ערב טוב

tink 16

New member
../images/Emo203.gif ערב טוב ../images/Emo13.gif

ראיתי את ההודעות לגבי הניהול,אז כמו שהבנתם,או שלא.. שלחתי את הבקשה הראשונה לניהול בתחילת השביתה, שלא ידענו מתי היא הולכת להסתיים וחשבתי שיהיה לי זמן להעמיד את הפורום הזה על רגליו. המנהלת החדשה של האשכול לא החזירה לי תשובה המון, אבל המון זמן. ושלחתי לה מאז עוד הודעות. רק בשבועיים האחרונים ראיתי ממנה סימני חיים, אחרי שחזרנו לבית ספר. לא יכולתי לקבוע איתה פגישה, כיוון שהם רצו להיפגש ברמת גן ואני גרה בשוהם. אני בי"א, נמצאת בשנה הכי קשה בתיכון, ממשיכה לרקוד+לעבוד בסטודיו,רוקדת במגמת מחול בתיכון,משתתפת ב3 בגרויות של בנות י"ב והתחלתי להיות רקדנית בהופעות של רינת גבאי- דורש המון זמן ואנרגיות. כל כך רציתי את התפקיד הזה, אבל זה הגיע מאוחר ממה שחשבתי. עמית הולכת לנהל את הפורום, בנתיים לתקופת ניסיון, ואני בטוחה שהיא תהיה מעולה בעניין! עמיתו'ש, אני סומכת עלייך הכי שיש!! ובנתיים, אני אאלץ לפרוש מהפורום, הלחץ יותר מדי גדול ואני לא רוצה להזניח את הלימודים אל מול הסטודיו וההופעות בכל הארץ. אני "האח הגדול"
משגיחה מלמעלה חח אוהבת המון ובטוחה שהפורום סוף סוף יתמלא חיים, בר.

vashla

New member
הו לא, את כ"כ לא../images/Emo8.gif

את ככ לא עוזבת! את עוד תצליחי להכנס מדי פעם לפורום, עם כל הלחץ, וזה קשה אבל זו גיחה קטנה כזו... בר את עשית עבודה די גדולה וגם בזכותך אני התחלתי לרקוד..את לא עוזבת...

אל תעזבי../images/Emo7.gif../images/Emo54.gif

את ממש מעשירה את הפורום וכיף שאת פה
בהצלחה בכל, .. ואת לא עוזבת!

דנה EF

New member
../images/Emo72.gifחחחחחח XD

את כ"כ לא עוזבת את הפורום! ברוש את מחזיקה את הפורום הזה, אז סבבה, לא תיכנסי כל יום, גם לא כל יומיים, אבל את יודעת שתמיד תמיד תמיד תמיד ישאר לך פה מקום כבוד

למעלה