שאלון

../images/Emo204.gif שאלון ../images/Emo204.gif

בטור חדש ככה, מה אסור?!
.
משפט מתוך שיר שאתם הכי מתחברים אליו בימים אלו :
השיר שבזכותו התאהבתם בשילה :
הופעה של שילה שאתם מתכננים להגיע אליה :
אם הייתם צריכים להקדיש לאחד החברים שיר איזה שיר הייתם מקדישים :
אם היו עושים סרט על החיים שלכם, איזה שיר של שילה היה שיר הנושא ? :
שיר של שילה שגרם לדמעות לצאת : וזהו, קצרצר ולעניין
.

ועכשיו החלק הכייפי - לענות ../images/Emo13.gif.

משפט מתוך שיר שאתם הכי מתחברים אליו בימים אלו : "אם נשאר שמה צדק שיקום וירדוף אחריי הוא בטח התעייף בדרך אליי." השיר שבזכותו התאהבתם בשילה : הרגע
הופעה של שילה שאתם מתכננים להגיע אליה : אני מקווה שלתמונע אם הייתם צריכים להקדיש לאחד החברים שיר איזה שיר הייתם מקדישים : גשם. אם היו עושים סרט על החיים שלכם, איזה שיר של שילה היה שיר הנושא ? : אל המחט. שיר של שילה שגרם לדמעות לצאת : הם עמדו שם בעיניים, לא ממש בכי. הרגע ואל המחט
.

ADVAM4

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif../images/Emo41.gif

משפט מתוך שיר שאתם הכי מתחברים אליו בימים אלו :"אסור זה אסור זה אסור בהחלט" השיר שבזכותו התאהבתם בשילה :אדם חופשי הופעה של שילה שאתם מתכננים להגיע אליה : אני לא יודעת): אם הייתם צריכים להקדיש לאחד החברים שיר איזה שיר הייתם מקדישים :הרגע אם היו עושים סרט על החיים שלכם, איזה שיר של שילה היה שיר הנושא ? :חחח הרגע(לפחות כרגע) שיר של שילה שגרם לדמעות לצאת :אוו.. כמעט כולם.. בעיקר-הרגע,אסור זה אסור,אדם חופשי,אל המחט,פיה אחת פחות,איזה זהב..

:)

משפט מתוך שיר שאתם הכי מתחברים אליו בימים אלו : "אם הייתי נר להאיר לך בלילה." השיר שבזכותו התאהבתם בשילה : אסור זה אסור הופעה של שילה שאתם מתכננים להגיע אליה : :/ לא יודעת אם הייתם צריכים להקדיש לאחד החברים שיר איזה שיר הייתם מקדישים : העיר הגדולה. אם היו עושים סרט על החיים שלכם, איזה שיר של שילה היה שיר הנושא ? : שמיים. שיר של שילה שגרם לדמעות לצאת : גשם. |:

גם אני!!

משפט מתוך שיר שאתם הכי מתחברים אליו בימים אלו: "למה אני אוהבת עקום?" השיר שבזכותו התאהבתם בשילה: "אדם חופשי". הופעה של שילה שאתם מתכננים להגיע אליה:
אם הייתם צריכים להקדיש לאחד החברים שיר איזה שיר הייתם מקדישים: "מגי" אם היו עושים סרט על החיים שלכם, איזה שיר של שילה היה שיר הנושא? "דרך צלחה", "יום שישי", "אל המחט", "איזה זהב".. שיר של שילה שגרם לדמעות לצאת: וואו, הרבה. הממ.. תלוי בסיטואציה. יכול להיות "לך", "יום שישי", "לונדון".. הרבה.

נמ.

משפט מתוך שיר שאתם הכי מתחברים אליו בימים אלו : אין לי כוח להסביר אותי, אני רוצה ללכת. השיר שבזכותו התאהבתם בשילה : איזה זהב. הופעה של שילה שאתם מתכננים להגיע אליה : הקרובה שתהיה בתאריך פנוי. אם הייתם צריכים להקדיש לאחד החברים שיר איזה שיר הייתם מקדישים : גשם. אם היו עושים סרט על החיים שלכם, איזה שיר של שילה היה שיר הנושא ? : חח אולי החדש שלה. שיר של שילה שגרם לדמעות לצאת : כרגע אין אחד ספיציפי.

natasha101

New member
עכשיו אני!

אני נטע ד"א.. שלום שלום. :) משפט מתוך שיר שאתם הכי מתחברים אליו בימים אלו :אלף רסיסים השיר שבזכותו התאהבתם בשילה : גשם! הופעה של שילה שאתם מתכננים להגיע אליה : אין תכנונים, אין אכזבות. אם הייתם צריכים להקדיש לאחד החברים שיר איזה שיר הייתם מקדישים:השיר שלך אם היו עושים סרט על החיים שלכם, איזה שיר של שילה היה שיר הנושא ?: אל המחט שיר של שילה שגרם לדמעות לצאת : "רק לנו" כמובן.. (ומהמשתמע בהנ"ל: השיר שלך..)

punk bubbles

New member
יאללה קחו.

