חדשה..

אגנסקעXD

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo144.gif חדשה..

אני אגנסה 13 וחצי קרית גת.. היי לכול מי שאני מכירה ..!

פלאפאל

New member
ואם אני מכירה אותך ואת לא מכירה אותי

כי אני סטוקרית שלך? P: זה חלק מהלהיות קשוחה ואפלה. קראתי פאנפיקים שלך ומיליון הודעות שלך ואת בכלל לא יודעת מי אני
האהאהא, תפחדי לך. (מצטערת, בדרך כלל אני לא כזאת דפוקה. אבל כבר שלושה ימים שכל מה שאני עושה זה ללמוד ספרות וזו הפעם הראשונה שעזבתי את הסיכומים ומצאתי בן אדם חי ונושם, תביני אותי ;( המוח שלי נמס לחלוטין!) אם תתעלמי מהחלק הראשון של ההודעה: היי :) באמת קוראים לך אגנסה או שזה סתם כינוי? כי זה מגניב O: אני טל מירושלים ואני זקנה ממש חצי מתה. מה קורה :)

אגנסקעXD

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo144.gifמכירים אותי XD

אגנסה זה השם שלי.. [agnessa]> בשביל לדעת איך קוראים את זה נכון XD אבל יש לי מליון ואחד כינויים. תוכלי לקרוא לי אגנסקע.. הרוב קוראים לי ככה.. או איך שבה לך.. נעים להכיר.. מוזר שאת אותי מכירה ואני אותך לא XD בכול מקרה אשמח להכיר אותך.. 3>

פלאפאל

New member
אנשים כמוהו קיימים כדי לעשות את העולם מצחיק.

לא יודעת מה אתכם, אם מישהו פותח יוזר חדש כדי שאף אחד לא ידע מי הוא ואיך הוא נראה ואז אומר לאחרים שהם מפגרים כי הם מעזים לא להתחבא, הוא פשוט סתום וקורע XD

YuvalJones

New member
ווועואאא אני עצלנית -__-" גמני חדשה ^^"

היייD: טוב אני אולי לא שומעת אימו סקרימו דימו ופימו אבל אני שומעת דברים אחרים |והם לא מתקרבים למזרחית| אניי יובל, קטנה מדי בשביל שאני אגלה לכן בת כמה, מרמתגן.D: והצטרפתי לפה, כי משעמם לי, וכי נחמד פה, וכי אני אוהבת להדחף לפורומים שלא קשורים אליי.[סתם! ^^] טוב אני יודעת לחפור><"

למעלה