מיאו

../images/Emo203.gifמיאו

* פרטים אישיים- שם: גיל: ת. לידה: מזל: גובה: עיר מגורים: צבע שיער: צבעת פעם? לאיזה צבעים? אורך שיער: סוג שיער (מתולתל/גלי/חלק): צבע עיניים: אוהב אותו? צבע עור: אוהב אותו? כיתה: רוצה לסיים? מה תרצה לעשות בצבא? * האדם האחרון ש... חיבקת: מתי? נישקת: מתי? הצחקת: העתקת ממנו במבחן: עשית איתו ש"ב: ישן במיטה שלך: אמרת לו שאתה אוהב אותו: אמר לך שהוא אוהב אותך: התקשר אליך: שלח לך סמס: שלחת לו סמס: ראה אותך בוכה: שפך בפניך את ליבו: * ביצפר- איזה מגמה אתה? בין איזה מגמות התלבטת? איזה בגרויות אתה עושה השנה? כמה מהן בחורף? כמה יח"ל אנגלית? כמה יח"ל מתמטיקה? היית רוצה לפרוש מביצפר? * אהבה- יש חברה? כמה זמן? מאוהב? כמה פעמים בחייך היית מאוהב? בתול? עם כמה אנשים התנשקת? * ב24 שעות האחרונות- בכית? צחקת? הצחקת מישהו? חיבקת מישהו? דיברת בטלפון? שמעת מוזיקה? ראית טלויזיה? קראת? היית בביצפר? * הבנאדם הכי... מצחיק: נחמד: חכם: אוהב: נדיב: יפה: מכוער: טיפש: אדיש: ממורמר: אופטימי: פסימי: רע: אכפתי: * מי הבנאדם ש... יודע עליך כמעט הכל: תמיד מצחיק אותך: אתה הכי מתגעגע אליו: לא ראית המון זמן: הכי חסר לך: הכי מבין אותך: מחבק הכי חזק: מספר את הבדיחות הכי טובות: יש לו את הטעם הכי טוב במוזיקה: יש לו את הטעם הכי טוב בסרטים: תמיד יהיה שם בשבילך: אתה יכול לסמוך עליו בעיניים עצומות: שעשה לך הכי הרבה רע בחיים: תמיד יש לך על מה לדבר איתו: * מוזיקה- זמר אהוב: זמרת אהובה: להקה אהובה: שיר אהוב: סגנון מוזיקה אהוב: השיר האחרון ששמעת: השיר הראשון ששמעת הבוקר: * טלויזיה- סדרה אהובה: סרט אהוב: שחקנית אהובה: שחקן אהוב: * כללי- תחביבים: מספר אהוב: מאמין באלוהים? מאמין בשטן? מאמין בגן עדן? אוהב ללכת לביצפר? מאכל אהוב: אייסיקיו או מסנג'ר? אוסף: מעשן? שותה? סמים? אוהב להצטלם? אוהב חורף? אוהב גשם?

../images/Emo15.gifחתולה.

* פרטים אישיים- שם: שי גיל: 15 ו11 חודשים ת. לידה: 9.12.91 מזל: קשת גובה: 1.63 עיר מגורים: אשדוד צבע שיער: חום צבעת פעם? לאיזה צבעים? לא אורך שיער: אחרי הכתפיים סוג שיער (מתולתל/גלי/חלק): מתולתל צבע עיניים: חום אוהב אותו? כן צבע עור: נורמלי אוהב אותו? כן כיתה: י רוצה לסיים? כן מה תרצה לעשות בצבא? לאדעת * האדם האחרון ש... חיבקת: אבא מתי? לא מזמן נישקת: אבא, לחי! מתי? כשהוא בא הצחקת: לאדעת העתקת ממנו במבחן: אושר נראה לי עשית איתו ש"ב: אפחד ישן במיטה שלך: בופי אמרת לו שאתה אוהב אותו: אמא אמר לך שהוא אוהב אותך: אמא התקשר אליך: אמא נראה לי שלח לך סמס: לא זוכרת שלחת לו סמס: לא זוכרת ראה אותך בוכה: לא זוכרת שפך בפניך את ליבו: טוב די * ביצפר- איזה מגמה אתה? ביוטכנולוגיה בין איזה מגמות התלבטת? ערבית וכאלה איזה בגרויות אתה עושה השנה? לא זוכרת כמה מהן בחורף? אין כמה יח"ל אנגלית? 5 כמה יח"ל מתמטיקה? 5 היית רוצה לפרוש מביצפר? כן!!!!! * אהבה- יש חברה? לא כמה זמן? - מאוהב? לא כמה פעמים בחייך היית מאוהב? ממש ממש 1 בתול? כן עם כמה אנשים התנשקת? 1 * ב24 שעות האחרונות- בכית? לא צחקת? כן הצחקת מישהו? כן חיבקת מישהו? כן דיברת בטלפון? כן שמעת מוזיקה? כן ראית טלויזיה? לא קראת? כן היית בביצפר? לא * הבנאדם הכי... מצחיק: שונאת את זה נחמד: חכם: אוהב: נדיב: יפה: מכוער: טיפש: אדיש: ממורמר: אופטימי: פסימי: רע: אכפתי: * מי הבנאדם ש... יודע עליך כמעט הכל: טל תמיד מצחיק אותך: אתה הכי מתגעגע אליו: לא ראית המון זמן: הכי חסר לך: הכי מבין אותך: מחבק הכי חזק: מספר את הבדיחות הכי טובות: יש לו את הטעם הכי טוב במוזיקה: יש לו את הטעם הכי טוב בסרטים: תמיד יהיה שם בשבילך: אתה יכול לסמוך עליו בעיניים עצומות: שעשה לך הכי הרבה רע בחיים: תמיד יש לך על מה לדבר איתו: * מוזיקה- זמר אהוב: אין זמרת אהובה: אין להקה אהובה: דה יוזד שיר אהוב: הכל של דה יוזד סגנון מוזיקה אהוב: פאנק רוק בעיקר אבל יש מלאאא השיר האחרון ששמעת: איימ אפייק
השיר הראשון ששמעת הבוקר: לא זוכרת * טלויזיה- סדרה אהובה: נמלטים, סדריק סרט אהוב: שר הטבעות שחקנית אהובה: ניקול קידמן שחקן אהוב: אורנלדו בלום * כללי- תחביבים: לנגן, מוסיקה, מחשב מספר אהוב: 4 מאמין באלוהים? כן מאמין בשטן? לאדעת מאמין בגן עדן? נמאס לי מהשאלות האלה. אוהב ללכת לביצפר? לא מאכל אהוב: שוקולד אייסיקיו או מסנג'ר? מסנ אוסף: אין מעשן? לא שותה? לא סמים? לא אוהב להצטלם? רק שאני מצלמת את עצמי אוהב חורף? כן אוהב גשם? כן

