המ.כן.וזה.

ManRed

New member
תחדשי מותק

אם לקחו לך את האדום בפורום לפחות לא יקחו לך את האדום בשיער

טוב נוו..גמלי בא^_^

- שיר השבוע (של שייגעצ):יאא..אממ..כל הדיסקים?^_^ טוב נו..ניורק-רפיח
- שיר השבוע (כללי):ירמי קפלן-הדפוק הזה - אלבום השבוע:של אריק ברמן^_^ - האדם שעשה לכם את השבוע:לייייייייייייייייי וקים! - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):זה דו שיח! אני:"לי הוא כבר לא מעניין אותי!" לי:" ואם אני אספר לך על הסקס הפרוע שאנחנו עושים כל ערב?!" :"טוב בסדר.. הוא מעניין אותי" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):אני לא פוחדת מהקומבה! אני פשוט לא אוהבת לופים! - דבר שהשגתם השבוע:עליתי על הקומבה למרותתת הפחד הנוראי שלי? - מאכל השבוע:מצה
[מעניין למה אני נראת כמו
] - משהו שעשה לכם את השבוע:שהייתי בסופרלנד וישנתי אצל לי
- משהו שהרס את השבוע:הערסים שהיו בים :\ - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:ערסים זה לא טוב! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:שומדבר מיוחד.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שיובל מנדלסון יציע לי נישואין בלי להכיר אותי?!
-שיר שפתחתם איתו את השבוע:אממ... משקאות חריפים- שייגעצ השמקסים
דא, שמקסים זה שמנים סקסיים! -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:את קימקים
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):
אחותי שלחה ליXD

עייפות ../images/Emo215.gif

שיר השבוע (של שייגעצ):עושה ביד - שיר השבוע (כללי):פצעים ונשיקות\מוניקה - אלבום השבוע:אין - האדם שעשה לכם את השבוע:הרבה אנשים - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"המציאות שלך בממתינה אז שב בשקט" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)אני חיבת לפשפש!!!!!!111 - דבר שהשגתם השבוע:כלום - מאכל השבוע:מנה חמה - משהו שעשה לכם את השבוע:חופש - משהו שהרס את השבוע:הרבה - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:תלכו לרוק"עצ השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:משכורת - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:דברים טובים -שיר שפתחתם איתו את השבוע:הדפוק הזה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:הרבה אנשים :p אין תמונה :)

Hezi The One

New member
אמ..

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ):אם את בעניין נראהלי - שיר השבוע (כללי):גיירלפרנד-אבריל - אלבום השבוע:לאדע - האדם שעשה לכם את השבוע:היו הרבה - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):אין לי כח (כן זה המשפט) - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע:שניצל! (חייתי עליו בפסח) - משהו שעשה לכם את השבוע:סיימנו עם הלעבור דירה הזה - משהו שהרס את השבוע:כל הריבים האלה - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:לסמוך השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:שיגמר הניתוח תכלס - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: יעבור ת'ניתוח בהצלחה -שיר שפתחתם איתו את השבוע:גיב איט אפ טו מי -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:לאדע סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

Dj SuNsHiNe

New member
../images/Emo42.gif Sometimes I cry so hard from pleading

השבוע שעבר: שיר השבוע (של שייגעצ): -- שיר השבוע (כללי): My Chemical Romance - I Dont Love You אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: ירדן משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): When you go Would you have the guts to say "I don't love you Like I loved you Yesterday" משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "אנחנו נשים זקנות אז בואי נצחק המון, חהחהחהחהחה" דבר שהשגתם השבוע: כלום. מאכל השבוע: לחם! משהו שעשה לכם את השבוע: אילת משהו שהרס את השבוע: עבודות רס"ר מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: להרכיב חופות\סוכות זה מבאס תחת, אבל התוצאה הסופית ממש יפה. השבוע שבפתח: משהו שאתם מחכים לו השבוע: לא משהו מיוחד... משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: אויל השבוע סוף סוף נחזור לדבר... שיר שפתחתם איתו את השבוע: לא זוכרת =\ האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אותו. סתם: תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

אני !!

שיר השבוע (של שייגעצ): קשה לי לחשוב - שיר השבוע (כללי): - A DREAM אלבום השבוע: - סינרגיה האדם שעשה לכם את השבוע: - חברה שלי משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - "איפה שלא תסתובב תמיד תמצא לךך אויב" משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - "אני אוהבת אותך גם אם זה לא מתאים לך" דבר שהשגתם השבוע: - אממ מאכל השבוע: - קפה חח לא מאכל משהו שעשה לכם את השבוע: - בוםבמלהההה משהו שהרס את השבוע: - לחזור ללימודים מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: מחר יהיה יותר טוב השבוע שבפתח: - בלי מחשב משהו שאתם מחכים לו השבוע: - שייגמר משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שביתהההה שיר שפתחתם איתו את השבוע: - "לב מפלסטיק" האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: חברה שלי סתם: - לאביו אול תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

keeeren

New member
עונה באיחור..:]

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ):רוצה ללכת - שיר השבוע (כללי):יוני בלוך-אחריות - אלבום השבוע:אין - האדם שעשה לכם את השבוע:הברשקות שלי - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"כל סוף הוא התחלה חדשה, העצב הוא סימן שבקרוב תבוא שמחה" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):כל מיני בדיחות שמנים הצחיקו אותי מאוד - דבר שהשגתם השבוע:ראיתי בופור סוף סוף - מאכל השבוע:אהמ מופלטה, בהחלט! - משהו שעשה לכם את השבוע:חמץ בפומבי? - משהו שהרס את השבוע:ששתיתי יותר מדי בשישי, שונאת להיות שפוכה. אה כן ושנתתי בטעות טלפון שגוי למישו ממש חמוד - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:תלמדו לשים גבול באלכוהול!! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:לשופינג הענקי שבוע הבא - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שאני אצליח במבחן בתנ"ך בשני -שיר שפתחתם איתו את השבוע:כמה שירים של שבק ס' -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:מזה משנה? סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):אהמ טוב תמונה שלי מחתונה:] בעצם שתיים סתם כי בא לי.. אחד שתיים

shahaf shecter

New member
לה לה לה לה

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ): המילים הכי יפות - שיר השבוע (כללי): שיר של מיקה על צבעים מגניבי כזה.. ואחריות של יוני בלוך - אלבום השבוע: אריק ברמן - האדם שעשה לכם את השבוע: טל - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): i can be blue - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): מאיפה את?... למה?! - דבר שהשגתם השבוע: אייס שוקו מקופי בין והרבה!! - מאכל השבוע:בהחלט אייס שוקו! - משהו שעשה לכם את השבוע: הבית של גיא! - משהו שהרס את השבוע: מבחן בלשון - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תבלו ותבלו ותבלו כי זה באמת הכי כיף! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שביתה! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שלא יהיה מבחן בלשון! -שיר שפתחתם איתו את השבוע:הוא עוד לא נפתח אבל נגיד שיר של מיקה שנדבקתי אליו -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: גיא סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

shahaf shecter

New member
אמאלההה

עכשיו שמתי לב ששמתי את אותה תמונה כמו של "פרקשון" אופס... אני יפצה בתמונה מגניבהה אחרתת... :)

למעלה