../images/Emo204.gif=]]
אז הפרק מתחיל בדיוק במקום בו הפרק הקודם נגמר.דארטז נלחם נגד יאמי וצועק[וכשהוא צועק,זה אחד הדברי הפחות נעימים שקיימים >>.]יוגי צועק שיחשוב על חברים שלו,על האור בתוכו וכל מני שטויות במיץ האוכמניות ואז אנחנו מקבלים פלאשבאק על הפרק בו יאמי שיחק נגד רפאל[לא זוכרת את מס' הפרק]. דארטז צוחק בצחוק זדוני[בועחעחעחע...נקודה לדארטז
] ושוב אנו מקבלים נאום קטן על החברות והאור והטוב והרע. "הודות לחברי יש לי די אור כדי לגרש את החושך...".לך לחברת חשמל יהיה לך עוד יותר אור
...בכל מקרה יאמי מצליח לחסל את הלוויתן.משפחתו של דארטז באה ובקטע ההז דארטז נראה מסומם לגמרי =/,בטח בגלל השמחה. כאשר ג'ואי וסטו מגיעים אל כל שאר החבורה,טיאה שמה לב שיוגי חסר וג'ואי קולט שכנראה הוא לא יצא. האלנטיס חוזר לתוך המים ואנחנו מקבלים קטע מגעיל מצד סטו[למרות שהייתי שמחה שזה קורה]. "הי מה אתה עושה בחדר שלי?!" "חדר שלך?זה בית חולים!!!" רקס וויויל בשיחה לבבית ואוהבת,שבסופה הם מתכוונים להרוג גם את ג'ואי וגם את יוגי. "אני שמחה שזה נגמר" ואז אנחנו מקבלים פלאשבאק גם מצד מאי,רוב הפרק הזה זה פלאשבקים מפרקים קודמים-באסה ;;. יוגי נשטף לאיזה אי וקוסמת אפלה והאבירים באים להודות לו וליאמי,ויאמי מתחיל לשבח את האבירים ^^; כל שאר החבורה טסה מעל האי ורואים איך שהאבירים וקוסמת אפלה עוברים לידם. "פרעה תראה הם הצליחו לצאת!" "צודק." לעומתכם היה להם קצת שכל בשביל לא להסתבך. "יותר אני לא מסיר ידיים מהראש הקוצני הזה." וג'ואי חונק את יוגי,וזה נראה מטריד בגלל הגובה של יוגי >>. "בואו נלך אולי מישהו משטלת על העולם בבית!" "הכי מפחיד שהוא יכול להיות צודק." טוב הרי הם צריכים להראות משו לא
? וככה הם חיו באושר ועושר עד הפרק של העונה החדשה
...