שלום לכם

• פותח הנושא SH F
  • פורסם בתאריך

SH F

New member
../images/Emo204.gif שלום לכם

אני מרגישה קצת לא קשורה עם הסערה שהולכת בפורום הזה בזמן האחרון, אבל רציתי לשאול שאלה, ואני מקווה שתוכלו לענות. אני רוצה לקנות דיסק של דפש מוד, אבל אחרי חיפוש קצר באנטרנט הבנתי שהם הוציאו 19 אלבומים. תוכלו להמליץ לי על אחד או שניים טובים? כאלה שסביר להניח שמישהו שלא שומע אותם בדרך כלל, אבל אוהב את המוסיקה, יאהב. אם יש להם דיסק אוסף טוב במיוחד גם זה יהיה טוב. תודה רבה מראש

הגר26

New member
קודם כל ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

זה 19 אלבומים, אם את מחשיבה את האוספים ואת ההופעות. בתור התחלה אכן הייתי מציעה לך את האוספים: the singles 86>98 ואת האוסף המוקדם יותר the singles 81>85. הם ממצים ביותר. אם את בכל זאת רוצה דיסק, שווה להתחיל עם Violator ו-Ultra. האהוב עליי ביותר הוא Songs of faith and devotion, אבל הוא נראה לי לא מומלץ להתחלה. תהני

aviGODFATHER

New member
../images/Emo26.gif

לדעתי הכי כדאי להתחיל עם אוספי הסינגלים: The Singles 81-85 The Singles 86>98 (השני יותר מומלץ) אחרי שכבר הכרת את הסינגלים כדאי להתקדם לאלבומים עצמם. אם בכ"ז את רוצה להתחיל עם אלבומים, אני מסכים עם הגר - תתחילי עם Violator ו-Ultra (שהם שני האלבומים האהובים עליי).

aviGODFATHER

New member
OMG איזה שרוט אני ../images/Emo122.gif

האמת שלא קראתי לעומק את ההודעה שלך וקפצתי ישר לקטע עם אולטרה ו-ויולייטר (בפסקה הראשונה חשבתי שהסברת לה שאין להם 19 אלבומים אלא רק 11 וכל השאר הם אוספים). עזבי.. טעות מביכה שלי...

AmitDodi

New member
תורידי מתכונת שיתוף קבצים...

ומה שלא תאהבי פשוט תמחקי..אם לא תאהבי מה שקנית אז כבר לא תוכלי להחזיר

bAruLi

New member
נושא בלתי חוקי בפורום ../images/Emo3.gif../images/Emo18.gif

steelwater

New member
אל תקשיבו לו!

כלומר, את יכולה להוריד, אבל אי ממש לא בקטע של הגישה שאם תקני אל תוכלי להחזיר. אז לא תוכלי. לא נורא! עדיף לקנות דיסקים. נראה לי גם שהאיכות יותר טובה. חוץ מזה תמיד אפשר להחליף או למכור לחנות יד שניה.

למעלה