מפגשפסח DDD:

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifמפגשפסח DDD:

הפעם נצביע לפי מספרים, כל אחד ירשום בנושא את המספר הסמוך ליום והתאריך שנוח לו, ואם כל התאריכים נוחים לו, או כמה מהם, שיציין, זה כמובן חשוב מאוד! הערות, מענות, בקשות והצעות יתקבלו
בברכה
תאריכי המפגש האפשריים:
יום שני, ה- 21.4.08 רשמו 2
יום שלישי ה- 22.4.08 רשמו 3
יום רביעי ה23.4.08 רשמו 4
יום חמישי ה24.4.08 רשמו 5 מיקומי מפגש אפשריים: כמובן, המפגש יתקיים בתל אביב, אבל לגבי מיקום ספציפי, אפשר להתגמש. לי יש כמה הצעות:
פארק הירקון, לטובת פיקניק טעים על המדשאות.
מגדל עזריאלי, ואין מה להוסיף בעניין X3
אחד מחופי הים בתל אביב, שלפי דעתי יהיה מעולה אם כולם יביאו בגדי ים, סדינים, אוכל ומטקות. זה יכול להיות קצת יוצא דופן
הערות חשובות
פרט לעזריאלי, בכל מיקום אחר כל אחד יביא משהו טעים שהוא הכין או קנה, (כשר כמובן..) ונשב לאכול כולם ביחד, ונתגבש קצת כמו פעם!! ^^
כל אחד מחברי הפורום מוזמן, גם הסמויים או אלה שבחיים לא חשבו לבוא!
אלא אם כן את\ה מתחת לגיל 15
XP סופ"ש מהנה ונהדר לכולם והכי חשוב, חג שמחחחחחחחחחחחח וכשר :)

Galmon

New member
הסיכוי היחידי שאני אוכל להגיע זה בשני~

אבל רק אם זה יהיה בעזריאלי ובסביבות הצהריים-ערב, אני אוכל אולי לעבור בעזריאלי בדרך לעזה ולסחוט איזו שעה שעתיים (ולהגיד למ"מ שאיחרתי את האוטובוס, דבר שהוא די יאמין לו כי אני תמיד הולך לאיבוד~ XD)

ANGELUSPIKE

New member
שלישי או רביעי בעזריאלי......

מה שבטוח שלא יום שני ולא ים אני לא הולך לים כבר יותר מעשר שנים.

ofirule

New member
יום שני הכי טוב

מבחינת העדפות מקום בסדר כרונולוגי: 1) הירקון !!!!! 2) ים ^^ 3) עזריאלי :S כבר ראינו כל פינה קטנה וכל לכלוך שיש בו

Adi Chan

New member
הכל נוח לי! הדממההההה~!~@!#@%#$

רק לא בעזריאלי! העדפה לפארק הירון...גם ים יכול להיות נחמד~D: קיצור לא משנה לי~D:

CibiHeart92

New member
יכולה רק בשני או שלישי!

ואני מעדיפה איזה פארק נחמד O: (עזריאלי טחון ואני שונאת את הים XD ) ראיתי שהרוב הצביעו שני, אז גם אני בעד שני! XD

ליסאן

New member
בגלל שלא ידעתי מה קורה עם זה ../images/Emo41.gif

יום שני בבוקר עד צהריים אני תפוסה. אז אני אוכל להגיע בשני רק בערב לכן עדיף לי שלישי. מיקום . בעקרון הים נשמע סבבה אבל יכול להיות קר אז ירקון. אם אין ברירה עזראלי אבל טחון

¥otamsh

New member
נמ,

אומרים ששני יהיה שרב. אולי לא כ"כ יהיה טוב להיות בחוץ, אבל נראה

למעלה