סקר חדש

../images/Emo203.gif סקר חדש ../images/Emo203.gif

קודם כל ניתוח תוצאות הסקר הקודם: נקודת המבט במשתה החביבה על המצביעים היא של ג'יים עם 27.78% (10 מצביעים). אחריו בהפרש קטן אריה עם 25% (9 מצביעים), ובמקום השלישי סאנסה עם 16.67% (6 קולות). כל השאר מדשדשים מאחור. המסקנה המתבקשת היא שדמויות הPOV החדשות אינן מוצלחות ביותר, והרוב מעדיפים את הוותיקות. וכעת סקר חדש: מבין המקומות שעוד לא הופיעו בספרים, מה המקום שהכי הייתם רוצים "לראות מבפנים" כזירת התרחשות בספרים הבאים. אתם מומזנים לפרט ולנמק את הצבעתכם בפורום
הצבעה נעימה וזכרו- מי שמצביע משפיע!

אסשאי

נראה לי מקום מעניין. יכול להיות שדאני תעבור שם כמו שזאת עם המסיכה ייעצה לה (אני מתבייש לומר ששכחתי את שמה).

Catelyn

New member
תמיד רציתי לראות את צוק קאסטרלי

ראינו את הצפון (וינטרפל), המזרח (ארין) והדרום (דורן). רק את הטירה הגדולה של המערב לא ראינו. אבל אני מתקשה לחשוב איזה מאורע חשוב יכול להתרחש שם בספרים הבאים, אז נלך על... סאמרהול, נראה לי. או צוק מגור.

האבק

New member
התלבטות קשה

בין סאמרהול (מה לעזאזל קרה שם?), גרייוואטר (ולפגוש את האולנד ריד) וולאריה. לבסוף הצבעתי לוולאריה

dorgilyt

New member
ואליריה

ללא שום ספק, מחכה בקוצר רוח לראות מה הולך באזורים הנטושים שם.

אני בחרתי רמות גנים

לכשעצמה היא ודאי מקום הרבה פחות מרתק מוואליריה או סאמרהול, אבל הייתי רוצה לראות קו עלילה שמתרחש שם ולקבל מבט מקרוב יותר על בית טיירל, אולי אפילו POV של אחד מבני הבית.

TheHock

New member
טוב אני לא כותב פה הרבה....

בד"כ כי אין לי מה להגיד או כי מישהו אמר את זה קודם ... אבל היות וזה סקר ... הביצות ... ובכלל קו העלילה של ריקון.

האבק

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo124.gif האנציקלופדיה

תזכרו שיש עוד פחות מחודש עד סוף התחרות לזכייה בשני כרכי "משתה לעורבים" בחינם מהאנציקלופדיה!
אז בואו לתרום לקהילה שלכם, ודרך תתרמו גם לספריה שלכם
http://www.hdm.co.il/winterfell/wiki

M61 וולקן

New member
לדעתי וואליריה

מקום מאוד מרתק שנראה לי גם מאוד קסום, (במיחוד אחרי שיורון עין העורב כביכול מוצא שם קרן קסומה והקללה שכביכול מוטלת על האי) ובנוסף, ידוע שהאי נחרב מסיבה לא ידועה, אולי הסיבה הזאת תשתלב בסיפור?

למעלה