משפט משיר

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifמשפט משיר../images/Emo79.gif../images/Emo168.gif

*נלקח מפורום 'עברי לידר',ככה זה שחורשים שם על הפורום ולוקחים להם את כל המשחקים
* משפט מתוך שיר של הגיים בויז שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו: משפט מתוך שיר לא של הגיים בויז שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו:

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifאני../images/Emo3.gif

משפט מתוך שיר של הגיים בויז שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו:"..מנסה לטפס על סולם גבוה, לא מצליח אבל עוד לא מוותר" [בדרך למעלה] משפט מתוך שיר לא של הגיים בויז שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו:או יש הרבה
'הפחדים שהכנסתם בי כשגדלתי,הם שולטים בי כל הזמן, מחזיקים אותי עוד כאן,סיפורים, שסיפרתם לי האמנתי הם שקרים שלי עכשיו,נפתחים מולי עכשיו' [הפחדים-גלעד שגב] גיטרה|'היו אנשים שאמרו לי, אנחנו כאן ממש לידך,עכשיו כולם נעלמו לי, כולם נעלמו רק נשארת אתה'[הכוס הכחולה-עברי לידר]
'ולי זה טוב שיש לי מישהו לריב איתו,במי להכנס כשהראש מלא בהזיות וחום'[זה טוב-עברי לידר]
'תודה שנתת לי להיות מה שבא לי,ואיך לפעמים את ראית איך כאב לי'[שיר עצוב-אביב גפן] משפט עלאק

../images/Emo109.gif../images/Emo23.gif

משפט מתוך שיר של הגיים בויז : כשהלב בורח הראש לא שוכח משפט מתוך שיר שלא של הגיים בויז : שאני איתך אל ארץ חלום שאני איתך אל כוכבי מרום (זהבה בן ועופר לוי) ככה לשחק ?

חן XD

New member
../images/Emo221.gif אני :],

| הדגש|משפט מתוך שיר של הגיים בויז שאני הכי מתחברת אליו:
"עומד מול מראה מביט לעצמי בעיניים מרגיש מבוזבז רוצה לקפןץ לשמיים.."
משפט מתוך שיר לא של הגיים בויז
"גם בליבי אני שומר לך אהבה ללא גבולות" מקווה שעשיתי טוב: ]

../images/Emo175.gifעונה .

משפט מתוך שיר של הגיים בויז שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו:
"יהיה בסדר לא ישן ולא ער כי להישבר אסור לא פותחים את שסגור" [ תני לי סיבה ]
משפט מתוך שיר לא של הגיים בויז שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו:
כמה חסר - כול השיר - הוא מתאים למה שקרה אתמול .
משהו ממני - הראל סקעת . 3>
"לא מבטיח כלום, רק מבט שקט, רגע מנוחה היו הרבה מאושרים שלא הצליחו לעשות אותך שמחה. בואי כמו שאת, צוחקת לעברי בפנים רכות אני אוהב את המילים אך בעיקר אני שומר את השתיקות" [ אלייך שר - הראל סקעת ]

../images/Emo25.gifאניי:)

משפט משיר של הבויז : " מנסה לטפס על סולם גבוהה,לא מצליח אבל עוד לא מוותר " [זה המשפט הכי נכון לי,,שאני מתחברת אליו תמיד, אני שרה, אני סולנית,חח,,אז סיפור ארוך,,תמיד נכון
] משפט משיר לא של הבויז ; "ונשארתי די לבד והתייחסו אליי כמו מלכה, דוהרת במכונית המפוארת כשבארמון עצוב וקר,, בארמון עצוב וקר...." [אתן לא מרגישות גם ככה?לפעמים שאף אחד לא מבין אתכן, מבפנים?אני מרגישה ככה, וזה קשור למה שכתבתי למעלה,חח,עזבו,סיפור ממש ארוך.חחחח ]

אני.

משפט מתוך שיר לא של הגיים בויז שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו: **זה בכלל לא שיר,ואני כתבתי את זה. שיהיה.** למות. למות כ"כ הרבה בגלל מישהו שדורך על הגופה שלך פעם אחר פעם. אי אפשר לסבול את זה יותר, אני לא יכולה לעמוד בזה. נמאס לי להישבר בגללך כל פעם כשטוב, כל פעם כשהגוף מבריא כשכל הדם נשטף. ועכשיו משיר. "אמא שלי, תני לי יד שלא אאבד אבא שלי, תפוס אותי די חזק שלא ניפרד". התאבדות.-אביב גפן.

../images/Emo20.gifנ'י ? : ]

משפט מתוך שיר של הגיים בויז שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו: "תנו לי שימחחה הדבר שממלא את ימיי וזורם בעורקי :] [שמחה] משפט מתוך שיר לא של הגיים בויז שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו: "טיפה טיפה כל פעם אני אמזוג לך את תתימכרי לטעם, וזה יגרום לך שתאהבי כמו פעם . כמו שרציתי האור שלך יזהר כמו שדימיינתי בואי , : ] [טיפה של אושר -שייקו חייק : ] כפפרונה עליו אחח ב ד י ו ק !

../images/Emo13.gifאניי:p

משפט מתוך שיר של הגיים בויז : "אימרי לא ייגמר לעולם שאני הוא האחד מכולם כי לי את את האחת..." משפט מתוך שיר שלא של הגיים בויז כבד ליי שהעולם נימצא על הכתפיים כשאת איתי העולם ניהיה חיובי העולם ניהיה מציאותי העולם ניהיה ש-ל-י

תורי =]]

משפט מתוך שיר של הגיים בויז שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו: "מתהלכת יחפה אל המחר מחפשת יד רכה ואת בוכה.." הזדמנות שנייה משפט מתוך שיר לא של הגיים בויז שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו: Listen to your heart When he's calling for you' -Listen To Your Heart'

../images/Emo85.gif אני [[;

משפט מתוך שיר של הגיים בויז שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו: " " תני לי לדעת לחבק אותך , תני לי ואז תדעי אי שלך , תני לי , וכול עוד אאמין שתרצי , אשמוור את ליביי " - אשמור את ליבי ^^ - משפט מתוך שיר לא של הגיים בויז שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו: "יש לי את כול האהבה שבעולם , והיא שלך , שלך עד סווף הזמן .." " כמה חסר לי החיבוק שלך , כמה חסר לי הליטוף שלך ,,," שבת שלווום [;

../images/Emo210.gif שלי כרגע [:

משפט מתוך שיר של הגיים בויז שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו: "תני לי סיבה לעזוב ללא מילה, להשאיר כאב ,תני לי סיבה , את כבר לא בתוך חיי וזה לא עוזב" משפט מתוך שיר לא של הגיים בויז שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו: "כמה חסר לי החיבוק שלך כמה חסר לי החיוך שלך" "שמך לא חרוט רק על סלע גם בליבי אני שומר לך , אהבה ללא גבולות" :[

../images/Emo20.gifזה לא הולך ככה :S ניראלי

תני לי סיבבהה לעזוב ללא מיללה להשאיר כאבב בלי שום סיבהה את כבר לא בתוך חיייי וזה לא עוזבב תני לי סיבה את מילאתת את לילותיייי אגדות יפפפות של אהבההה תניי סיבהה תניי סיייבהה D:

למעלה