שלום שלום

what name

New member
../images/Emo203.gif שלום שלום

היי, הייתי כאן באתר בעבר ורציתי לקנות מחשב נייד, עזרתם לי רבות בעבר ולכן אני חוזרת אליכם שוב ע"מ שאוכל לקבל עצות ועזרה בבחירת מחשב נייד. המחשב שקניתי לפני כ- 3 שנים ומשמש אותי נאמנה [ללא תקלה אחת מאז בלי עין הרע
] הינו LS55 מבית LG. לכן חשבתי אולי לקנות את המחשב הבא שלי מהחברה הנאמנה. מה אני רוצה מהמחשב הנייד:
לפחות 2 GB של RAM [אם אני קונה מחשב נייד חדש אז הוא בטח יגיע עם מערכת הפעלה של ויסטה שהבנתי שהיא כבדה, חשוב לי שהמחשב שלי יעלה וירוץ מהר למרות שאני מאוד אעדיף אם המחשב יגיע עם ווינדוס XP].
לפחות 80 GB דיסק קשיח.
שימוש במחשב הנייד הינו ללימודים סטודנטיאלים. שימושי אופיס שונים, אאוטלוק למיילים, [אני משתמשת גם בתוכנת PHOTOSHOP] וזהו נראה לי.
אני רוצה שהמחשב יהיה קל [הנוכחי שלי שוקל כ- 2.5 קילו] וחשוב שהמסך יהיה קצת יותר קטן [הנוכחי שלי בעל 15 אינטש]
בלוטות' מובנה [לא הכרחי, אבל יהיה נחמד אם יש]. אסור בתכלית האיסור שהוא יהיה מתוצרת HP [גם את IBM אני לא אוהבת, אבל אם הוא היחידי שיענה על צרכי אני אסתדר איתו]. אני ממש אודה לכל מי שהיה לו את הכוח ואת הרצון לעזור לי, המשך יום נעים

מטאור2001

New member
תחשבי אולי בכיוון של DELL

vostro 13XX, vostro 14XX, יש להם גם 3 שנות אחריות. אולי אפשר גם לחשוב על D630 . בכללי - את מחשבי DELL אפשר לקבל עם XP. notebookclub.co.il תבדקי באתר הזה על הדגמים של DELL.

what name

New member
../images/Emo203.gifתודה רבה, אבל לא מתאים למה שאני רוצה

המשקל בכל המחשבים נע בין 2 ל- 2.45 קילו [חיפשתי משהו פחות מ- 2 קילו, אם זה בכלל אפשרי למצוא במחירים שהקצבתי] אם אני נשארת עם 2 קילו, אז הסדרה של ה- vostro 13XX נשמעת מצויינת. אשמח לקבל עוד אופציות, תודה רבה

sb21

New member
עם טיפה חריגה XPS M1330 נכנס לתקציב

אם יש לך אפשרות לשלם במזומן, כדאי לבדוק מה אחוז ההנחה על תשלום במזומן. 5,750 ש"ח

what name

New member
../images/Emo203.gifתודה רבה../images/Emo70.gif

אבל... השאלה אם זה לא עדיף: http://ivory.co.il/product.asp?productid=1476&CatCode=315 מצד אחד שנה אחריות בלנובו[אני לא יודעת כמה עולה להגדיל ל- 3 שנים], וזכרון יותר קטן, 1GB [אבל אם אני לוקחת מחשב גם אם יש לו 2GB זכרון אני אעדיף לשדרג ל- 4 GB בגלל הויסטה]. אני אשמח לעוד הצעות
אם למישהו יש.

sb21

New member
הרחבת אחריות ל-3 שנים ב-KSP- 790 ש"ח.

בדל תוכלי להרחיב ל-3GB זכרון עם מודל אחד של 2GB (ווינדוס ויסטה 32-bit יודעת לנצל רק כ-3500MB זכרון).

what name

New member
../images/Emo203.gif שוב תודה, אז כנראה שלא

כי זה בהחלט כבר חורג מהתקציב שלי... יש אולי עוד הצעות

blue bullet

New member
נצל"שון...

ויסטה יודעת לנצל רק 3.5 GB של זיכרון? ז"א אם יש 4 GB היא תנצל רק 3.5? מוזר מאד. ומה לגבי XP - גם בה יש מגבלה?

blue bullet

New member
ומערכת של 64 ביט

דורשת דריברים אחרים? או שזה אותו הדבר? אם אני מתקין 64 ביט על הלפטופ, זה אומר שהמחשב יעבוד מהר יותר? תהיה בעיה של תאימות לתוכנות מסויימות?

RoyBO

New member
דרייברים אחרים, קשה למצוא, תוכנות ייעודיות...

למעלה