מפגש!

SAMAR

New member
../images/Emo203.gif מפגש!

מאחר וראיתי פה אנשים שלגמרי בעד עניין המפגש פתחתי פה שרשור לזה. הדיון הוא, איפה נפגשים? עזריאלי- מאחר ומספר....אנשים מיוחדים, עשו שם בלגאן, הם מאוד בררנים בקשר לאנשים שהם מכניסים פניפה, אני חוזרת ואומרת, לא תמיד בטוח שאפשר להיכנס לשם, קבוצות גדולות, קטנות יחידים, לא משנה...שום דבר לא בטוח בקשר לשומרים המרושעים שם. היתרונות הם שדזה מקום מרכזי ורכבות ואוטובוסים מגיעים לשם, כמובן זה קניון אז...לא חסר מה לעשות שם. דיזינגוף סנטר- גם שם אותו דבר תקף, לא תמיד מכניסים לשם אנשים...למרות שזה היה רק פעם אחת, אני לא מאמינה שזה יחזור שנית, עוד בעיה היא התחבורה....לסוע לשם ברכבת אי אפשר XD, אבל זה מרחק הליכה של חצי שעה בערך אולי יותר מעזריאלי. היתרונות הם גם, זה קניון לא חסר מה לעשות שם. ים- רעיון מקורי מאוד, שוב, תחבורה קצת בעייתית, המון שמש המון אנשיפ מופקפקיםXD. היתרונות....זה משהו שונה, זה יכול להיות נחמד, מי יודע זה רעיון לא רע בכלל. מה אתם חושבים? עזריאלי? סנטר? או ים? תשתדלו להגיב במהרה מאחר והחופש קצרD: יום טוף3>

SAMAR

New member
../images/Emo203.gif חברס..זה יהיה נחמד אם תגיבו

כי אם לא....אז לא יהיה מפגש...וחבל):

PenguinDude

New member
חח שכחתי

שכחתי להגיב... P= אני כבר הצעתי רעיון שנעשה את זה בחוף.. או שאפשר ללחת לאיזה פארק גדול ולהיפגש שם... כמו הפארק הלאומי של רמת-גן... זה יהיה נחמד חח..

lover boy6

New member
עזריאלי זה רעיון הכי נוח וטוב

הכי נוח להגיע לשם לדעתי

SAMAR

New member
../images/Emo203.gif אני שוב מזכירה....

שהם לא מרשין לכולם להיכנס... לי לא מרשים למשל><

Kido2222

New member
למה הם לא מרשים לך להיכנס?

מה הם תלו תמונות שלך במשרד... וכתוב שם שאסור להכניס אותך? :) איזה שטויות? :)

SAMAR

New member
../images/Emo203.gif תודה גמני אוהבת אותך

|: לי הם לא נותנים להיכנס....הלכתי לשם פעמיים ואמרו לי שלא מרשים ל"פריקים להיכנס" (אפשר לחשוב...יש לי נזם באף....לאיזו פקצה אין? |:) אם אתה לא רוצה להאמין לי אתה לא חייב. וגם ככה אני לא מתה על עזריאלי...כי כבר משעמם שם><

Lp Fairy

New member
לונה פארק!!!

חחח לא נו רציני.. לפני שנה אז הייתי במפגש פורום של חברה שלי והם עשו בלונה פארק.. זה הכי מאגניב שיש!!! אבל אם לא אז אני מעדיפה ים..[=

SAMAR

New member
../images/Emo203.gif אווו כעעע לונה פארק!!!!

ווואייי זה גאונייייD:

PenguinDude

New member
לא לונה פארק... /=

נמאס כבר מלונה פארק... (בינינו, אני גם לא עולה על חלק מהמתקנים P=) אני חושב שגם הפארק ברמתגן זה יהיה טוף D: BTW מישהו יכול לשלוח לי לינק להורדה / לשיר עצמו של הרמיקס של The Morning After?

pookacha1

New member
וואלה מתאים לונה פארק! ../images/Emo85.gif

זה יהיה מצחיק.. פתאום איזה מאפיה של לינקין פארק באה בחמולה ללונה פאק
זה בהחלט יכול להיות משעשע

SAMAR

New member
../images/Emo203.gif פורנו!!!!!!111

שרשרו עכשיו! ברגע זה מיד מה אתם מעדיפים...(יש עוד איזה שבוע לחופש אל תתעצלו><) לונה פארק עזריאלי דיזינגוף סנטר ים פארק מי שלא משרשר אני אוציא לו תמעיים!><

PenguinDude

New member
את לא יכולה...

ניסיתי להוציא לעצמי את המעיים.. זה לא הצליח >< אהה ונראה לי שאני מעדיף פארק ואם לא אז ים D: אני מודה... הכותרת גרמה לי לקרוא חח

miss evil

New member
אין כמו עזריאלי

הכי מאורגן הכי נוח. מוזר שלא הכניסו אותך. היינו שם, אחרי כל הסכסוך עם ההנהלה, חבורה של הכי פריקים שיכולה להיות.. שער כחול סגול ירוק.. לא סתם נזם באף, הכניסו אותנו! קבוצה קטנה של הפורום הזה תכנס באמת בלי בעיה... שווה לנסות

SAMAR

New member
../images/Emo203.gif מפגש פורום!!!!!!!111

עזריאלי נבחר מאחד ואתם לא מזיזים את התחת וכי היו יותר שרצו את זה|: מה התאריך בשבוע הבא שנוח לכם חברים????

למעלה