סיכומ"ש D:

0verpr0tected

New member
../images/Emo204.gifסיכומ"ש D:

דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: סרט/ספר השבוע: שיר השבוע: שיר השבוע של הילארי: התחדשות השבוע: ציטוט השבוע: תמונת השבוע: אחר (או: מסר חשוב לאומה): סופ"ש טוב ונעים לכולם!!
.

Nathalie 6293

New member
עונה ../images/Emo9.gif

שאלוווום! לא יודעת אם אתן זוכרות אותי פה, אבל הייתי פה לפני איזה 3 חודשים נראה לי. אני ממש מצטערת שלא הייתי פה מלא זמן פשוט הייתי עסוקה בטירוף!! טוב עכשיו אני חושבת שיהיה לי קצת יותר זמן להשקיע בפורום אז אני חוזרת. טוב עכשיו נענה על הסיכום: דבר טוב שקרה השבוע: שהיו לי מלא בני דודים מחו"ל שבאו להתארח. דבר רע שקרה השבוע:שחזרנו ללימודים משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: מצפה לשבוע די עמוס ומצפה להתרמה. סרט/ספר השבוע: ספר- מעורב ירושלמי סדרה-בטי
שיר השבוע:so what-p!nk שיר השבוע של הילארי:crash world התחדשות השבוע:שאני כותבת בפורום מהמחשב הנייד החדש שלי! ציטוט השבוע:לא זוכרת תמונת השבוע:
אחר (או: מסר חשוב לאומה): תהנו!! וסוף שבוע כיפי!

נוייההה

New member
איך אפשר לשכוחח? :) :) :) :)

הייייי :):):):):) ברוך שובך ותתתתתחחחדדשייי עללל המחחחשבבב :)

AvivoOosh

New member
הייי ../images/Emo13.gifבורכה השבה

כיף לראות שהפורום מחזיר לעצמו את האנשים שהיו לו

It Snow In Hell

New member
../images/Emo113.gif../images/Emo188.gif

דבר טוב שקרה השבוע:קיבלתי ציון טוב בבוחן בעל פה. דבר רע שקרה השבוע:החופש ניגמר. משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא:אני מצפה לקבל ציונים טובים וגבוהים במבחנים. סרט/ספר השבוע:- שיר השבוע:Nightwish - Slaying The Dreamer Within Temptation-The Truth Beneath The Rose שיר השבוע של הילארי:- התחדשות השבוע:- ציטוט השבוע:- תמונת השבוע:- אחר (או: מסר חשוב לאומה):בהצלחה לכולם בבית הספר!!! סוף שבוע טוב!!!

נוייההה

New member
אניי :)

דבר טוב שקרה השבוע: אמ... היה חופש דבר רע שקרה השבוע: החופש נגמר משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: אני מתפללתת שיתנו לי לעשות עגיל בלשוןןןןן סרט/ספר השבוע: אמ.. ספר של הרלן קובן-אל תגלה שיר השבוע: וומנייזר של בריטני שיר השבוע של הילארי: now you know התחדשות השבוע: קניתי סווצטרטים בטורקיה :) ציטוט השבוע:אממ אין תמונת השבוע:------> אחר (או: מסר חשוב לאומה): דיוויד בקהאם סקסיי סופ"ש טוב ונעים לכולם!!.

AvivoOosh

New member
עונה ../images/Emo13.gif

דבר טוב שקרה השבוע:היה חופש דבר רע שקרה השבוע:הוא נגמר XD משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא:נממ...לא סרט/ספר השבוע:ספר:הארי םוטר ועוצרות המוות שיר השבוע:Britney Spears - Womanizer שיר השבוע של הילארי:Reach Out התחדשות השבוע:פלאפון חדש ציטוט השבוע:אינלי
תמונת השבוע:אינלי תמונות במחשב אחר (או: מסר חשוב לאומה):תהנו מהחיים,כי חיים אותם רק פעם אחת...

hilary4ever

New member
עונה..

דבר טוב שקרה השבוע: הלכתי עם חברות ל-HIGH SCHOOL MUSICAL 3 .. דבר רע שקרה השבוע: X משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: שיחזור לי הטלפון מתיקון.. סרט/ספר השבוע: HIGH SCHOOL MUSICAL 3 שיר השבוע: I KISSED A GIRL.. שיר השבוע של הילארי: BURNED... התחדשות השבוע: קנו לי את הפסקול של הסדרה כמעט מלאכים.. ציטוט השבוע: X תמונת השבוע: ... אחר (או: מסר חשוב לאומה): אל תשתנו תיהיו כמו שאתם..XD..

נוייההה

New member
גמאני הייתי בהייסקול מיוזיקל 3

איזהה עצבותתת שזה הסרט האחרוןן אהבתיי אותוו רצחחח

נוייההה

New member
חחחחחחח..

איןן לא משנהה כמה הוא יהיה ילדותיי ופתטיי אניי מכורהה אלייוו הסרטיםם כ"כ יפיםם והשחקנייםם בכלל XD חחחחחחחחחחחחחחח אני מרגישהה ילדהה קטנהה אבל ראיתי את הסרט בקולנועע והיייתיי על סף דמעות שהוא נגמרר D:D:D:D:D:D:D:D:D:

AvivoOosh

New member
גמאני חושבת ככה...

זה באמת סרט פטטי,לראות הומואים מרקדים יאייי[=\]... זה סרט הזוי לגמרי... את יושבת בכיתה,כותבת,משועממת,פתאום, Every body dance now! מה הקשרר? XD

hilary4ever

New member
גמ אני הייתי עצובה..

חברה שלי התחילה לבכות כשגבריאלה אמרה לטרוי שהיא עוברת מהבצפר , חטיבה.. עכשיו שחושבים על זה הם עוברים לתיכון..? אצלהם התיכון מתחיל מכיתה ח'.. הם לא קצת גדולים לכיתה ח'? אם את רוצה יצא הייסקול 3 בDVD..;)

למעלה