סוכות

יעל י

New member
../images/Emo204.gif סוכות../images/Emo204.gif

חוגגות? בונים סוכה? מאשפזין או מאושפזין?

בוקר אור ../images/Emo204.gif

אנחנו בונים סוכה, כמו כל השנים מאז הגדול הבין (כבר 14 שנה?...). אנחנו בונים בשיטת ה"פטיש מסמר", מקרשים, בדים צבעוניים ממה שיש, סכך כמובן וקישוטים ביתיים שאנו מכינים, לסוכה. את הערב חג נחגוג השנה בקיבוץ, עם הורי. אין לי כוח לארח שוב, לאחר שאירחתי בראש השנה. בהמשך החג וחוה"מ, בטוח יגיעו אלינו אוזפיזין. אני אוהבת את האווירה של החג הזה, את הסוכה, הריח של הסכך, השירים, הקישוטים, כיף! רק שיהיה מזג אוויר טוב, סתווי כזה עם טפטופים פה ושם (כך גם נראה
) והכל יהיה מושלם.

אין מקום לסוכה :(

בילדותי כשגרנו בבית פרטי בנינו סוכה אבל מאז שאנחנו גרים בבית משותף אז אנחנו לא בונים. מה גם שאנחנו גרים בקומה האחרונה ואין שום סיכוי שאני אעלה וארד עם האוכל. הילדים כבר גדולים. הסוכות ניסע לפסטיבלים ברחבי הארץ. הבשורות הטובות הן שהבן זוג שלי התחיל דיאטה וכבר ירד תוך 3 ימים 2 קילו.

יעל י

New member
כל הכבוד לבן זוגך...

אנחנו לא אוהבים לטייל בחגים וכאלה בגלל הצפיפות ובגלל שאני גרה בתוך הטבע זה לא חסר לי. תהנו.

אורית685

New member
כנראה שנבנה סוכה

בוקר טוב, האמת שלא ממש תכננו לבנות,כי לא בטוח שיהיה זמן,אבל אחותי תבוא,עם בעלה והילדים,והם יותר מקפידים מאיתנו, אז נבנה בשבילם. בערב חג הם יבואו,וגם ההורים שלי. למחרת נוסעים לדרום-ממשית,מפעלי ים המלח שישי-בבית שבת-שוב מארחים,הפעם מהצד של בעלי חוה"מ-אני עובדת חצי יום,באחד הימים ניסע לחיפה. בחג השני-אצל גיסתי אח"כ- עוד לא סגור... ובענייני אוכל-עדיין מצליחה להתמיד! צריכה להפנים ש"להתמיד" = ת מ י ד ... אתמול שוב הייתי בזומבה. אני ממש נהנית שם.. חג שמח !

לילית462

New member
איך הייתי רוצה ללכת לזומבה!!!

ולמרות שאני גרה בחור בקצה היקום, יש כאן שיעור זומבה. אבל בדיוק כמו שיעורי היוגה שיש פה - אני לא יכולה ללכת כי מטופלות שלי הולכות לשיעורים האלו ולא נעים לי...

לילית462

New member
בגלל הגשם אנחנו לא נבנה השנה סוכה...

יורד כאן כל יום המון גשם כך שאין טעם לבנות סוכה. היא ממילא תתקלקל תוך חצי שעה. בשבוע הבא כל השבוע הבנות בבית כי יש להם חופשת אמצע הסמסטר, אני אכין איתם סוכה בתוך קופסת נעלים ואנחנו נעשה יצירה בנושא. מוזמנים פה ושם אבל בלי קשר לסוכות

יעל י

New member
מה אתן עושות בחול המועד?

עובדות? אני רק מחר. היום אנחנו מוזמנים ל"על האש" אצל חברים טובים. שלישי מוזמנים לחברים (רחוק) לא יודעת מה בתוכנית.רביעי אני מארחת אצלי בסוכה לארוחה חלבית.

למעלה