../images/Emo203.gif

* פרטים אישיים- שם: נועה גיל: 15 ת. לידה: 13.8 מזל: אריה גובה: 1.66 עיר מגורים: ירושלים צבע שיער: שטני ואני רוצה לעשות שטיפה לשחור צבעת פעם? לאיזה צבעים? אדום אורך שיער: ממש ארוך אבל הוא תמיד בקוקו סוג שיער (מתולתל/גלי/חלק): חלק אבל לא מקלות צבע עיניים: חום ירוק כחול משהו אוהב אותו? סבבה, אבל יותר יפה אפור תכלת כזה צבע עור: בהיר אוהב אותו? הייתי שמחה לקצת יותר כהה כיתה: ט' רוצה לסיים? חח טוב מה תרצה לעשות בצבא? כלבנית חחח. סתם לא יודעת * האדם האחרון ש... חיבקת: אמא מתי? לפני כמה דקות נישקת: ש מתי? שבוע וחצי הצחקת: הו העתקת ממנו במבחן: חחח אין לי מבחנים. אבל שנה שעברה.. לא זוכרת נו עשית איתו ש"ב: לבד ישן במיטה שלך: אני אמרת לו שאתה אוהב אותו: ..... אמר לך שהוא אוהב אותך: נמ אחד ההורים בטח היום התקשר אליך: אמא שלח לך סמס: סבתא שלחת לו סמס: תמר.. ראה אותך בוכה: אני שפך בפניך את ליבו: חח לא יודעת * ביצפר- איזה מגמה אתה? אין לי בין איזה מגמות התלבטת? - איזה בגרויות אתה עושה השנה? - כמה מהן בחורף? - כמה יח"ל אנגלית? - כמה יח"ל מתמטיקה? - היית רוצה לפרוש מביצפר? לא * אהבה- יש חברה? לא כמה זמן? מאוהב? נגיד כמה פעמים בחייך היית מאוהב? פעם פעמיים בתול? כן עם כמה אנשים התנשקת? אחד * ב24 שעות האחרונות- בכית? לא צחקת? כן הצחקת מישהו? אולי חיבקת מישהו? כן דיברת בטלפון? כן שמעת מוזיקה? כן ראית טלויזיה? כן קראת? כן היית בביצפר? לא * הבנאדם הכי... שונאת * מי הבנאדם ש... כנ"ל * מוזיקה- זמר אהוב: אביב גפן זמרת אהובה: בר בלפר להקה אהובה: כנסיית השכל שיר אהוב: סגנון מוזיקה אהוב: רוק ישראלי השיר האחרון ששמעת: להבין את המים השיר הראשון ששמעת הבוקר: לא זוכרת * טלויזיה- סדרה אהובה: אבודים סרט אהוב: מישהו לרוץ איתו שחקנית אהובה: בר בלפר שחקן אהוב: ליאור אשכנזי, גיא לואל * כללי- תחביבים: לישון ולחשוב חח מספר אהוב: נמ מאמין באלוהים? לא מאמין בשטן? לא מאמין בגן עדן? לא אוהב ללכת לביצפר? הו מאכל אהוב: בטטות בתנור וסלט אייסיקיו או מסנג'ר? מסן אוסף: ספרים מעשן? כן שותה? לא סמים? לא אוהב להצטלם? לא אוהב חורף? כן אוהב גשם? כן

שטיפה זה מבאס בטירוף!

לא עשיתי, אבל אני מכירה מלא שעשו וזה יורד ממש ממש מהר. גם חברה שלי עשתה שטיפה לכחול ואז היה לנו טיול מין.. לא נשאר לכחול זכר קדוש

../images/Emo203.gifכן, זה מה שאני רוצה!

שירד אחרי כמה חפיפות, פשוט לראות איך זה כי אני מפחדת לצבוע ולראות שזה לא מתאים לי או שאני לא אוהבת..

MispIaced

New member
נמ

* פרטים אישיים- שם: נעים גיל: 15 ת. לידה: 8.8.92 מזל: אריה גובה: לא יודע עיר מגורים: יבנה, איכס צבע שיער: משהו מוזר ומגעיל. צבעת פעם? לאיזה צבעים? לא אורך שיער: לא יודע Oם רגיל? סוג שיער (מתולתל/גלי/חלק): מתולתל, נראה לי Oם צבע עיניים: לא יודע אוהב אותו? צבע עור: בהיר. אוהב אותו? כיתה: י' רוצה לסיים? כן. מה תרצה לעשות בצבא? כלום. * האדם האחרון ש... * ביצפר- איזה מגמה אתה? עיצוב גרפי בין איזה מגמות התלבטת? כלום. רציתי עיצוב גרפי. איזה בגרויות אתה עושה השנה? לא יודע, איזה 100. כמה מהן בחורף? לא יודע. כמה יח"ל אנגלית? 4 :\ ביצפר זונה כמה יח"ל מתמטיקה? 3 היית רוצה לפרוש מביצפר? more than anything * אהבה- יש חברה? לא כמה זמן? מאוהב? ךא כמה פעמים בחייך היית מאוהב? בתול? מה נראה? עם כמה אנשים התנשקת? 0? * ב24 שעות האחרונות- בכית? לא צחקת? כן הצחקת מישהו? כן חיבקת מישהו? לא דיברת בטלפון? כן שמעת מוזיקה? כן ראית טלויזיה? כן קראת? לא היית בביצפר? לא * מוזיקה- זמר אהוב: אין. זמרת אהובה: אין. להקה אהובה: לורדי. שיר אהוב: יש הרבה. סגנון מוזיקה אהוב: מטאל השיר האחרון ששמעת: the siren- nightwish השיר הראשון ששמעת הבוקר: kalmageddon- nightwish * טלויזיה- סדרה אהובה: יש הרבה סרט אהוב: יש הרבה שחקנית אהובה:^^^^^ שחקן אהוב:^^^^^^^^^^ * כללי- תחביבים: לצייר, לראות טלוויזיה, מחשב =ם ובוני D: מספר אהוב: 8 מאמין באלוהים? לא מאמין בשטן? מאמין בגן עדן? לא אוהב ללכת לביצפר? לא מאכל אהוב: הרבה. אייסיקיו או מסנג'ר? מסנ אוסף: לא מעשן? לא שותה? לא סמים? לא אוהב להצטלם? לא אוהב חורף? כן אוהב גשם? כן

