שלום

../images/Emo204.gif שלום ../images/Emo13.gif

שלום
ברשותי אייפון 3G שחור מאפריל 2009. אייפון שמור מאד, כמעט שלא נפל ונראה כמו חדש. האייפון בגרסה 3.0, פרוץ לסים פרי, כמעט ואין עליו תוכנות. בחודש האחרון נתקלתי בתופעה מאד מוזרה, בזמן השימוש באייפון פתאום מופיע מסך לבן שמוחק את כל מה שנראה עד לפני שנייה על האייפון, מדי פעם יש גם פסים שחורים לאורך. במצב הזה לא ניתן לעשות כלום עם האייפון, שום מקש לא עובד ורק הכנסת האייפון למצב DFU עוד עובד. הבעיה נורא נורא מעיקה, בעיקר כשאני מקבלת שיחה ופתאום מופיע המסך לבן. בעיה נוספת היא שלפעמים אני לוחצת על הhome button או על הpower והאייפון לא מגיב, כאילו נכנס למצב תרדמת. רק אחרי 5 דקות בערך הוא מתעורר ואז עובד כרגיל. לא ידעתי אם זו בתוכנה או בחומרה, לאחר זמן מה עשיתי ריסטרט לאייפון, התקנתי מחדש את גרסה 3.0 וחזרתי להשתמש בו אלא שהבעיה לא נפתרה. כעת אני חושבת שהבעיה היא בחומרה אך עדיין זה נורא מוזר כי האייפון באמת כמו חדש. האם ניתן לטפל בתופעה? היכן מומלץ? ומה צפי העלות? תודה מראש!!!

LinkTree

New member
מאוד לא ברור מה הבעיה

עם עשית RESTORE לאייפוד ומחקת אותו כמה פעמים (כלומר להתחיל מ 0 ולפרוץ אותו שוב וכו) אין לי עוד רעיונות לגבי עלות זה תלוי מה הבעיה..

../images/Emo204.gif עשיתי את כל מה שאמרת

לא עוזר. האייפון הזה פשוט דפוק!!!!!!!!!!!!!!!!!! כל היום אני צריכה להתמודד עם בעיית המסך הלבן הזאת
אני אהיה מחר בת"א, איזו מעבדה אמינה יש שם? אני מעלה עכשיו ליו-טיוב וידאו של האייפון הדפוק שיש לי!

Freemee

New member
אם עשית ריסטור אחרי dfu

ועדיין זה קורה, הסיכויים ממש נמוכים שזה תוכנה. זה כנראה חומרה. עכשיו לגבי חומרה, זה כנראה לא קשור למסך שיש לך מזל כי זה החלק הכי יקר במכשיר. זה נראה בעיה באחד מהצ'יפים, הכי טוב ללכת למעבדה שיבדקו. ד"א יכול להיות שלא יוכלו לפתור את זה ויהיו חייבים מכשיר חדש ז לכי תדעי. כשהאייפון כן פועל, הכל פועל טוב, נכון?

../images/Emo204.gif כן, פועל מצויין

ואני אשאל שוב- איזו מעבדה מומלצת? אני לא מכירה אפילו מעבדה אחת, תנו המלצה כלשהי... תודה רבה!

30 Rock

New member
לדעתי

הבעיה נעוצה ב"כמעט שלא נפל"... מה שאומר שכן נפל, אז בטח משהו נדפק בחומרה

למעלה