אם לחדרי הלב

../images/Emo204.gif אם לחדרי הלב

היו דלתות ,את מי הייתם מזמינים להתארח בכל אחד מהחדרים ? לכל אחד/ת ניתנו במתנה 4 חדרי לב דמיינו שלכל חדר יש דלת נעולה ובכוחם לפתוח כל דלת לרווחה מה או מי הייתם רוצים להזמין לכל אחד מהחדרים
או לחילופין ,את מי או מה הייתם מוציאים מכל אחד מהחדרים ברגע בו הדלתות יפתחו לרווחה
מוזמנים לשרשר תגובות ,תשובות,כיד הדימיון והרצון

בחדר אחד את האני שלי

בחדר שני את ילדיי בחדר שלישי מחסן לאומנות כתובה ומצויירת בחדר רביעי את כולםםםםםם

ה מוזה

New member
הדלתות שלי

דלת 1 - לאומץ דלת 2 - לאמונה דלת 3 - לאהבה דלת 4 - לסליחה ובאותה הזדמנות כשכל דלת תפתח אגרש החוצה מחדר 1 את הפחד מהשני את הספק מהשלישי את הלבד מהחדר הרביעי את הכעס והעבר ואז יהיו לי 4 חדרים ריקים להשכרה

ע ו פ ר ה

New member
ואני לחדרים שלי

הייתי מכניסה לחדר אחד אהבה, שמחה, חמלה לחדר שני את המשפחה שלי לחדר שלישי את החברים שלי לחדר רביעי אומץ, תעוזה ויצירתיות את הפחד והכעס והצער הייתי משאירה בחדר של האהבה השמחה והחמלה ומחברת אותם כי במקום שיש אהבה אין מקום לפחד ובמקום שיש שמחה אין מקום לעצב והכעס והחמלה גם כן יכולים להירגע ביחד. אם הפחד והאהבה מתערבבים כמות האהבה יכולה לגדול וכן הלאה. שיהיה שבוע נפלא עופרה מנחה בדמיון מודרך, NLP, פרחי באך וביורוגונומי.

שיריה

New member
.....................

סתם ככה : 1. הגשמה עצמית ואמונה 2. אומץ וחוזק רוח 3. השלמה ומחילה 3. אהבה- לכל מה שאוכל.

שיר 6 6

New member
רעיון מצויין!

התשובות שלי: 1. אהבה, כמובן. אהבה לכ-ו-ל-ם. 2. חמלה. 3. סבלנות וסובלנות. 4. שמחת חיים. אם היו עוד, היה לי עוד הרבה מה להוסיף :)

ורצון השם הוא?

כי אפשר לפרש גם רצונות מוטעים שלו,לא? ואז מגיעים האסונות האמיתיים לנפש אין יאוש מה הוא רצון השם?

חוזרת בי מהתחמקותי ומסבירה

"שמע ישראל ה' אלוקינו ה' אחד" (דברים ו' ד) חיוב אמונה הוא, להאמין שה' הוא אחד, יחיד ומיוחד. המספר "אחד" בלשוננו בתחומים אחרים אומר, שיתכן שיוכפל ויהיו שניים. ויתכן שיחולק ויהיו שני חצאים. שונה לחלוטין הוא המובן של המילה "אחד" ביחס לקב"ה. אחד זה משמעו יחיד שלם ומוחלט. שאינו ניתן לחלוקה או להכפלה, וכך נוסחו הדברים ברמב"ם, בהלכות יסודי התורה בפרק א' הלכה ז': "אלוקים זה אחד הוא, ואינו שניים ולא יתר על שניים, אלא אחד שאין כיחודו אחד מן האחדים הנמצאים בעולם. לא אחיד כמין, שהוא כולל אחדים הרבה, ולא אחד כגוף, שהוא נחלק למחלוקות ולקצוות, אלא יחוד אחד כמותו בעולם" מכאן שחלק מעבודת השם היא האמונה ביחוד השם וזה העיקר הב' של הרמב"ם: "אני מאמין באמונה שלמה שהבורא יתברך שמו הוא יחיד ואין יחידות כמהו בשום פנים, והוא לבדו אלוקינו, היה הווה ויהיה"

רצונו של השם כתוב בכתובים

"עשרת הדברות" שנתנו לעם היהודי במעמד הר סיני והם התמצית לכל המצוות שמצווה יהודי לקיים. רצונו של השם הוא שנקיים את המצוות שציווה עלינו.

עשרת הדברות הם לזיכוך הגוף להיותו

מותאם לצרכי הנשמה - חוקים רוחניים שמוטבעים בנשמה כדי שיהיה "נעשה ונשמע" גוף ונשמה יחד טוהר ואחדות כדי להשיג עולמות רוחניים גבוהים.-השתוות הצורה עם הקב"ה.-אור א"ס. כמובן הכל נתון לבחירת האדם מהיותו אוכל מעץ הדעת טוב/רע- רצון עצמי קיים בו. עזר כנגדו

למעלה