../images/Emo203.gif שלום שלום
היי, הייתי כאן באתר בעבר ורציתי לקנות מחשב נייד, עזרתם לי רבות בעבר ולכן אני חוזרת אליכם שוב ע"מ שאוכל לקבל עצות ועזרה בבחירת מחשב נייד. המחשב שקניתי לפני כ- 3 שנים ומשמש אותי נאמנה [ללא תקלה אחת מאז בלי עין הרע
] הינו LS55 מבית LG. לכן חשבתי אולי לקנות את המחשב הבא שלי מהחברה הנאמנה. מה אני רוצה מהמחשב הנייד:
לפחות 2 GB של RAM [אם אני קונה מחשב נייד חדש אז הוא בטח יגיע עם מערכת הפעלה של ויסטה שהבנתי שהיא כבדה, חשוב לי שהמחשב שלי יעלה וירוץ מהר למרות שאני מאוד אעדיף אם המחשב יגיע עם ווינדוס XP].
לפחות 80 GB דיסק קשיח.
שימוש במחשב הנייד הינו ללימודים סטודנטיאלים. שימושי אופיס שונים, אאוטלוק למיילים, [אני משתמשת גם בתוכנת PHOTOSHOP] וזהו נראה לי.
אני רוצה שהמחשב יהיה קל [הנוכחי שלי שוקל כ- 2.5 קילו] וחשוב שהמסך יהיה קצת יותר קטן [הנוכחי שלי בעל 15 אינטש]
בלוטות' מובנה [לא הכרחי, אבל יהיה נחמד אם יש]. אסור בתכלית האיסור שהוא יהיה מתוצרת HP [גם את IBM אני לא אוהבת, אבל אם הוא היחידי שיענה על צרכי אני אסתדר איתו]. אני ממש אודה לכל מי שהיה לו את הכוח ואת הרצון לעזור לי, המשך יום נעים
היי, הייתי כאן באתר בעבר ורציתי לקנות מחשב נייד, עזרתם לי רבות בעבר ולכן אני חוזרת אליכם שוב ע"מ שאוכל לקבל עצות ועזרה בבחירת מחשב נייד. המחשב שקניתי לפני כ- 3 שנים ומשמש אותי נאמנה [ללא תקלה אחת מאז בלי עין הרע