משפט מתוך שיר שאתם הכי מתחברים אליו בימים אלו: וואלה. אין אחד. משתנה כל הזמן. השיר שבזכותו התאהבתם בשילה: אני חושבת ש"שמה עלייך זין" משהו בסיגנון. הופעה של שילה שאתם מתכננים להגיע אליה: הלוואי. האמת שאני בת"א עוד איזה שבועיים אז אני אנסה לארגן משהו. אם הייתם צריכים להקדיש לאחד החברים שיר איזה שיר הייתם מקדישים: "this is the first day of my life". אם היו עושים סרט על החיים שלכם, איזה שיר של שילה היה שיר הנושא?: "אתה משתחרר". שיר של שילה שגרם לדמעות לצאת: לא שירים גורמים לדמעות שלי לצאת. רק סיטואציות שמתלוות אליהם.. וברוך הבא חבוב.

אני ../images/Emo11.gif.

משפט מתוך שיר שאתם הכי מתחברים אליו בימים אלו:
"לא צריכה שתחכי לי כל הלילה ערה לא צריכה שתאהבי אותי בחזרה רק כי אין לך ברירה..."
השיר שבזכותו התאהבתם בשילה:
גשם.
הופעה של שילה שאתם מתכננים להגיע אליה:
כרגע אין לי מושג.
אם הייתם צריכים להקדיש לאחד החברים שיר, איזה שיר הייתם מקדישים:
העיר הגדולה.
אם היו עושים סרט על החיים שלכם, איזה שיר של שילה היה שיר הנושא?
בית הדמעות.
שיר של שילה שגרם לדמעות לצאת:
'רק לנו' אבל גם זה די תלוי במצב רוח.

..כנראה שויתרתי...

משפט מתוך שיר שאתם הכי מתחברים אליו בימים אלו : "כמו חייה פצועה וזוחלת.." השיר שבזכותו התאהבתם בשילה : פיה אחת פחות, אם אני לא טועה. הופעה של שילה שאתם מתכננים להגיע אליה : 11.7, בע"ה. אם הייתם צריכים להקדיש לאחד החברים שיר איזה שיר הייתם מקדישים : 'הרגע', לך. אם היו עושים סרט על החיים שלכם, איזה שיר של שילה היה שיר הנושא ? : "טוב תשלח אליי את המטומטמת". אני, כמובן, בתפקיד המטומטמת :p שיר של שילה שגרם לדמעות לצאת : 'אל המחט' הזכיר לי נשכחות, העלה בי רטיבות. עדיין לא דמעות דמעות.

מותר בטח מותר

משפט מתוך שיר שאתם הכי מתחברים אליו בימים אלו : "חבל שאתה לא כאן, כל הזמן אני חבל שאתה לא כאן, לידי" השיר שבזכותו התאהבתם בשילה : "אני שמה עליך זין" הופעה של שילה שאתם מתכננים להגיע אליה : לא לפני אוקטובר אם הייתם צריכים להקדיש לאחד החברים שיר איזה שיר הייתם מקדישים : "איזה זהב" א ם היו עושים סרט על החיים שלכם, איזה שיר של שילה היה שיר הנושא ? : "יום אחד גם את תמותי" שיר של שילה שגרם לדמעות לצאת : "אלף רסיסים"

זה היה נחמד..

משפט מתוך שיר שאתם הכי מתחברים אליו בימים אלו : אישה שיקרית מיטה מקרית למי אכפת השיר שבזכותו התאהבתם בשילה : גשם הופעה של שילה שאתם מתכננים להגיע אליה : 11.7 אם הייתם צריכים להקדיש לאחד החברים שיר איזה שיר הייתם מקדישים : לבוב את "האם להיות בך מאוהב" וכבר עשיתי את זה היום פעמיים אם היו עושים סרט על החיים שלכם, איזה שיר של שילה היה שיר הנושא ? יום שישי שיר של שילה שגרם לדמעות לצאת : איזה לא?

../images/Emo26.gif

משפט מתוך שיר שאתם הכי מתחברים אליו בימים אלו : "כי כמה כבר אפשר לחלום על הקטר ולשבת בקרון" השיר שבזכותו התאהבתם בשילה : הרגע. הופעה של שילה שאתם מתכננים להגיע אליה : אין בזמן הקרוב:\ אם הייתם צריכים להקדיש לאחד החברים שיר איזה שיר הייתם מקדישים : גשם. אם היו עושים סרט על החיים שלכם, איזה שיר של שילה היה שיר הנושא ? : אל המחט. שיר של שילה שגרם לדמעות לצאת : לא בדיוק דמעות אבל הרגע..

למעלה