:)

* פרטים אישיים- שם:אילנה גיל:16 ת. לידה:1.9 מזל:בתולה גובה:1.72 עיר מגורים:צפון צבע שיער:חום כהה צבעת פעם? לאיזה צבעים?פסים אורך שיער:מדורג עד אמצע הגב ככה סוג שיער (מתולתל/גלי/חלק):חלק צבע עיניים:חום-ירוק אוהב אותו?כן צבע עור::S אוהב אותו?כן כיתה:יא רוצה לסיים?כן מה תרצה לעשות בצבא?אין לי מושג * האדם האחרון ש... חיבקת:אחותי מתי?היום נישקת: ^ מתי? היום הצחקת:אחותי חח העתקת ממנו במבחן:שנה שעברה אולי עשית איתו ש"ב:לא זוכרת כבר ישן במיטה שלך:אני אמרת לו שאתה אוהב אותו:לא זוכרת אמר לך שהוא אוהב אותך: התקשר אליך:חברה שלח לך סמס: ^ שלחת לו סמס: ^ ראה אותך בוכה:-- שפך בפניך את ליבו:חברה * ביצפר- איזה מגמה אתה?מדעים בין איזה מגמות התלבטת?לא התלבטתי:p איזה בגרויות אתה עושה השנה?מתמטיקה,אנגלית,פיזיקה,כימיה,מחשבים והיסטוריה
כמה מהן בחורף?אף אחת כמה יח"ל אנגלית?5 כמה יח"ל מתמטיקה?5 היית רוצה לפרוש מביצפר?לא * אהבה- יש חברה?לא כמה זמן? מאוהב?לא כמה פעמים בחייך היית מאוהב?נראה לי שרק פעם זה היה באמת רציני בתול? עם כמה אנשים התנשקת? * ב24 שעות האחרונות- בכית?כן צחקת?כן הצחקת מישהו?כן חיבקת מישהו?כן דיברת בטלפון?כן שמעת מוזיקה?כן ראית טלויזיה?כן קראת?כן היית בביצפר?לא * מי הבנאדם ש... יודע עליך כמעט הכל:ההורים שלי אולי תמיד מצחיק אותך: אתה הכי מתגעגע אליו:חברה טובה לא ראית המון זמן: ^ הכי חסר לך: ^ הכי מבין אותך: מחבק הכי חזק:חחח אנערף מספר את הבדיחות הכי טובות: יש לו את הטעם הכי טוב במוזיקה:כל אחד טעם שונה יש לו את הטעם הכי טוב בסרטים: ^ תמיד יהיה שם בשבילך:אנשים קרובים אתה יכול לסמוך עליו בעיניים עצומות: ^ שעשה לך הכי הרבה רע בחיים:ילדה אחת תמיד יש לך על מה לדבר איתו:אנשים קרובים * מוזיקה- זמר אהוב:כרגע אני שומעת הכי הרבה Mika אבל זה משתנה זמרת אהובה:משתנה להקה אהובה:Maroon 5 שיר אהוב:יש כמה סגנון מוזיקה אהוב:רק לא דיכאון ומזרחית השיר האחרון ששמעת:pink floyd - wish you where here השיר הראשון ששמעת הבוקר:לא זוכרת חח * טלויזיה- סדרה אהובה:יש כמה סרט אהוב:בקול גדול שחקנית אהובה:ממ שחקן אהוב: * כללי- תחביבים:אין לי כוח לפרט:D מספר אהוב:-- מאמין באלוהים?כן מאמין בשטן?לא מאמין בגן עדן?אולי אוהב ללכת לביצפר?לא מאכל אהוב:תירס אייסיקיו או מסנג'ר?מסנג'ר אוסף:טיקטים
מעשן?לא שותה?כמו כל אחדP: סמים?לא אוהב להצטלם?תלוי אוהב חורף?כן אוהב גשם?כן

