סקר חדש!

../images/Emo203.gif סקר חדש! ../images/Emo203.gif

באשר לתוצאות הסקר הקודם- מעלה מלך היא הזוכה הגדולה עם 10 קולות (31.25%), ובמקום השני החומה עם 8 קולות (25%). אני אישית הצבעתי דווקא לדורן, ומעלה מלך כבר די נמאסה עלי. אבל זה כמובן עניין של טעם
הסקר החדש מוקדש כולו למשפחה שכרגע נמצאת על הקרשים אבל עוד נכונו לה עלילות- משפחת סטארק! והשאלה היא- מי הסטארק החביב עליכם. אתם מוזמנים לכתוב כאן למה הצבעתם למי שהצבעתם. הצבעה נעימה, וזכרו- מי שמצביע משפיע (אני כנראה יותר מדי מושפע מהבחירות...
)

אריה

בגלל שהיא יוצאת מהמשבצת שבה היא לכאורה אמורה להיות. היא לא מוכנה להיות ה"ליידי" שמצפים ממנה להיות והיא נאבקת בתפקיד המסורתי שלה. היא גם חכמה ומצליחה לשרוד כשזה לא כזה מובן מאליו.

../images/Emo45.gif

יש לי התלבטות בין ג'ון, אדרארד, רוב ובראן :) אני אוהב את כולם אבל קשה להחליט

גם אני בחרתי בסאנסה ../images/Emo13.gif

אבל איך זה שנרשמה רק הצבעה אחת? בכל אופן, אמרתי כאן כבר הרבה פעמים שסאנסה היא דמות נהדרת שלא זוכה למספיק הערכה וחבל.

Sandor Clegane

New member
מתלבט

אני חייב להודות, שאני לא מעריץ גדול של משפחת סטארק (לרוב זה קשור לטעויות מטומטמות ולנאיביות שגורמות לי להשליך את הספר בזעם על הקיר.). אבל! בכל יש שתי סטארקים חביבים עלי. האחד זה ג'ון שלג, כמובן. קשה מאוד לא לאהוב את הדמות שלו, ובוא נודה בזה, הוא פשוט מגניב! הדמות השניה היא אריה, כמו ששפרה כוכבית אמרה, בגלל שהיא שורדת. לא משנה כמה, שהמצב שלה בקרשים היא מצליחה להחלץ מזה.

Jon Targaryen

New member
בחרתי בג'ון

למרות שהתלבטתי בינו לבין בראן אך דמתו המושלמת של בראן(ילד יותר מידי מושלם לטעמי )רגם לי לבחור בג'ון(אם הוא בן של ליאנה וראיגר הוא טראגריין לא?)

לישקפה

New member
טאוטולוגי. ברור שג'ון.

(עם כל הכבוד לPOVים, מרטים ייעד את ג'ון להיות הכוכב של ששאוש"ק. ומי שלא חושב כך הוא שניצל מטוגן).

NimrodOZz

New member
אב לג'ון הוא לא סטארק!

הוא מופיע כג'ון שלג וגם אם הולכים לפי התיאוריה הידועה הוא טארגאריין. טוב בסדר. נגיד שהוא סטארק.

סטארקים שלא מוזכרים

בתור אוהב כלבים מושבע, אני רואה בזאבים חלק מהמשפחה עצמה. Ghost.

ארסמוס

New member
קונפורמיסטים ארורים:)

דמות משפחת סטארק האהובה עלי ביותר אישית הייתה בראנדון,ולמה? הוא היה התגלמות הגיבור הרומנטי,האביר הרוכב על הסוס הלבן,קצת עצבני בדרכו אבל לפחות לא הרג לנו את אצבעון. עמית,נונקונפורמיסט מגניב:)

אריה, ללא ספק

כאמור, היא השורדת הגדולה, ואני לא זוכר שום פרק שלה ששעמם אותי. גם שינויי הזהות והמיקום התכופים שלה עושים אותה למרתקת.

ברור שאריה!!!

למרות שגם ג'ון הוא אחלה של דמות וגם ליאנה היא סטארקית רצינית.. כתוב על אריה שהיא הכי דומה לשניהם כך שהיא ברירת המחדל..

למעלה