סיכום שבועי!!

ZoHaRoT

New member
../images/Emo203.gifסיכום שבועי!!

היום הכי טוב בשבוע:
הדבר הכי טוב שקרה השבוע:
ספר השבוע:
סרט השבוע:
סדרת השבוע:
שיר\דיסק השבוע:
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע:
משהו לצפות לו השבוע: שבוע טוב!!!

ZoHaRoT

New member
מסכמת:]

היום הכי טוב בשבוע: חמישי.. הדבר הכי טוב שקרה השבוע: שעות חופשיות בבצפר:p ספר השבוע:-- סרט השבוע:-- סדרת השבוע: השועלים.. וסטארגייט:] שיר\דיסק השבוע:פלרמו- עיברי לידר ציטוט השבוע: "ישבת בחלון וקראת מתוך ספר על אישה שמחכה למישהו כשהזמן חולף." תמונת השבוע: ... משהו לצפות לו השבוע: לימודים למתכונת בפיזיקה. כיך גדול!!:p לילה טוב!!:]

שיר m

Well-known member
../images/Emo20.gif

היום הכי טוב בשבוע: לא זוכרת... הדבר הכי טוב שקרה השבוע: פסח? ספר השבוע: אין סרט השבוע: אין סדרת השבוע: השועלים... שיר\דיסק השבוע: 3 דיסקים, עידן חביב, הראל מויאל, סינרגיה ציטוט השבוע: "איך האור שבי כבה ועוד שומרת על שלך.." עידן חביב- מחכה תמונת השבוע: משהו לצפות לו השבוע: כל מני..:) שבוע טוב ומלא בשורות טובות

../images/Emo39.gif

היום הכי טוב בשבוע: לא זוכרת הדבר הכי טוב שקרה השבוע: לא היה ספר השבוע: סרט השבוע: סדרת השבוע: כוכב נולד, וגמר האח הגדול שיר\\דיסק השבוע: "חופשי זה לגמרי לבד" ציטוט השבוע: בגלל שאת מתנהגת ככה, לא יהיו לך חברים תמונת השבוע: משהו לצפות לו השבוע:

שיר m

Well-known member
רגע, חסר לי משהו...

תמונה של איזה ילד חמוד:)

ranch22

New member
אני...

היום הכי טוב בשבוע:לא יודעת הדבר הכי טוב שקרה השבוע:- ספר השבוע:התלקחות. סרט השבוע:כבר אין לי זמן לזה. סדרת השבוע:מכבי בכדורסל נחשב סדרה? שיר\דיסק השבוע:- ציטוט השבוע:"כבר אין לך זמן לחיות." תמונת השבוע:- משהו לצפות לו השבוע: עבודה, עבודה, אה, ועבודה. :(

שיר m

Well-known member
תגידי...

עבודה עבודה, אבל איך היא? נחמד לך שם? לא מתחרטת? (ותגידי, מתי יש עוד חידה?:))

ranch22

New member
האמת

שבסה"כ זו אחלה עבודה, יש תלושים לאוכל לכל המסעדות הטובות וכולם כשרות, העבודה עצמה לא קשה כ"כ וגם יש הסעות, מבחינת תנאים, היא אחלה. הבעיה היא שהיא בשעות לא שעות, למשמרת בוקר למשל אני יוצאת ב4 וחצי לפנ"ב מהבית וחוזרת לב3 וחצי בצהריים, צהריים אני יוצאת ב12 וחצי בצהריים וחוזרת ב11 בלילה ולילה אני יוצאת ב8 וחצי בערב וחוזרת ב8 בבוקר, וכבר קרה לא פעם שהיו לי שתי משמרות ביום, ז"א למשל שיצאתי ב8 וחצי בערב, חזרתי ב8 בבוקר שלמחרת וב12 וחצי בצהריים כבר יצאתי לעוד משמרת. לכן קורה שאני כבר בקושי רואה בית, ושלא נדבר על איך שזיו[בעלי] סובל מזה ובכלל המשפחה שלי, לדו', אצל המשפחה שלו לא היינו בשבת כבר חודשיים וחצי, כי אני עובדת עד כניסת השבת וישר בצאת השבת[8 וחצי], אז אני כבר לא ממש יודעת מה לעשות כבר ודי מתלבטת :/ לגבי החידה- מבטיחה להשתדל להעלות בקרוב!

שיר m

Well-known member
בעייתי...

וזה אמור להישאר ככה כל הזמן? או שככל שאת ותיקה יש לך יותר אפשרות לארגן לעצמך משמרות נורמליות? אם זה נשאר ככה זה באמת קשה...

ranch22

New member
לצערי

זה תמיד ככה, יש שם אנשים שכבר שלוש שנים שם ועדיין מתלוננים :/

למעלה