כמה שאלות..
1- השירים 'מלכה' ו'אלף חריטות בלב' הם של אריק? שמתי לב שהם לא מופיעים באלבום.. אבל מתי הוא ביצע אותם? ומי כתב אותם? הסתכלתי גם בשירונט וזה לא מוזכר... 2- אני יודעת שלפני הפורום הייתה קומונה.. מתי היא קמה?

3- כמה פעמים אריק כתב כאן ובקומונה בסה"כ? 4- מי זו הלהקה הזו שאריק מופיע איתה? הם בכל הופעה? [קראתי פה שלמתופף קוראים אודי (?)] 5- יש לאריק אתר רשמי? 6- מה הגובה שלו? [פחות או יותר, זו סתם שאלה בגלל שאני מתעניינת חחח] בהזדמנות הזו אני גם אציג את עצמי- קוראים לי שירן ועוד 4 חודשים אני אהיה בת 15 [אני לא סופרת, אבל שזה יהיה פחות או יותר מדויק

] אממ שמעתי על אריק מהסינגל של 'מה עוד ביקשת' כמובן שהתמכרתי לשיר איך לאא.. ואח"כ יצא הסינגל של המתוקות האחרונות, גם עליו די נדלקתי, שיר מקפיץ כזהה

אח"כ שמעתי עוד שירים שלו ברדיו וחיפשתי אולי יש לו פורום שאפשר לדבר בו עליו- והנה מצאתי

אמממ אני מעצבת בפוטושופ, אני מאוד אוהבת את זה אמממ ועיצבתי חתימה של אריק מתמונות שראיתי כאן בפורום, קבלו דוגמא-
http://img252.imageshack.us/img252/3876/92480819cq7.gif [מקווה שאין בעיה עם זה שהשתמשתי בתמונות...מצאתי אותן כאן

] אממ אני גם מוכנה להכין פלאייר כזה קטן עם הצבעות לאריק, או לפחות לטקס פרסי עמ"י.. השנה מגיע לו לזכות ובמיוחד בגלל שהוא תגלית וכולם צכים לדעת את זה

חח וזהוו |: חפרתיי מקווה שתענו לי ((