DoYaThinkImSexy

New member
הבהב

* פרטים אישיים- שם: נועם. גיל: 17 בקרוב. ת. לידה: 20.1. מזל: גדי. גובה: 1.80. עיר מגורים: חור. צבע שיער: חום. צבעת פעם? לאיזה צבעים? חמצנתי בקטנה לבלונד כמה פסים. אורך שיער: קצר. סוג שיער (מתולתל/גלי/חלק): חלק. צבע עיניים: ירוק. אוהב אותו? כן. צבע עור: לבן (?)
אוהב אותו? חחח אני מניח. כיתה: י"א. רוצה לסיים? כן. מה תרצה לעשות בצבא? לא יודע עוד נראה. לא סגור על עצמי. * האדם האחרון ש... חיבקת: חברה שלי. מתי? לפני שעה ככה. נישקת: גם. מתי? גם. הצחקת: גם. העתקת ממנו במבחן: עמית D= עשית איתו ש"ב: טל. ישן במיטה שלך: חברה שלי. אמרת לו שאתה אוהב אותו: גם. אמר לך שהוא אוהב אותך: גם. התקשר אליך: שלי. שלח לך סמס: דניאל. שלחת לו סמס: דניאל. ראה אותך בוכה: אמא. שפך בפניך את ליבו: שלי. * ביצפר- איזה מגמה אתה? פיזיקה. בין איזה מגמות התלבטת? תיאטרון ופיזיקה. איזה בגרויות אתה עושה השנה? פיזיקה וביולוגיה. כמה מהן בחורף? אחת. כמה יח"ל אנגלית? 5. כמה יח"ל מתמטיקה? 4. היית רוצה לפרוש מביצפר? לא. * אהבה- יש חברה? כן. כמה זמן? שנתיים וחודשיים. מאוהב? כן. כמה פעמים בחייך היית מאוהב? פעמיים. בתול? לא. עם כמה אנשים התנשקת? לא ספרתי. * ב24 שעות האחרונות- בכית? לא. צחקת? כן. הצחקת מישהו? כן. חיבקת מישהו? כן. דיברת בטלפון? כן. שמעת מוזיקה? כן. ראית טלויזיה? כן. קראת? לא. היית בביצפר? לא. * הבנאדם הכי... סורי אין לי כח לזה זה בכל שאלון מאה פעם. מצחיק: נחמד: חכם: אוהב: נדיב: יפה: מכוער: טיפש: אדיש: ממורמר: אופטימי: פסימי: רע: אכפתי: * מי הבנאדם ש... יודע עליך כמעט הכל: חברה שלי. תמיד מצחיק אותך: גם. אתה הכי מתגעגע אליו: חבר שלי שנסע לחול. לא ראית המון זמן: גם. הכי חסר לך: גם. הכי מבין אותך: חברה שלי. מחבק הכי חזק: חברה שלי ועמית. מספר את הבדיחות הכי טובות: חחחחחחחח ויסקי הקרוע. יש לו את הטעם הכי טוב במוזיקה: דניאל. יש לו את הטעם הכי טוב בסרטים: לא יודע. תמיד יהיה שם בשבילך: חברה שלי. אתה יכול לסמוך עליו בעיניים עצומות: חברה שלי. שעשה לך הכי הרבה רע בחיים: האקסית שלי. תמיד יש לך על מה לדבר איתו: חברה שלי. * מוזיקה- זמר אהוב: רוד סטויראט. זמרת אהובה: אין. להקה אהובה: פינק פלויד איירון מיידן רד הוט צ'ילי פפרס דיפ פרפל ועוד. שיר אהוב: דו יה פינק איימ סקסי =) סגנון מוזיקה אהוב: רוק לרוב. השיר האחרון ששמעת: וואק אפ קאל של מארון 5. השיר הראשון ששמעת הבוקר: נראה לי שזה היה השיר החדש הזה של פול מקרטני ברדיו. * טלויזיה- סדרה אהובה: סאות' פארק, משפחת סמפסון. סרט אהוב: לא יודע. שחקנית אהובה: אנג'לינה ג'ולי. שחקן אהוב: אממ רובין ווילאמס גם. כל מיני * כללי- תחביבים: לנגן וסקייטבורדינג. מספר אהוב: 4. מאמין באלוהים? כן. מאמין בשטן? כן. מאמין בגן עדן? כן. אוהב ללכת לביצפר? לא. מאכל אהוב: המבורגר. אייסיקיו או מסנג'ר? אייסיקיו. אוסף: אגורות חחח. מעשן? כן. שותה? לפעמים. סמים? לא. אוהב להצטלם? לא. אוהב חורף? כן. אוהב גשם? כן.

nitzangro2

New member
עונהה[:

* פרטים אישיים- שם:ניצן גיל:16 ת. לידה:23.7.91 מזל:אריה גובה:1.60 עיר מגורים:פרדסיה צבע שיער:חום קקי צבעת פעם? לאיזה צבעים?לא אורך שיער:נאממ בינוני חח סוג שיער (מתולתל/גלי/חלק):חלק צבע עיניים:חום קקי אוהב אותו?לא צבע עור:איכס אוהב אותו?איכס! כיתה:י'א רוצה לסיים?כן מה תרצה לעשות בצבא?נאממ בגלי צה"ל * האדם האחרון ש... חיבקת:רויטל מתי?שהיא הלכה נישקת:אמא מתי?היום הצחקת:אתמול העתקת ממנו במבחן:לא זוכרת עשית איתו ש"ב:אני לא עושה שיעורים עם מישו ישן במיטה שלך:איריס אמרת לו שאתה אוהב אותו:אמא אמר לך שהוא אוהב אותך:רויטל התקשר אליך:רויטל שלח לך סמס:רויטל שלחת לו סמס:רויטל ראה אותך בוכה:אמא שפך בפניך את ליבו:מממ נאות * ביצפר- איזה מגמה אתה?תקשורת בין איזה מגמות התלבטת?רק תקשורת איזה בגרויות אתה עושה השנה?הרבה כ"כ:אנגלית,מתמטיקה-2 יחידות,ספרות,הסטוריה.. כמה מהן בחורף?אפחת בגלל השביתה הזאת כמה יח"ל אנגלית?4 כמה יח"ל מתמטיקה?3 היית רוצה לפרוש מביצפר?כן * אהבה- יש חברה?לא כמה זמן? מאוהב?לא כמה פעמים בחייך היית מאוהב?1 בתול?כן עם כמה אנשים התנשקת?לא עניינכם * ב24 שעות האחרונות- בכית?כן צחקת?לא הצחקת מישהו?לא חיבקת מישהו?כן דיברת בטלפון?כן שמעת מוזיקה?לא ראית טלויזיה?כן קראת?לא היית בביצפר?כן * הבנאדם הכי.. [לא בא לי לענות על זה..]. מצחיק: נחמד: חכם: אוהב: נדיב: יפה: מכוער: טיפש: אדיש: ממורמר: אופטימי: פסימי: רע: אכפתי: * מי הבנאדם ש... יודע עליך כמעט הכל:אפחד כזה.. תמיד מצחיק אותך:ענבר אתה הכי מתגעגע אליו:דודה לא ראית המון זמן:דודה הכי חסר לך:לא יודעת הכי מבין אותך:אפחד מחבק הכי חזק:ממ ליטל מספר את הבדיחות הכי טובות:מנינ יש לו את הטעם הכי טוב במוזיקה:אפחד יש לו את הטעם הכי טוב בסרטים:אפחד תמיד יהיה שם בשבילך:אפחד אתה יכול לסמוך עליו בעיניים עצומות:אפחד שעשה לך הכי הרבה רע בחיים:אפחד תמיד יש לך על מה לדבר איתו:כולם * מוזיקה- זמר אהוב:אין זמרת אהובה:מאיה להקה אהובה:מקפליי,קולדפליי.. שיר אהוב:יש הרבה סגנון מוזיקה אהוב:הכול השיר האחרון ששמעת:שיר של MIKA השיר הראשון ששמעת הבוקר: לא זוכרת * טלויזיה- סדרה אהובה:נאממ יש כמה סרט אהוב:כנ"ל שחקנית אהובה:ג'וליה רוברטס שחקן אהוב:יו גרנט * כללי- תחביבים:טניס מספר אהוב:2 מאמין באלוהים?לא מאמין בשטן?לא מאמין בגן עדן?לא אוהב ללכת לביצפר?לא מאכל אהוב:לזניה אייסיקיו או מסנג'ר?מסנ' אוסף:אין מעשן?לא שותה?לפעמים סמים?לא אוהב להצטלם?כן אוהב חורף?כן אוהב גשם?כן

