומהעצמאות
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה לי מה לעשות ביומהעצמאות
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אממ.
סתם:
- תמונה:

freaky cow

New member
*מחכה שיבואו לאסוף אותי...*

-שיר השבוע (של שייגעצ):
הביצוע שלהם לארץ נהדרת- כרגע שמעתי - שיר השבוע (כללי):
Iris -goo goo dolls - אלבום השבוע:
המיטב של גו גו דולז - האדם שעשה לכם את השבוע
: נמ לודעת - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
טרלהלה - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)
לא זוכרת אבל זה היה אתמול - דבר שהשגתם השבוע:
קיבלתי כמה ציונים מכובדים במתמטיקה וסבא הביא לי חמישים שקל - מאכל השבוע:
אגסס - משהו שעשה לכם את השבוע:
אתמול היה כיף היה פויקה היה אש היה קר היה פאנן - משהו שהרס את השבוע:
סתם איכסה פיכסה כזה -מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש?
אתמול עשינו פויקה ואכלנו איפשהו נסענו עם הטרקטורונים..היום בטח הולכים למישהו - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:
אם אתם רעבים- תשתו השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:
לנצל כיתה שלמה של י'ניקים למטרותי האישיות [תפאורה לסקט יום הזיכרון...] - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:
שאני ישיג בד יוטה, ושיפול עלי בניין -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
כולם אני בן אדם אוהב סתם: - תמונה:-שיר השבוע (של שייגעצ):
אתמול עשינו פויקה ואכלנו איפשהו נסענו עם הטרקטורונים..היום בטח הולכים למישהו - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:
לנצל כיתה שלמה של י'ניקים למטרותי האישיות [תפאורה לסקט יום הזיכרון...] - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:
כולם אני בן אדם אוהב סתם: - תמונה:-שיר השבוע (של שייגעצ):
כולם אני בן אדם אוהב סתם: - תמונה:
אני השמאלית למי שששכח איך אני נראית

יופי

-שיר השבוע (של שייגעצ): לצפון באהבה
- שיר השבוע (כללי): קולה וברה/ירמי קפלן - אלבום השבוע: אביתר בנאי/אביתר בנאי - האדם שעשה לכם את השבוע: בניסטי - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): מקווים שהעולם ירפה... - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) -מי מלווה אותי? -אם אני מלווה אותך תמורת 10 שקל אני כמו נערת ליווי? - דבר שהשגתם השבוע: 88 בצרפתית ואני יודעת איך אומרים את השם שלי ועוד כמה מילים - מאכל השבוע: קוטג' - משהו שעשה לכם את השבוע: 88! - משהו שהרס את השבוע: 60 לשון 70 היסטוריה -מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? לומדים לתנך ויוצאים העירה ולסרט (!!) אני! סרט! אוי ואבוי - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:לא רואים סרטים השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:(: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: :) -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:(: סתם: - תמונה: חתולים מדופרסים..

Johnni456

New member
../images/Emo79.gif

-שיר השבוע (של שייגעצ): כוחות הרשע - שיר השבוע (כללי): Sixx: a.m - Life is beautiful - אלבום השבוע: all we know is falling של paramore - האדם שעשה לכם את השבוע: אורלנדו
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):
- דבר שהשגתם השבוע: למדתי לנגן את "אין לי כוח" - מאכל השבוע: סלט - משהו שעשה לכם את השבוע: הלכתי לאורלנדו
- משהו שהרס את השבוע:בסוף אני לא הולכת לרוקצ
-מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? הלכתי ל-SOS והשתין עליי כלב. היה נורא כיף. ~כן בטח~ - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: כשאתם יושבים ליד כלב תמיד תסתכלו עליו. אתם לא יודעים מה הוא יחליט לעשות פתאום.. להרים רגל או משהו. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום העצמאות - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיקרה איזה נס ואני אלך לרוקצ -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מולי ואורלנדו סתם: - תמונה:

ססילייה

New member
מאותה נקודה.

-שיר השבוע (של שייגעצ):נורית. - שיר השבוע (כללי): זה לא נוח-כפיר אפשטיין (מעבודה עיברית) - אלבום השבוע:
- האדם שעשה לכם את השבוע:היו מלא.אבל במיוחד לאוניד!!
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"זה היה אצלי בידיים, ולא יכולתי לעשות כלום.." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):"את זרקת פה קיווי....יבוא מחר ין..יראה מלוכלכת הרצפה..יבוא ליואבי ויבקשו לנקות! אך אבוי! יואבי עייף..כי החניכים ערים מ- בבוקר, בחדר אוכל.."
- דבר שהשגתם השבוע:סוף שבוע אדיר.
- מאכל השבוע: שניצלים.XD - משהו שעשה לכם את השבוע: סתם, כל השבוע עבר בכיף :) - משהו שהרס את השבוע:אני מכירה שתיים מהבנות שנהרגו בתאונה בד"א ומחר ההלוויות.
-מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש?הייתי בראשלצ, בבארבי בהופעה יום הולדת של כפיר אפשטיין, וסתם ראינו סרטים כל השבת :) - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:מה אתם עפים?
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: רביעיייייייי!!כל הבסיס על לבן! :) עוקצים רבעוש!!!
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שמחר יעבור מהר מהר.
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: דורון.
סתם: - תמונה:

אז מה איתכם?

שיר השבוע (של שייגעצ): אין - שיר השבוע (כללי): צליל מיתר-אייל גולן, אם יש גן עדן-אייל גולן, אהובה הקטנה- חמי רודנר, כמו אז-שלמה ארצי, הייתכן-דניאל סלומון - אלבום השבוע: ירח-שלמה ארצי - האדם שעשה לכם את השבוע: הכנרת ועוז - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): תראי אותי כמו ילד שכואב לו חבקי אותי אני כבר מטומטטת פה/ צליל מיתר אייל גולן - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) להקדיש את הסאה
- דבר שהשגתם השבוע: כאב ראש - מאכל השבוע: אוויר - משהו שעשה לכם את השבוע: כנרת - משהו שהרס את השבוע: מה שהורס לי כבר את החודשיים האחרונים -מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? ערב יום העצמאות-בירה ונשירה בחווהשר באבן יהודה! - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אברבנאל קרוב השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: בירה ונשירה אבן יהודה, שבת שבעיות! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: מה זה משנה זה גם ככה לא יקרה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מה זה משנה גם ככה לא אראה אותה סתם: - תמונה:

למעלה