שאלון

חחחחחחחח רותםם? תהיי בריאהה;]]

מוזיקה שחורה זה יעני היפ הופ כמו שון פול וכאללה.. אווהבתת אותךךך, למרות הבורוותת;]

lililulu

New member
מכוערים מכוערים אבל את שומעת

אביב גפן
שימי לי את כל הרוק שבעולם אני חולה על רוק והכל אבל רק לא אביב גפןןןןן!!!!!!!! אני שונאת אותו הכי הכי הכי הכי בעולםםםםםםםם!!!!! אבל על טעם וריח אין להתווכח
[
]

טחטחטח.

אביב גפן? היוצר הכי גדול במדינה המסריחה הזאת. כל השירים שלו מדהימים,כולם. הוא כותב ומלחין את השירים שלו לבד, הם הכי מרגשים. זהו, לא היה ולא יהיה כמותו. אביב ה.מ.ל.ך !
" מי לקח אותך גבוה , מי השאיר אותי לבד , אם הייתי רק בטוח , כשאמות אפגוש אותך ...... " זו מוזיקה אמיתית . - שיר אחד היפים
-

../images/Emo60.gif../images/Emo210.gifעונה

את אוהבת אותי? לא אני לא אוהבת אותך אני אוהבת אותך
אאין לי כוח לענות!

עונההההההה

אף אחד מילא לא קורא חח אז למה עושים שאלונים?חח אבל כיף לענות עליהם אז הנה אני עונההההה שאלון על טבעי: 1. יש לך אמונות טפלות שאתה מאמין בהם?כןן 2. מהם?המוןן 3. האם קרה לך מצב שחלמת חלום והוא התגשם במיציאות?אמ..כן... 4. אתה מאמין בחייזרים?בערך.. 5. אתה מאמין ברוחות?כן.. 6. האם אי פעם עשיתם סיאנס?לאאאאאאאאאאא 7. איך היה?לא עשיתי זה מפחידדד 8. אם לא עשיתם- אתם רוצים לעשות?לא 9. אתה מאמין בקריאה בקלפים או בכף יד?אמ...קצת... 10. פעם קראו לך?אמ...לא. 11. האם אי פעם נגלה אליך רוח?לאאא אמאאאאאלההה זה מפחידדד 12. האם קרה שאמרת משהו אז הוא באמת קרה? {נגיד אם רבת עם חבר אז רצית שיקרה משהו וזה באמת קרה..}השאלות האלה מוכרות לייייי...עשו כבר את השאלון הזה לאאאא? שאלון מוזיקה: 1.אתה רואה ערוץ MTV?לא 2.איזה שיר אתה הכי אוהב?כמה אהבה ותני לי סיבה.. 3. איזה זמר אתה הי אוהב?ששרון סנדלרררר 4. זמרת?בלינדה פרגרין סצ'ואל 5. להקה?גיים בויזז דא? 6. רוק פופ או ראפ?פופ... 7. אתה חושב שקווין פרדליין מעפן?מי זה בכלל 8. מה דעתכם על רד הוט צ'ילי פפרס?????????? 9. עם מי היית הכי הרבה רוצה להוציא דואט?נולי.. 10. איזה קליפ הכי יפה לפי דעתך? (מכל הזמנים)......... 11. איזה שיר?........... 12. על איזה זמר או זמרת אפשר לוותר? שלא היה איכפת אם לא היה תשירים שלו...?אמ...הראל מויאל חח שאלון אהבה: 1. יש לך כרגע אהבה?...... 2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך?.... 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חברה של מישהו?לא היה לי חברץץ 4. והכי קצר?לא היה לי חבררר 5. מה יותר חשוב אופי או יופי?שניהםם 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? או שתמצאי את האהבה של החיים?האהבה של החיים 7. האם קרה מצב שהיית חברה של מישהו אבל היית מאוהבת במישהו אחר?לא 8. מה עשית?....... 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בן?אמ...שעה אני חושבת.. 10. באיזה שעות זה היה???????????????.... 11. מה את חושבת כשאת רואה זוג מאוהבים ברחוב?כלום 12.האם התאהבת עם במישהו מהמין שלך?לא.. שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי?לאא 2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון?200..