דעתי ../images/Emo13.gif ../images/Emo60.gif
אין ספק ששני הסינגלים שונים לחלוטין זה מזה.. ואני שמחה על כך מאוד. בהתחלה חשבתי שזאת טעות להוציא עוד סינגל לפני צאת הדיסק.. אבל כששמעתי את השיר, הבנתי שטעיתי.. זאת החלטה מאוד חכמה לתת לציבור הרחב לשמוע שני שירים עם אופי כל כך שונה, לפני צאת הדיסק לחנויות. אני בהחלט סקרנית כעת יותר לגביי שאר השירים.... ואני מקווה שאני לא היחידה - וכך יקנו יותר את הדיסק. כמובן שאת שני השירים אני אוהבת מאוד מאוד מאוד! אבל
אל "ואת" נורא התחברתי בגלל המילים.. והרגש והרכות שאפיינו אותו.. אך כפי שכבר אמרתי כאן בעבר, היה חסר לי "שיא".. העובדה שכלי הנגינה בשיר מעטים היא מאוד יפה ומיוחדת, אך בסוף היה לי חסר איזה התגברות של תופים או משהו ואיזה קפיצה של שתי אוקטבות של הראל
והשיא לו התגעגעתי - הגיע בגדול ב"כמה עוד אפשר"! המנגינה מאוד דומיננטית ויש התגברות לא נוראמלית בסוף גם מצידו של הראל. אני מרגישה שהוא מנצל את הפוטנציאל הקולי שלו בשיר הזה הרבה יותר.. מצד שני, כיוון והדגש הוא יותר על המנגינה - המילים הרבה פחות עמוקות. שגם זה קצת חבל לי.. אז אם לסכם - ממ.. לא יודעת.. קשה לי לבחור חח כרגע כמובן מתנגן אצלי "כמה עוד אפשר" בלופ עצבני ביותר.. וככה גם היה בימים האחרונים
אני חושבת שבסקר אני אסמן את "כמה עוד אפשר". השיר מהמם!!!!!! הקול של הראל פשוט מדהים שם! הגבהים שהוא מגיע! הפלצט שהוא עושה שם בסוף קורע את נשמתי בכל פעם!! (אני מתכוונת ל: "בשלל צבעיייי") וואי אני חושבת שמצפה לנו דיסק מעולה ומגוון!!!!!!! כולי צמרמורות רק מלחשוב על זה! והלוואי וירבו עוד שירים משני הסוגים
טוב זייהו בינתיים.. אולי אני אוסיף עוד משהו אחר-כך