Beyond Perfect

New member
נמ.. אני

* פרטים אישיים- שם: יולי גיל: 18+2 ת. לידה: 8/11/87 מזל:עקרב גובה: 158 עיר מגורים: כרמיאל צבע שיער: שחור עם חום ובורדו צבעת פעם? לאיזה צבעים? כן, להמון. אורך שיער: מממ מתחת לכתף סוג שיער (מתולתל/גלי/חלק): גלי צבע עיניים: חום שחור אוהב אותו? כן צבע עור: לבן אוהב אותו? כן כיתה: א-ה רוצה לסיים? לא מה תרצה לעשות בצבא? לא עשיתי... שירות לאומי * האדם האחרון ש... חיבקת: אליאן מתי? לא זוכרת נישקת: אליאן (ילדה מהבית ספר) מתי? היום הצחקת: כנ"ל העתקת ממנו במבחן: עברתי את הגיל הזה כבר... עשית איתו ש"ב: עם אחותי ישן במיטה שלך: הכלבה שלי אמרת לו שאתה אוהב אותו: לילדה בבצפר אמר לך שהוא אוהב אותך: ילדה בבצפר התקשר אליך: ענת שלח לך סמס: יאיר שלחת לו סמס: יאיר ראה אותך בוכה: לא יודעת שפך בפניך את ליבו: אנערף * ביצפר- איזה מגמה אתה? אני לא במגמה. בין איזה מגמות התלבטת? .... איזה בגרויות אתה עושה השנה? לא עושה כמה מהן בחורף? כלום כמה יח"ל אנגלית? 5 כמה יח"ל מתמטיקה? 3 היית רוצה לפרוש מביצפר? לא.. אם חזרתי לשם ללמד אז סימן שאני אוהבת את זה.. * אהבה- יש חברה? לא כמה זמן? אין מאוהב? בערך כמה פעמים בחייך היית מאוהב? פעם אחד באהבה הראשונה שלי, פעם שניה בעצמי.. וככה זה המשיך :) בתול? לא עם כמה אנשים התנשקת? יותר מדי * ב24 שעות האחרונות- בכית? לא צחקת? כן הצחקת מישהו? כן חיבקת מישהו? כן דיברת בטלפון? כן שמעת מוזיקה? כן ראית טלויזיה? כן קראת? כן היית בביצפר? כן, חזרתי לא מזמן * הבנאדם הכי... מצחיק: ימית נחמד: יאיר חכם: אלה אוהב: וואלה לא יודעת נדיב: לי יפה: לי מכוער: אין כאלה.. כל אחד יפה בצורה שלו טיפש: וואלה.. מממ לא רוצה להזכיר שמות אדיש: אני ממורמר: כל המורות שעברו גיל 40 אופטימי: לי פסימי: מממ לא דעתת רע: לא יודעת אכפתי: לי * מי הבנאדם ש... יודע עליך כמעט הכל: לא כמעט, הכל.. לי חברה הכי טובה שלי תמיד מצחיק אותך: לי אתה הכי מתגעגע אליו: מממ מאמי שליייי שבארה"ב עכשיו לא ראית המון זמן: כאלה שאני לא צריכה לראות... הכי חסר לך: מאמיייייי הכי מבין אותך: לי ואנטון מחבק הכי חזק: יאיר מספר את הבדיחות הכי טובות: ימיתת בוגנים יש לו את הטעם הכי טוב במוזיקה: לי יש לו את הטעם הכי טוב בסרטים: אני תמיד יהיה שם בשבילך: חברים הכי טובים שלי - לי ואנטון אתה יכול לסמוך עליו בעיניים עצומות: לי שעשה לך הכי הרבה רע בחיים: האקס שלי.. כושלדודה שלו תמיד יש לך על מה לדבר איתו: ימית ולי * מוזיקה- זמר אהוב: אין משהו קבוע זמרת אהובה: כנ"ל להקה אהובה: אין משהו.. שיר אהוב: rue du soleil - in my heart סגנון מוזיקה אהוב: הכל הולךךךךךך השיר האחרון ששמעת: משהו של קלי קלרקסון השיר הראשון ששמעת הבוקר: לא יודעת * טלויזיה- סדרה אהובה: נמלטים סרט אהוב: היפה והחיה שחקנית אהובה: אין שחקן אהוב: אין * כללי- תחביבים: וואלה לא יודעת.. לטייל, פיינטבול, ללכת לחרמון, בעלי חיים ופילאטיס. מספר אהוב: 9 מאמין באלוהים? כן מאמין בשטן? לא סגורה על זה מאמין בגן עדן? נרא לי שכן אוהב ללכת לביצפר? מאודדד מאכל אהוב: עוגות גבינה אייסיקיו או מסנג'ר? אייסיקיו אוסף: אין מעשן? רק סמים :) שותה? אלכוהול? תמיד חחח סמים? בזמני הפנוי אוהב להצטלם? לא ממש אוהב חורף? כן אוהב גשם? ברוררר

../images/Emo205.gif../images/Emo187.gifכיף לחזור לפה. :)