ולפעמים פחות לפעמים 100 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך?25 דקות.. 4. עם מי היא הייתה?סיתונית חח 5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון?לפני כמה דקות 6. עם מי?אמא 7.מתקשרים אליכם הרבה?לא ממש 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים?כן.. 9. אתה אוהב לדבר בטלפון?בערך 10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.}אמ...אמא שלי.. 11. יש לך טוקמן?מה זה? 12. של כמה כסף???.. שאלון בית ספר: 1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר?כן בגלל החברות ו-2 ילדים חמודיםםם ולא בגלל הלימוידם 2. אתה אוהב ללמוד?לאא.. 3. מה ממוצע הציונים שלך?90 אני חושבת.. 4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה? 5. האם מורות אוהבות אותך?כן.. 6. האם אתה מופרע?לא.. 7. יש לך הרבה חברים מביתץ הספר?כן... 8. האם אתה מבריז משיעורים?לא.. 9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז?אני לא מבריזה.. 10. פעם רבת מכות בבית ספר?כן 11. אתה מפטפט הרבה בכיתה?לא... 12. אתה מתחצף למורה?תלוי איזו חח שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך?לשיר ולרקוד.. 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו?לא.. 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה?אמ...6..אני חושבת.. 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום?כן.. 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב?אמ..המון.. 6. זה עולה כסף?לאא 7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? {אם אתה מכין את זה}לא 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה?ככה 9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים?כן... 10. מה אנשים חושבים על זה?....... 11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב?לא... 12. למה?ככה חחח שאלון הערצה: 1.אתם מעריצים מישהו?כןן 2. את מי אתם מעריצים?שרוןןןןןן והבויזזז 3. למה?מה זה למההההההה ככההה 4. פעם מגשתם אותו?לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
5. הוא מחול או מהארץ?מהארץץ 6. הייתם רצים לפתח איתו קשר רומנטי?כן חחחחחחחח 7. מלפני כמה זמן התחלתם להעריץ אותו?אמ..חצי שנה.. 8. מה בעצם גרם לכם להעריץ אותו?האופי והיופי והקול חח 9.מה אתם עושים כדי בטא את אהבתכם אליו?הכלל כל מה שתירצי אני יעשה בישבילו.. 10. הרבה אנשים מעריצים אותו?כן חח 11. חברים שלכם אומרים שהוא חתיך?בכיתה?כולם מקללים עליהם אבל הם גם חזרו הביתה חסרי שינים...ויש אנשים שאוהבים אותו.. 12. אפשר תמונה של אותו אחד?אתם מכירים אותווווו למה תמונההההההההההההההההההההה זה או זה? אבטיח או ענבים:אבטיח פירותת או ירקות:פירות ברקים או רעמים:כלום אח או אחות:אחות מתנה אחת גדולה או הרבה מתנות:הרבה חחחח חברה אחת טובה או הרבה חברים לא טובים?טובה.. כאב בטן או ראש?ראש מגרש ביתי או האו סי?מההההההההההההההה בריטני ספירס או רוני סופרסטאר?ברטיני הוואי או ארצות הברית?הוואי לאפה או פיתה:פיתה בנים או בנות?אמ.. תלתלים או חלק?שניהם.. אמפי או אייפוד?.......אמפי. סרט בקולנוע או להוריד מהמחשב?מחשב.. ועכשיו , השאלה הכי חשובה ; האם את/ה אוהב/ת אותי ?!ברוררררר אני חולה עליךךךך...

