סקר קצרצר

../images/Emo203.gif סקר קצרצר

האם יש פה אנשים שעונים על ההגדרה - גרושים כבר מס' שנים ונמצאים בקשר טוב עם האקס/ית כזה הכולל לפעמים גם בילויים משותפים עם הילד/ים?

אייבורי

New member
כן

אפילו קיבלתי תפקיד רישמי לפתוח סתימות ביוב ואני אומר, אם אני מתעסק עם החרא שלה, כדאי לה להיות מזה נחמדה אלי.

יערית

New member
11 שנים+7 שנים

אני 11 הוא 7 ושנינו בקשר יחסית סביר עם האקסים שלנו+בני הזוג שלהם+הילדים המשותפים שלהם+שיחות בין הערביים אם מתחשק להם פתאום+אסור לשחרר יותר מידיי כי אז ירצו יותר

ye44

New member
בודאי

אנחנו יוצאים ביחד מבלים עם הילדים עם בני הזוג ארוחות משותפות עזרה הדדית לפעמים אפילו אורגיות משותפות . אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא "סאמק" איזה חלום בלהות פאק ווואווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו מסכן האקס שלך איזה מוח חולני יש לך

בהחלט

6 שנים בקרוב לעניות דעתי לחלוטין עונה על ההגדרה של קשר טוב עם הגרוש בכל מה שקשור לנסיך המשותף שלנו לגבי בילויים משותפים רק אם זה באמת הכרחי

כן

עוזרים אחד לשני כשצריך. אירועים משותפים של ביה"ס בוודאי, ארועים אחרים רק אם אין ברירה (ולפעמים אין).

תלוי למה את קוראת בילויים משותפים

אבל הקשר הוא טוב - איתו, עם אשתו ועם הילדים שלהם. אין לנו בילויים משותפים, אבל אין שום בעיה לשבת יחד בפעילות של בי"ס ולהעביר ערב נעים.

למעלה