* פרטים אישיים- שם: שיר גיל: 14 ת. לידה:15.10 מזל: מאזניים גובה: לא עניינכם P: עיר מגורים: יבנה צבע שיער: חום כהה צבעת פעם? לאיזה צבעים? לא אורך שיער: ממ.. עד הכתפיים סוג שיער (מתולתל/גלי/חלק): מתולתל גלי צבע עיניים: חום כהה אוהב אותו? לא ;; צבע עור: ממ... לא לבן ולא שחום. באמצע אוהב אותו? ממ. אין לי בעיה איתו. O: כיתה: ט' רוצה לסיים? כן. אבל אז אני יודעת שאני אתגעגע... מה תרצה לעשות בצבא? לא יודעת
* האדם האחרון ש... חיבקת: חברה מתי? אתמול נישקת: - מתי? - הצחקת: חברה? העתקת ממנו במבחן: לא זוכרת XD עשית איתו ש"ב: ממ, גם לא זוכרת ישן במיטה שלך: אמא O: אמרת לו שאתה אוהב אותו: ממ. אמא אמר לך שהוא אוהב אותך: אמא? התקשר אליך: מדריכתי שלח לך סמס: נועית
שלחת לו סמס: O: נראה לי נועה ראה אותך בוכה: פול זמן לא בכיתי מול אנשים שפך בפניך את ליבו: לא יודעת. * ביצפר- איזה מגמה אתה? אני בכיתה ט', אין מגמות עדיין בין איזה מגמות התלבטת? - איזה בגרויות אתה עושה השנה? - כמה מהן בחורף? - כמה יח"ל אנגלית? - כמה יח"ל מתמטיקה? - היית רוצה לפרוש מביצפר? לא. * אהבה- דיי עם האהבה!@# יש חברה? לא כמה זמן? מאוהב?לא כמה פעמים בחייך היית מאוהב? - בתול? כן עם כמה אנשים התנשקת? 0 * ב24 שעות האחרונות- בכית? ממ. לא צחקת? כן הצחקת מישהו? נראה ליO: חיבקת מישהו? לא >: דיברת בטלפון? כן שמעת מוזיקה? לא O: ראית טלויזיה? כן קראת? עיתון היית בביצפר? כן * הבנאדם הכי... מצחיק: יש מללללללללא. כל אחד, בעצם, מצחיק אותי באופן שונה. נחמד: יש גם מלא נחמדים. :) חבל שהם רק נחמדים ולא מעבר לזה. חכם: לא יודעת O: אוהב: לא יודעת O: נדיב: לא יודעת O: יפה: לא יודעת O: מכוער: ג' יפית! ואת זה, אני יודעת. טיפש: ג' יפית! כנ"ל. אדיש: ג' יפית. אדישה לעולם. תפרשי כבר!@#$%^ ממורמר: ג' יפית! סתם כי נדלקתי על לרדת עלייה XD אופטימי: O: פסימי: O: רע: ג' יפית!!!!!! אכפתי: O: * מי הבנאדם ש... יודע עליך כמעט הכל: אמא תמיד מצחיק אותך: יש מלא [: אתה הכי מתגעגע אליו: עזבו |: לא ראית המון זמן: חברות מהמחנה הכי חסר לך: אנשים מהמחנה הכי מבין אותך: .. מחבק הכי חזק: מדריכה מהמחנה מספר את הבדיחות הכי טובות: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עזבו יש לו את הטעם הכי טוב במוזיקה: לא יודעת O: יש לו את הטעם הכי טוב בסרטים: איכ סרטים תמיד יהיה שם בשבילך: לצערי אני לא יודעת אתה יכול לסמוך עליו בעיניים עצומות: גם לא יודעת שעשה לך הכי הרבה רע בחיים: חחחחח, לא יודעת תמיד יש לך על מה לדבר איתו: * מוזיקה- זמר אהוב: - זמרת אהובה: - להקה אהובה: מוניקה סקס, הבנות נחמה שיר אהוב: "על הרצפה" + "100% אור" סגנון מוזיקה אהוב: לא יודעת להגדיר השיר האחרון ששמעת: של "בובות" השיר הראשון ששמעת הבוקר: ממ אין לי מושג * טלויזיה- סדרה אהובה: - סרט אהוב: - שחקנית אהובה: שחקן אהוב: * כללי- תחביבים: לנגן בפסנתר בעיקר מספר אהוב: מספר? מאמין באלוהים? כן מאמין בשטן? לא יודעת... ;[ מאמין בגן עדן? כן אוהב ללכת לביצפר? כן מאכל אהוב: הכככככככל אייסיקיו או מסנג'ר? מסן אוסף: בולים? XD פיות. מעשן? לא!!! שותה? לא סמים? לאאאאאאאא אוהב להצטלם? כןD: אוהב חורף? כן אוהב גשם? כןןןןן

