סקר חדש!

../images/Emo204.gif סקר חדש! ../images/Emo60.gif

כעת, שהראל הוציא סינגל נוסף, יש לנו למה להשוות!
אין ספק ששני הסינגלים שונים לגמריי! ואותי מעניין.. איזה מהם אתם יותר אוהבים
הצביעו לסקר!

דעתי ../images/Emo13.gif ../images/Emo60.gif

אין ספק ששני הסינגלים שונים לחלוטין זה מזה.. ואני שמחה על כך מאוד. בהתחלה חשבתי שזאת טעות להוציא עוד סינגל לפני צאת הדיסק.. אבל כששמעתי את השיר, הבנתי שטעיתי.. זאת החלטה מאוד חכמה לתת לציבור הרחב לשמוע שני שירים עם אופי כל כך שונה, לפני צאת הדיסק לחנויות. אני בהחלט סקרנית כעת יותר לגביי שאר השירים.... ואני מקווה שאני לא היחידה - וכך יקנו יותר את הדיסק. כמובן שאת שני השירים אני אוהבת מאוד מאוד מאוד! אבל
אל "ואת" נורא התחברתי בגלל המילים.. והרגש והרכות שאפיינו אותו.. אך כפי שכבר אמרתי כאן בעבר, היה חסר לי "שיא".. העובדה שכלי הנגינה בשיר מעטים היא מאוד יפה ומיוחדת, אך בסוף היה לי חסר איזה התגברות של תופים או משהו ואיזה קפיצה של שתי אוקטבות של הראל
והשיא לו התגעגעתי - הגיע בגדול ב"כמה עוד אפשר"! המנגינה מאוד דומיננטית ויש התגברות לא נוראמלית בסוף גם מצידו של הראל. אני מרגישה שהוא מנצל את הפוטנציאל הקולי שלו בשיר הזה הרבה יותר.. מצד שני, כיוון והדגש הוא יותר על המנגינה - המילים הרבה פחות עמוקות. שגם זה קצת חבל לי.. אז אם לסכם - ממ.. לא יודעת.. קשה לי לבחור חח כרגע כמובן מתנגן אצלי "כמה עוד אפשר" בלופ עצבני ביותר.. וככה גם היה בימים האחרונים
אני חושבת שבסקר אני אסמן את "כמה עוד אפשר". השיר מהמם!!!!!! הקול של הראל פשוט מדהים שם! הגבהים שהוא מגיע! הפלצט שהוא עושה שם בסוף קורע את נשמתי בכל פעם!! (אני מתכוונת ל: "בשלל צבעיייי") וואי אני חושבת שמצפה לנו דיסק מעולה ומגוון!!!!!!! כולי צמרמורות רק מלחשוב על זה! והלוואי וירבו עוד שירים משני הסוגים
טוב זייהו בינתיים.. אולי אני אוסיף עוד משהו אחר-כך

לאו14

New member
אני יותר אוהת את..../images/Emo141.gif

אני חושבת ששני הסינגלים האלה מדהימים כל אחד בצורה אחרת.. אבל.. אני יותר מתחברת ל"כמה עוד אפשר" אני מאוד מתחברת למילים בשיר הזה.. המילים ממש מדברות אלי ולפעמים אני חושבת שהם מדברות עלי!![לא כאילו הראל שר לי..מבחינה אחרת..תחשבו לבד..] זה שיר חצי רגוע וחצי קופצני.. וזה נורא מיוחד לדעתי.. כמובן ש"ואת" שיר יפה ומיוחד..אבל אני מתחברת יותר ל"כמה עוד אפשר"

ואת- זה די ברור כי זה שיר יורת עמוק. "כמה עוד אפשר" הוא טיפה שיטחי- אנחנו אוהבים בלה בלה בלה... פחות מרגש יורת רגיל ופשוט... אבל שניהם באמת יפים....

אני...

אני יורת אהבתי את "כמה עוד אפשר" כי זה סוג של שיר שאני מתחברת אליו יותר מאשר "ואת" שאליו קשה לי להתחבר מכל מיני סיבות...

ואת מיוחד מאוד. מוזיקה קלאסית ממש..

ולכן... אני יותר אוהבת את "ואת".. אבל אני בהחלט אוהבת את שני הסינגלים.

טוב... דעתי בנושא ../images/Emo39.gif

אני אוהבת את שני הסינגלים, אבל אני יותר אוהבת את "כמה עוד אפשר", בגלל שהתחברתי לשיר הזה יותר מהשיר "ואת", אהבתי את המילים של שתי השירים, אבל אהבתי יותר את של "כמה עוד אפשר" מכוון שמדובר על אהבה גדולה שיש בין גבר ואישה, לעומת זאת ב"ואת" מדובר על אהבה נכזבת, בוגדנית, וגם "כמה עוד אפשר" זה בדיוק סגנון המוזיקה שאני אוהבת. גם שנדלקתי על השיר מהשמיעה הראשונה, לעומת "ואת" שנאלצתי לשמוע יותר פעמים עד שהצלחתי להתאהב בשיר. זאת כמובן דעתי האישית, ובטח לא תבינו כמה דברים מפגרים שכתבתי אז תסלחו לי.

FCHS GIRL

New member
סקר טוב...

מצד אחד "ואת" כי הוא הראשון ראשון שלו, הבייבי שלו וזה תמיד שיר שירגש אותי, מצד שני המילים של כמה עוד אפשר כל כךךךך ווואוו... הצבעתי לכמה עוד אפשר למרות שאני חולה על שניהם

i love skat

New member
לדעתי...../images/Emo210.gif

תראו, שניהם מדהימים, לחן, מילים..הכל!! אבל הבעיה ב"ואת" זה שהוא לא מדביק, הוא לא נקלט מהר.. צריך לשמוע אותו כמה פעמים כדי קצת ככה להתחיל להתלהב.. והמילים שלו גם פחות מדברות לאנשים.. אני אישית, חושבת שכמה עוד אפשר, הרבה יותר מדבר, הרבה יותר קצבי וקליט. באופן אישי, התחברתי אליו יותר!! וגםם.הצלחתי להדביק את כל החברוות שליי..

למעלה