../images/Emo110.gifעונה ליפשלי=]]]

שאלון על טבעי: 1. יש לך אמונות טפלות שאתה מאמין בהם?לאאא! 2. מהם?----- 3. האם קרה לך מצב שחלמת חלום והוא התגשם במיציאות?מממממ נראלי שכן=]... 4. אתה מאמין בחייזרים?לאאא חחח 5. אתה מאמין ברוחות?לללאאאא 6. האם אי פעם עשיתם סיאנס?ממש לא!חח 7. איך היה?------ 8. אם לא עשיתם- אתם רוצים לעשות?זה מענין אבל אני לא יעשה! 9. אתה מאמין בקריאה בקלפים או בכף יד?לאאא 10. פעם קראו לך?לאא 11. האם אי פעם נגלה אליך רוח?חחח לאא 12. האם קרה שאמרת משהו אז הוא באמת קרה? {נגיד אם רבת עם חבר אז רצית שיקרה משהו וזה באמת קרה..}אמממ לא זוכרת שאלון מוזיקה: 1.אתה רואה ערוץ MTV?כהה לפעמים 2.איזה שיר אתה הכי אוהב?הרבההה 3. איזה זמר אתה הי אוהב?אדם יוסף
4. זמרת?כמה זמרות לא אחת=]חח 5. להקה?גיים בויז
חח 6. רוק פופ או ראפ?פופ 7. אתה חושב שקווין פרדליין מעפן?לא מכירה חח 8. מה דעתכם על רד הוט צ'ילי פפרס?אה?? 9. עם מי היית הכי הרבה רוצה להוציא דואט?אדםםםםםםםםם 10. איזה קליפ הכי יפה לפי דעתך? (מכל הזמנים)תני לי סיבה של הבויז
11. איזה שיר?הרבהה 12. על איזה זמר או זמרת אפשר לוותר? שלא היה איכפת אם לא היה תשירים שלו...?אביב גפןן אוי שונאת אותווו שאלון אהבה: 1. יש לך כרגע אהבה?כהההה 2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך?לפני הרבה זמןןן אבל אמיתית אמיתית לפפני שנה ו...חחחח 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חברה של מישהו?אמממ מאיפ הלי חחח 4. והכי קצר?---- 5. מה יותר חשוב אופי או יופי?אופי אבל אצליי גם יופי!חחח 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? או שתמצאי את האהבה של החיים?אהבה של החיםםם שתיהם בעצםםם לאדעת חח 7. האם קרה מצב שהיית חברה של מישהו אבל היית מאוהבת במישהו אחר?היתי אוהבת מישווו אבל היתי אוהבת גם עוד מישו אחר חחח 8. מה עשית?יתאהבתי בשתיהם חחחחחחחחחחח 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בן?מממ לא יודעת 10. באיזה שעות זה היה?מאיפה לי חח 11. מה את חושבת כשאת רואה זוג מאוהבים ברחוב?שהם
חחח 12.האם התאהבת עם במישהו מהמין שלך?לאאאא שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי?לא אבל קונה בקרובב 2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון?החודש יצא לי 145 חח 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך?לא יודעתתת 4. עם מי היא הייתה?-- 5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון?לפני שעה בערך 6. עם מי?אבא=]בכלל הוא היה בבבית ולא ראיתי איזה קטעים חחח 7.מתקשרים אליכם הרבה?כהההההההה 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים?כה חח 9. אתה אוהב לדבר בטלפון?בפון יותר! 10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.}חברות=] 11. יש לך טוקמן?לא 12. של כמה כסף?==== שאלון בית ספר: 1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר?לאאא=[ 2. אתה אוהב ללמוד?לעעע 3. מה ממוצע הציונים שלך?90-100 משו כזהה חח לא חרשנית=] 4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה?לא הרבה אבל מעתיקה חחח 5. האם מורות אוהבות אותך?כההההה 6. האם אתה מופרע?לע ממש 7. יש לך הרבה חברים מביתץ הספר?כהה 8. האם אתה מבריז משיעורים?לפעמים חח 9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז?לא הרבה 10. פעם רבת מכות בבית ספר?לא רצי ני 11. אתה מפטפט הרבה בכיתה?כההה חחחח 12. אתה מתחצף למורה?לפעמים חחחח שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך?מחשב בולשיר 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו?לאאא 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה?בשירה ממזמן במחשב גם חחח 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום?כה נראלי 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב?כול היום בעיקר במחשב חחח 6. זה עולה כסף?לאאא 7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? {אם אתה מכין את זה}לא 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה?כי זה כיף חחח 9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים?כה חחח 10. מה אנשים חושבים על זה?גםם ככה=] 11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב?לאאא 12. למה? כי אי אפשר חחח שאלון הערצה: 1.אתם מעריצים מישהו?ברור!!!!!!! 2. את מי אתם מעריצים?אדם יוסף ותבויז
חחחח 3. למה?כייי שלמות זה לא מילה גסה סתם חחחחחחחחח 4. פעם מגשתם אותו?אה? 5. הוא מחול או מהארץ?מהארץץץ 6. הייתם רצים לפתח איתו קשר רומנטי?כה חחחחחחחחחחחחחחחח 7. מלפני כמה זמן התחלתם להעריץ אותו?שנה ומשו... 8. מה בעצם גרם לכם להעריץ אותו?השלמות שבו=] 9.מה אתם עושים כדי בטא את אהבתכם אליו?מתחרפנים סתם חח הכול! 10. הרבה אנשים מעריצים אותו?כההההההההההההההההה 11. חברים שלכם אומרים שהוא חתיך?ברור
חח 12. אפשר תמונה של אותו אחד?המחשב שלי עבר פירמוט=[[[אבל כולם יודעים מיזה דמושלי
זה או זה? אבטיח או ענבים אבטיח פירותת או ירקות פירות ברקים או רעמים רעמים אח או אחות אחות מתנה אחת גדולה או הרבה מתנות גם וגם חח חברה אחת טובה או הרבה חברים לא טובים?חברה אחת טובה=] כאב בטן או ראש?ראשש מגרש ביתי או האו סי?ביתי בריטני ספירס או רוני סופרסטאר?בריטני הוואי או ארצות הברית?הוואי לאפה או פיתהפיתה בנים או בנות?גם וגם תלתלים או חלק?תלוי חח אמפי או אייפוד?שתיהם סרט בקולנוע או להוריד מהמחשב?קולנוע ועכשיו , השאלה הכי חשובה ; האם את/ה אוהב/ת אותי ?!ברוררררר איזה מין שאלה זאת?????????
חח חימשלי א=ת
...

למעלה