סיכומ"ש D:

0verpr0tected

New member
../images/Emo204.gifסיכומ"ש D:

דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: ציטוטים ציטוטים: תמונת השבוע: שיר השבוע: אומן השבוע: אלבום השבוע: איש השבוע: התחדשות השבוע: תוכניות לשבוע הבא: השבוע מ1 עד 10:

Nathalie 6293

New member
עונה ../images/Emo26.gif

דבר טוב שקרה השבוע:ציון טוב במבחן!! דבר רע שקרה השבוע:ציון גרוע במבחן!! וסיימתי לראות את העונה הראשונה של גריק. ציטוטים ציטוטים:אני אף פעם לא זוכרת תמונת השבוע: שיר השבוע:things 7 ושני השירים החדשים של היל. אומן השבוע: הילארי אלבום השבוע:best of איש השבוע:אפחד התחדשות השבוע: התחלתי לראות את האמת העירומה תוכניות לשבוע הבא: לנוח ממבחנים השבוע מ1 עד 10: 8

AvivoOosh

New member
עונה ../images/Emo13.gif

דבר טוב שקרה השבוע:holiday יצא דבר רע שקרה השבוע:נממ יש כל מיני XD ציטוטים ציטוטים: יש מלא אינלי כוח לכתוב את כולם תמונת השבוע:אינלי XD שיר השבוע:holyday אומן השבוע:בירטני אלבום השבוע:GOOD GIRL GONE BAD איש השבוע:אין :p התחדשות השבוע:אין תוכניות לשבוע הבא:יומוללדתתת ביום חמישיי XD השבוע מ1 עד 10: 5

hilary4ever

New member
לאביבוש..3>

ישנם אנשים מאוד מיוחדים, למען כל אחד את הנשמה הם נותנים. אם את מכירה אדם כזה, יש לך מזל, כי סוג האנשים האלו כמעט כבר אזל. אנחנו מכירים מישהי בדיוק כזאת, אחת מיוחדת עם הרבה איכויות, אם עוד לא ניחשת – זו את כמובן, ואנחנו שמחים שאת איתנו בכל מובן. היום את חוגגת את יום הולדתך, נאחל שיתגשמו כל משאלות ליבך, שאושר ובריאות יקיפו אותך בחום ושתכבשי כל יעד וכל חלום! ואני מקווה שתפגשי את הילארי יום אחד.. באהבה גדולה גדולה!! גילי..XD..

hilary4ever

New member
עונה..XD..

דבר טוב שקרה השבוע: יצאתי לטיול פתי"ש.. דבר רע שקרה השבוע: 1. אני צרודה.. 2. המדריך שלי נעלם.. (בסוף מצאו אותו ישן ביער..XD..) ציטוטים ציטוטים: "לא הקשבתם לי אני שמה --- עליכם.." (הראש גדוד..) שיר השבוע: Holiday... אומן השבוע: הילארוש..3> אלבום השבוע: Breakout - מיילי סירוס.. איש השבוע: נדבי.. התחדשות השבוע: תיק חדש..=] תוכניות לשבוע הבא: ללכת עם חברות.. לקניון.. השבוע מ1 עד 10: 9..

למעלה