מוו../images/Emo3.gif

פרטים אישיים- שם: אור גיל: 17 ת. לידה: 29.8 מזל: בתולה גובה: 1.62 עיר מגורים: ר"ג צבע שיער: שחור צבעת פעם? לאיזה צבעים? לא אורך שיער: היה עד התחת אבל הסתפרתי אז עכשיו זה חצי
סוג שיער (מתולתל/גלי/חלק): לא ברור חח זה גם חלק גם מטולטל גם גלי צבע עיניים: חום אוהב אותו? לע ממש צבע עור: לבן חום אוהב אותו? הייתי רוצה יותר חום כיתה: י"ב רוצה לסיים? כע מה תרצה לעשות בצבא? לא יודעת * האדם האחרון ש... חיבקת: ידיד מתי? שישי נישקת: מזמן מתי? הצחקת: ידיד
העתקת ממנו במבחן: אני לא מעתיקה עשית איתו ש"ב: אני לא עושה ש"בXB ישן במיטה שלך: בן דוד אמרת לו שאתה אוהב אותו: חברה אמר לך שהוא אוהב אותך: ידיד התקשר אליך: חברה שלח לך סמס: ידיד שלחת לו סמס: ידיד
ראה אותך בוכה: לא זוכרת שפך בפניך את ליבו: ידיד * ביצפר- איזה מגמה אתה? חשבונאות בין איזה מגמות התלבטת? לא זוכרת זה היה מזמן איזה בגרויות אתה עושה השנה? וואו מלא כמה מהן בחורף? כבר לא יהיו בחורף כנראה בגלל השביתה כמה יח"ל אנגלית? 3 כמה יח"ל מתמטיקה? 3 היית רוצה לפרוש מביצפר? כע * אהבה- יש חברה? לא כמה זמן? מאוהב? לא כמה פעמים בחייך היית מאוהב? הרבה בתול? X: עם כמה אנשים התנשקת? מה אני סופרת * ב24 שעות האחרונות- בכית? לא צחקת? כע הצחקת מישהו? כע חיבקת מישהו? לע בדיוק דיברת בטלפון? כע שמעת מוזיקה? כע ראית טלויזיה? כע קראת? לא היית בביצפר? לא * הבנאדם הכי... מצחיק: ידידים נחמד: חברים חכם: חברות וידיד אוהב: חברים נדיב: חברות יפה: מבחינתי כולם
מכוער: אפחד מהחברים שלי טיפש: כולםXB אדיש: אממממממ חברה ממורמר: כנ"ל אופטימי: אני ^_^ פסימי: ידיד רע: אין אכפתי: חברים .. לא כולם
* מי הבנאדם ש... יודע עליך כמעט הכל: הומ חברות תמיד מצחיק אותך: ידידים אתה הכי מתגעגע אליו: ידיד לא ראית המון זמן: ידיד הכי חסר לך: אח הכי מבין אותך: חברה מחבק הכי חזק: חח ידידים מספר את הבדיחות הכי טובות: כנ"ל יש לו את הטעם הכי טוב במוזיקה: ידיד יש לו את הטעם הכי טוב בסרטים: אממממ חברה תמיד יהיה שם בשבילך: ידיד וחברות אתה יכול לסמוך עליו בעיניים עצומות: חברות שעשה לך הכי הרבה רע בחיים: אין תמיד יש לך על מה לדבר איתו: ידיד * מוזיקה- זמר אהוב: מלא זמרת אהובה: מלא להקה אהובה: ניקלבאק ועוד שיר אהוב: מלא סגנון מוזיקה אהוב: רוק השיר האחרון ששמעת: לא זוכרת השיר הראשון ששמעת הבוקר: שכחתי ת'שם שלו
* טלויזיה- סדרה אהובה: האי סרט אהוב: מלא שחקנית אהובה: ג'ניפר אניסטון ועוד שחקן אהוב: מלא * כללי- תחביבים: מחשב .. מספר אהוב: 8 מאמין באלוהים? כע מאמין בשטן? לא ממש מאמין בגן עדן? אולי אוהב ללכת לביצפר? לא מאכל אהוב: פסטה אייסיקיו או מסנג'ר? מסן אוסף: אין מעשן? לא שותה? רק באירועים סמים? לא אוהב להצטלם? לא ממש אוהב חורף? לפעמים אוהב גשם? כנ"ל

=]

* פרטים אישיים- שם: נגה גיל: 17 ת. לידה: 2.10.90 מזל: מאזניים גובה: 1.65 עיר מגורים: קרית אתא צבע שיער: עכשיו שחור צבעת פעם? לאיזה צבעים? חח השיער שלי תמיד צבוע, מגיל 12 לא ראיתי את הצבע הטבעי שלו, ואין צבע שלא היה לי חוץ מירוק.. חח בלונדיני, חום, שחור, אדום, ורוד, כחול, סגול.. הכל היה אורך שיער: עד האמצע של הצוואר בערך סוג שיער (מתולתל/גלי/חלק): גלי כזה, לאדעת.. קשה להגדיר.. סתם שיער צבע עיניים: חום אוהב אותו? כן צבע עור: צבע אשכנזי כזה חח אוהב אותו? כן כיתה: יב רוצה לסיים? כן מה תרצה לעשות בצבא? לא רוצה צבא =[ אם כבר אז לא קרבי, ומשו מועיל * האדם האחרון ש... חיבקת: ידיד שלי צליל שיש לו יומולדת היום מתי? ב-12 בלילה נישקת: דני מתי? היום שראיתי אותה הצחקת: לאדעת, נראה לי היום, אני ואלונה התחלנו לצחוק כי רצינו להכנס לפגישה של שומרי משקל ולהביא להם פיצה העתקת ממנו במבחן: מי זוכר, עברה שנה מאז עשית איתו ש"ב: חח גם ישן במיטה שלך: דני שבוע שעבר באה לישון אצלי אמרת לו שאתה אוהב אותו: קוראל אמר לך שהוא אוהב אותך: גם קוראל התקשר אליך: שחר שלח לך סמס: המתנ"ס שלחת לו סמס: דניאל ראה אותך בוכה: אממ לא זוכרת שפך בפניך את ליבו: אסי * ביצפר- איזה מגמה אתה? מחשבים בין איזה מגמות התלבטת? מחשבים ועיוני מוגבר- פסיכולוגיה וסוציולוגיה איזה בגרויות אתה עושה השנה? חחח אם יהיה השנה בצפר- מתמטיקה, אנגלית, מחשבים, ספרות, תנ"ך, אזרחות, ספורט, פיזיקה, חיבור כמה מהן בחורף? מאיפה אני יודעת כמה יח"ל אנגלית? 5 כמה יח"ל מתמטיקה? 5 היית רוצה לפרוש מביצפר? לא, אבל בצפר זה חרא * אהבה- יש חברה? חבר כמה זמן? לא ידוע מאוהב? אוהבת, לא מאוהבת כמה פעמים בחייך היית מאוהב? לאדעת.. 1 נראה לי בתול? לא עם כמה אנשים התנשקת? חחחח לאדעת * ב24 שעות האחרונות- בכית? לא צחקת? כן הצחקת מישהו? כןחיבקת מישהו? כן דיברת בטלפון? כן שמעת מוזיקה?כן ראית טלויזיה? לא קראת? לא היית בביצפר? לא * הבנאדם הכי... מצחיק: נחמד: חכם: אוהב: נדיב: יפה: מכוער: טיפש: אדיש: ממורמר: אופטימי: פסימי: רע: אכפתי: ---אני לא עונה על שאלות על אנשים, כי אני לא יכולה להחליט מי הכי, וכי אולי הם יכנסו לפה ויראו את זה P:---- * מי הבנאדם ש... יודע עליך כמעט הכל: דני ואלונה תמיד מצחיק אותך: דני ואלונה אתה הכי מתגעגע אליו: אח שלי לא ראית המון זמן: אח שלי הכי חסר לך: לאדעת הכי מבין אותך: לאדעת מחבק הכי חזק: לאדעת מספר את הבדיחות הכי טובות: מי מספר בדיחות?! יש לו את הטעם הכי טוב במוזיקה: כל החברים שלי חח יש להם בערך אותו טעם יש לו את הטעם הכי טוב בסרטים: לאדעת תמיד יהיה שם בשבילך: לאדעת, חברים שלי אתה יכול לסמוך עליו בעיניים עצומות: שעשה לך הכי הרבה רע בחיים: תמיד יש לך על מה לדבר איתו: * מוזיקה- זמר אהוב: אין זמרת אהובה: אין להקה אהובה: אין שיר אהוב: אין סגנון מוזיקה אהוב: רוק השיר האחרון ששמעת: טיפקס- התחנה הישנה השיר הראשון ששמעת הבוקר: the cure- friday i'm in love * טלויזיה- סדרה אהובה: סאותפארק סרט אהוב: רקוויאם לחלום שחקנית אהובה: אין שחקן אהוב: אין * כללי- תחביבים: חברים מוזיקה מספר אהוב: אין מאמין באלוהים? כן מאמין בשטן? בערך מאמין בגן עדן? כן אוהב ללכת לביצפר? לא מאכל אהוב: פסטה נראה לי אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר אוסף: מצתים מעשן? כן שותה? כן, למרות שכבר 5 שבועות לא שתיתי, חוץ מבירה סמים? רק קלים אוהב להצטלם? כן אוהב חורף? לא אוהב גשם? לא

