Thursday

Simply Blonde

New member
../images/Emo203.gif../images/Emo68.gifThursday

הו כמה התגעגעתי ל
המממממ יום חמישי. שביתה,שוב
ובכן, מה אתם עושים היום? זה מעניין? אותי? ושאלה יומית אם היה לכם משהו שאתם רוצים אותו מלא זמן שזה ממש נהיה חלום שלכם והשגתם אותו אבל ההורים שלכם אומרים לכם להפסיק עם זה. מה הייתם עושים? מקשיבים להורים שלכם ומפסיקים בצער וביגון ובבכי רב או שמא לא שמים וממשיכים?

abirdh

New member
שאלת שאלה מאוד קשה..

זה תלוי בסיטואציה של כל דבר... וזה עניין של המון דברים ביחד... כעיקרון אני מכיר את ההורים שלי מספיק טוב ואני יודע שהם יאפשרו לי לעשות כל חלום שמתגשם...

Simply Blonde

New member
בנז,גמאני רוצה../images/Emo10.gif

אני הקרבתי שתי םפירסינג שהם היו הבייבי שלי בגללם

abirdh

New member
שאלתי את ההורים שלי לגבי קעקוע

ואבא שלי אמ שאין לו בעיה זה נחמד.. רק לא משהו מגעיל והוא אמר שהוא חייב לבוא לראות איפה אני הולך לעשות את זה...

Wild Eye Joker

New member
אמא שלי מרשה קעקוע

אפילו היא רוצה לתת לי את זה מתנה ליומולדת 18. אבא שלי ממש נגד לא בגלל הקעקוע עצמו אלא בגלל עניים המחטים איידס וכו'

Simply Blonde

New member
שיר../images/Emo203.gif

לעשות הרקצאה לאבא שלך? הוא לא מבין כלום
אם את הולכת למקום שהוא לא חאפר פותחים לך מחט חדשה

Wild Eye Joker

New member
הוא לא מאמין לזה

"ראיתי בטלויזיה שהם לוקחים מחטים, מחטאים אותם חפיף ומכניסים לאריזה כאילו זה חדש כשבעצם זה לא! " בלה בלה בלה

Wild Eye Joker

New member
מה את משווה?

הבנאדם בן 27, עצמאי.. חוצמזה שהם גילו על זה בטעות אחרי שהוא כבר עשה ועל הבא הוא לא יספר גם..עד שהם יגלו לבד..

גליזה

New member
חמישי, הא?../images/Emo199.gif

ובכן, מה אתם עושים היום? אולי אני אסע שוב לרחובות, ליאורי הזכירה לי שבא לי אלפחורס של ארומה
קניתי שם היום מיקודיות, ואת הדיסק של אינקובוס זה מעניין? כמובן! אותי? דה. וגם אם לא, את חברה שלי
תעמידי פנים שכן ושאלה יומית אם היה לכם משהו שאתם רוצים אותו מלא זמן שזה ממש נהיה חלום שלכם והשגתם אותו אבל ההורים שלכם אומרים לכם להפסיק עם זה. מה הייתם עושים?
מי שואל ת'הורים שלי בכלל?? מקשיבים להורים שלכם ומפסיקים בצער וביגון ובבכי רב או שמא לא שמים וממשיכים? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ההורים שלי ליברליים רוב הזמן, אני בספק אם הייתי בסיטואציה. וגם ככה, אני אחלה במלחמות פסיכולוגיות וויכוחים איתם, אז זה לא כזה קשה

Wild Eye Joker

New member
חמישי! שוב שביתה

היום בלילה..כאילו..עוד קצת פחות מ24 שעות ההורים חוזרים עם השלל
מחר אין לי תכניות, סיימתי את כל הלימודים אז אני פשוט אקום מאוחר, ואעביר איכשהו את היום...אולי אני אסע למרכז... אממ רק שלא תהיה שוב סופה
ובקשר לשאלה, נראה לי הבנתי על מה את ספציפית מדברת..חחח לא נראה לי שהייתה לי בריה אם ההורים שלי דורשים שאני אפסיק עם משו אז אני אפסיק או שהם יתחילו להפעיל שיטות לגרום לי להפסיק
הורים

Wild Eye Joker

New member
כן יש ביג ענק ובונים עכשיו לידו

עוד 2 מרכזים וזה כ"כ התלהבות פה את לא מבינה!! סופסוף יהיה לנו פול אנד בר, זארה, מנגו, נו ניים, רנואר! בנתיים יש רק פוקס וכו'!

גליזה

New member
לנו את חנות העודפים שלהם../images/Emo122.gif

ועודפים של דלתא, שזה באמת שולט. כי ..הכל בהנחות מטורפות

אין לי כוח יותר!!

אני יותר מדיי לא ישנה ויותר מדיי קורעת את עצמי עד שאתמוטט שוב. מחר בבוקר שעור פרטי,אח"כ לרוץ לעבודה לכפולה. מיד אח"כ לרוץ הביתה להתקלח ואז יונתן בא לאסוף אותי לחדרה-עושים ערב כיף עם כל המסעדה אצל הבוס שלי. לחזור באמצע הלילה ולקום ב8 בבוקר עם האנג-אובר ולהקים דוכן. אבל זה כבר שישי
ובקשר לשאלה שלך,הייתי בסיטואציה הזאת- גם עם הנגינה על הגיטרה וגם עם העגיל בלשון ועוד במיליון דברים. אני לא מתחרטת על שום דבר. תקשיבי לי,לכי אחרי עצמך. הורים שלך כבר היו בגילך בשביל לעשות את השטויות ואת החלומות שלך,תשיגי את מה שאת רוצה עכשיו בלי להקשיב לאף אחד אחר. עדיף לחיות עם עצם העובדה שהם לא שלמים עם זה מאשר להרגיש שפיספסת משהו שמאוד חשוב לך.[:

Simply Blonde

New member
../images/Emo203.gifהדר../images/Emo4.gif

בכיף הייתי משאירה אותם. אבל ההורים שלי איימו עליי כל מיני איומים אמא שלי בכתה כשהיא גילתה את האנדר שלי ההורים שלי בטוחים שאני איזה ילדה מופרעת וכל זה שאני ממש לא לכל התוהים.. בקיצור בחיים אל ראיתי את ההורים שלי ככה והם איימו שאם אני לא מורידה את שתי העגילים אני לא רואה שקל בחיים שלי והם היו נורא רצינים וכרגע אין לי עבודה ואין לי שקל על התחת ולקח לי המון זמן לחשוב אם להוריד או לא אבל עכשיו לפני החתונה ממש לא בא לי להיות בכסאח עם אף אחד מניסיון של הכסאחים לפני החתונה של אחותי.. אז כרגע יש לי רק לובים ואני מרגישה ערומה בלעדיהם אבל מה אני יעשה.
ולמה ההורים שלך התנגדו לניגנה בגיטרה שלך? ההורים שלי דחפו אותי ללמוד נגינה

למעלה