שינוי כתובת בתעודת זהות

BloodyRose

New member
../images/Emo203.gif שינוי כתובת בתעודת זהות

אני מעוניינת לשנות כתובת בתעודת הזהות שלי, ורציתי לדעת אם זה ישפיע על מען שליחת הדואר מחברות שונות (בנק, חברות אשראי, משרד רישוי, וכו'). הבנתי שיש גופים שצריך לעדכן אותם בשינוי כתובת ויש גופים שמתעדכנים אוטומטית עם שינוי הפרטים במשרד הפנים. איני מעוניינת שהדואר יגיע לכתובת החדשה, וחשוב לי לדעת אילו גופים יתעדכנו עם השינוי אוטומטית. תודה מראש.

צוות Gov

New member
שינוי כתובת בתעודת זהות

שלום רב, בשירות הטפסים הלאומי של פורטל gov.il אלפי טפסים וביניהם טפסים מקוונים, טפסים למילוי ושליחה, וטפסים להדפסה שחוסכים לך זמן וטרחה. שינוי כתובת הינו באחריות משרד הפנים. ניתן לבצע זאת גם מבלי להיות נוכח בלשכת משרד הפנים, ע"י שליחת מכתב רשום ללשכת משרד הפנים עם ספח תעודת הזהות הנוכחי וטופס לשינוי מען. הרישומים בכל משרדי הממשלה מתעדכנים על פי הרישומים במשרד הפנים. חשוב לציין כי: השירות אינו כרוך בתשלום. כל אזרח יכול לבקש שינוי כתובת עבורו, עבור בן/בת הזוג ועבור ילדיו, בתנאי שיצורפו ספחי תעודות הזהות של מי שעבורם מבוקש השינוי. בשינוי מען לישובים קהילתיים ולקיבוצים, יש להמציא אישור ממזכיר הישוב או הקיבוץ על השינוי. שינוי מען לאילת (מישוב אחר), חובה להגיש באופן אישי בלשכה למנהל אוכלוסין אילת תוך המצאת הוכחות למגורים שם. לעיונך, שאלות ותשובות בנושאים: שינוי כתובת, שינוי פרטים אישיים וכו' המפורטים בפורטל gov.il. בברכה, מירי

למעלה