יום חמישי

../images/Emo204.gifיום חמישי../images/Emo76.gif

נו, איך זה לחזור ללימודים? (כי היינו בחופש כל כך הרבה זמן
) אל דאגה, יש רק עוד 4 ימים ואז שבועיים חופש!! D: בואו נגוון קצת את השרשור היומי:
משהו טוב שקרה היום:
משהו פחות טוב שקרה היום (לא נהיה פסימיים):
משהו מעניין שקרה היום:
משהו שממש שיעמם אתכם:
מישהו שאתם ממש רוצים להכות (מורה, חבר וכו'):
וכמובן, מסר לאומה: אם ממש אין לכם כוח לענות על הכל או שאין לכם מה לכתוב שם תענו לפחות על חלק
המשך יום נעים!

it's Thursday, bitch.

אל תשאלו מה הקשר של הכותרת.
משהו טוב שקרה היום: לא יודע, יום קצר יחסית? משהו פחות טוב שקרה היום (לא נהיה פסימיים): מחר מבחן במתמטיקה ואני לא יודע.
משהו מעניין שקרה היום: לא יודע. משהו שממש שיעמם אתכם: בי"ס כמובן
מישהו שאתם ממש רוצים להכות (מורה, חבר וכו'): אני לא במצב רוח אלים היום. וכמובן, מסר לאומה: אינדוקציה זה ממש מגעיל. במיוחד בשיטה שהמורה שלי המציאה.

לא שואלת ../images/Emo11.gif

מה הקשר של הכותרת???
סתם
על מה המבחן? אין לי מושג מה זה אינדוקציה, אבל אולי אני אוכל לעזור בנושא אחר...

רק אינדוקציה ../images/Emo6.gif

וגם אם הייתם לומדים את זה, אנחנו צריכים לפתור את זה בשיטה שהמורה שלנו המציאה.

מעניין שאפילו לא התקרבנו לנושא הזה../images/Emo12.gif

אבל יש לך בצפר ממש מוזר אז זה כבר לא מפליא אותי...
או שאנחנו פשוט גרועים, מה שמאוד הגיוני

זאת פשוט המורה מפגרת. ../images/Emo6.gif

כולם התחילו בחדו"א וטריגו' והם ממש מתקדמים בזה כבר, אנחנו התחלנו באינדוקציה ובחד"וא וטריגו' לא עשינו כמעט כלום.

יאללה

טוב אז הלכתי ב10 ושיחררו אותנו גם שעה לפני, אז די הרווחתי היום:p משהו טוב שקרה היום: העניין הזה^ משהו פחות טוב שקרה היום (לא נהיה פסימיים): חח
מרגישה על הפנים.. וחוצמזה הממ דבר קצת מגעיל שחברות עשו:/ משהו מעניין שקרה היום: שום דבר האמת משהו שממש שיעמם אתכם: לא היה:p חצי מהיום ישנתי! מישהו שאתם ממש רוצים להכות (מורה, חבר וכו'): אני אשמור את זה ליום אחרP: וכמובן, מסר לאומה: יהיה טוב

חמישי../images/Emo178.gif

משהו טוב שקרה היום:5 שע' חלוןD: משהו פחות טוב שקרה היום (לא נהיה פסימיים):שבשעתיים הראשונות הייתי צריכה להשאר בבצפרP במקום ללכת הביתה-: משהו מעניין שקרה היום:הגלידה שאכלתי היתה שוקולד מריר,וניל-מוקה כזה,ושוקלד נמס שאמא הכינה עם קמצוץ פודינג וברנדי
(כן,זה מרתק
) משהו שממש שיעמם אתכם:שעה 2 בפיסיקה.פשוט כי עשינו עבודה שחורה כזו...
מישהו שאתם ממש רוצים להכות (מורה, חבר וכו'):וואו,לוח מבחנים מחצית א'
! יש לי מבחן במחשבים ביומולדת,וזה עוד פחות משבוע (ב7.10) ולא הודיעו על זה כלום:O ...ויש לי 6 מבחנים (כולל בגרות ומתכונת) במת' רק עד פברואר
וכמובן, מסר לאומה:תרקדו,תשמעו מוזיקה,ושוב תרקדו

Insanity Is Me

New member
אוהו! ../images/Emo69.gif

משהו טוב שקרה היום: לא הלכתי לבצפר משהו פחות טוב שקרה היום (לא נהיה פסימיים): כל היום אני מסדרת את החדר לקראת השיפוץ.. משהו מעניין שקרה היום: כלום משהו שממש שיעמם אתכם: לסדר את החדר
מישהו שאתם ממש רוצים להכות (מורה, חבר וכו'): את אח שלי. יש לו יותר מ500 ספרים חסרי תועלת בחדר [!] שאני צריכה לסדר/לזרוק. לא תאמינו מה יש שם... זה כ"כ מרגיז, אסור לי לזרוק שום דבר!
וכמובן, מסר לאומה: אני שונאת ספרים חסרי תועלת בכמויות אסטרונומית!!%$#@ אה כן, וגם, מי צריך אוטוביוגרפיה של רספוטין? o_O שיהיה אחלה יום [:

מושלם, כבר אמרתי../images/Emo23.gif

משהו טוב שקרה היום: אימנתי תשעה צוציקים וצוציקיות
חצי שעה איתו זה גם אחלה
ננעלתי על מצלמה
משהו פחות טוב שקרה היום (לא נהיה פסימיים): רק חצי שעה
משהו מעניין שקרה היום: פעם ראשונה שאני מאמנת משהו שממש שיעמם אתכם: שיעור אנגלית, נו מה מישהו שאתם ממש רוצים להכות (מורה, חבר וכו'): לא ממש משנה לי, העיקר מכות
וכמובן, מסר לאומה: ME LOVE YAAAAAAA

Safiaa

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo105.gif

משהו טוב שקרה היום: סרט עם ההורים- "שבעה". משהו פחות טוב שקרה היום (לא נהיה פסימיים): כל שאר הדברים שקרו היום, זה פשוט לא היום שלי.
משהו מעניין שקרה היום: קריאת מחזה מעניין בשיעור תאטרון. משהו שממש שיעמם אתכם: שיעור אנגלית? מישהו שאתם ממש רוצים להכות (מורה, חבר וכו'): חברה אולי. וכמובן, מסר לאומה: *מסר לאומה*.

חיי בטטה. בשאלון?../images/Emo2.gif

אני ממש לא קשורה פה
משהו טוב שקרה היום: הייתי עם חברות כל היום עד מאוחר =) משהו פחות טוב שקרה היום (לא נהיה פסימיים): וואי! הכי גרוע שאני יכולה לחשוב עליו זה שכאבו לי השפתיים מרוב שחייכתי D: משהו מעניין שקרה היום: שמעתי סיפורים נורא מעניינים משהו שממש שיעמם אתכם: לא השתעממתי מישהו שאתם ממש רוצים להכות (מורה, חבר וכו'): אנשים שרוצים לאנוס אותנו, נהג אוטובוס וזונים אחרים וכמובן, מסר לאומה: היום אני הולכת לעשות שופינג (דבר שאני ממש בקושי עושה).

למעלה