MetalSlider
New member
אהלן חבר'ה../images/Emo13.gif
אני לא יודע מי מכיר ומי לא את החנות "מסביב לעולם - דברים יפים".בכל אופן, אני רוצה להמליץ
החנות שפעם הייתה בפינת השוק עברה דירה(תרתי משמע. מי שיבוא -יבין.) , עכשיו היא עדיין קרוב לשוק, רק קצת מעל. כרגע, החנות בסכנת סגירה, עקב אי מודעות לקיומה בעיקר. אני אעתיק לכאן את המודעה כי לא הצלחתי לצלם אותה באיכות מספיק קריאה(אייל, אפילו בפאלפון החדש
) "מסביב לעולם - דברים יפים תכשיטים: עבודות יד, עגילים, שרשראות מאלות והכל מאבן טבעית. מיסטיקה: מוצרי פאנגשווי, קטורות ,קריסטלים ,מבערים + שמנים. מוביילים: פעמוני רוח, לוכדי חלומות,מקלות גשם ועוד. ביגוד אתני: לונגים, שרוולים, מטפחות\ תיקים ,שק+ חרוזים. מזרקות מים: עבודות יד. רח' רוטשילד 16/ב חדרה, בחצר. טל: 046221887 ,נייד 0525776654" חשוב לי לציין, זו היא לא פרסומת. זו המלצה חמה
(באמת שלא הכרתי את לב עד הפעם הראשונה שנכנסתי לחנות שלו. מאז אני לקוח קבוע!) בנוסף, זו לא החנות הזולה ביותר בעיר, אבל אישית, אני מעדיף לקנות שם. האווירה ולב(המוכר) נפלאים. פשוט תקפצו ותבינו. יש אפילו תכנון לפתוח זולה בחצר, עם צ'אי ובלאגנים, אבל לצערי חוסר המבקרים מונע גם את זה. מי שמעוניין ואין לו מושג איך להגיע, יכול ליצור איתי קשר, אני אשמח אפילו ללוות לשם. הזדמנות טובה גם להכיר
אני לא יודע מי מכיר ומי לא את החנות "מסביב לעולם - דברים יפים".בכל אופן, אני רוצה להמליץ