אספיר85

New member
בדיוק!../images/Emo54.gif

* פרטים אישיים- שם: סתיו גיל: 15 ת. לידה: מזל: מאזנים גובה: עיר מגורים: ראשון צבע שיער: שחור צבעת פעם? לאיזה צבעים? אדום בקצוות אורך שיער: לא ארוך, לא קצר. סוג שיער (מתולתל/גלי/חלק): חלק ולפעמים גלי. צבע עיניים: חום אוהב אותו? זה בסדר צבע עור: קצת שזוף אוהב אותו? לא אוהבת להשתזף, אבל זה בסדר. כיתה: י' רוצה לסיים? לא מה תרצה לעשות בצבא? לא יודעת * האדם האחרון ש... חיבקת: לא יודעת הצחקת: רואיי! העתקת ממנו במבחן: ג'ניה? עשית איתו ש"ב: גפן הדר וזאתי עם התלתלים D: ישן במיטה שלך: אני! ונועם שהוא נרדם אצלי לכמה דקותXD אמרת לו שאתה אוהב אותו: הממ.... אמר לך שהוא אוהב אותך: ההה... התקשר אליך: לא יודעת, יש לי פלאפון חדשXD שלח לך סמס: XD ראה אותך בוכה: נועם? שפך בפניך את ליבו: רואיייייייייייייי איזה כיף לכתוב את זהXD * ביצפר- איזה מגמה אתה? גראפיקע בין איזה מגמות התלבטת? גראפיקע, וזהוXD איזה בגרויות אתה עושה השנה? 3-4 כמה מהן בחורף? 0 כמה יח"ל אנגלית? 0 (השנה, בכללי- 5) כמה יח"ל מתמטיקה? 1 (השנה, בכללי-5) היית רוצה לפרוש מביצפר? לא! * אהבה- יש חברה? לא:( מאוהב? כן כמה פעמים בחייך היית מאוהב? כל הזמן בתול? כן עם כמה אנשים התנשקת? עם מספיק. * ב24 שעות האחרונות- בכית? כן צחקת? כן! הצחקת מישהו? כן חיבקת מישהו? לא דיברת בטלפון? כן שמעת מוזיקה? כן ראית טלויזיה? כן קראת? כן היית בביצפר? לא * הבנאדם הכי... מצחיק: נועם, רואי נחמד:רואי D: חכם: תום אוהב: הממ.. נדיב: לא יודעת>< יפה: נועם הכוסון מכוער: טל XP טיפש: טלP: אדיש: חן ממורמר: אניי אופטימי: הדר וגפן XP בעיקר גפן. פסימי: אני ורואי רע: הממממ.... עודד! אכפתי: רואי ונועם * מי הבנאדם ש... יודע עליך כמעט הכל: נועעם ורואי בקרובXD תמיד מצחיק אותך: נועם ואח שלו הקרוע XPP אתה הכי מתגעגע אליו: נועם? לא ראית המון זמן: דיןן הכי חסר לך: נועם? הכי מבין אותך:נועם ורואי מחבק הכי חזק: XP מספר את הבדיחות הכי טובות: נועם XD יש לו את הטעם הכי טוב במוזיקה: כמעט לכל החברים שלי אותו טעם במוזיקה XD יש לו את הטעם הכי טוב בסרטים: >< תמיד יהיה שם בשבילך: המממ... אתה יכול לסמוך עליו בעיניים עצומות: הממ... שעשה לך הכי הרבה רע בחיים: המ... תמיד יש לך על מה לדבר איתו: רואי XP * מוזיקה- זמר אהוב: יוני זמרת אהובה: אפרת גוש להקה אהובה: מוניקה וקולדפליי שיר אהוב: לא בא לי לכתוב סגנון מוזיקה אהוב: רוק יה השיר האחרון ששמעת: לוט, לא יכולתי לעלות השיר הראשון ששמעת הבוקר: לא יודעת * טלויזיה- סדרה אהובה: יש איזה 15... כרגע weeds ופאמילי גאי סרט אהוב: יש מלא שחקנית אהובה: עץ שחקן אהוב: אלישעע * כללי- תחביבים: לתופףף בום בום מספר אהוב: 15!!11 וכל המספרים הזוגיים בעולם כולו גשר צר מאוד מאוד! מאמין באלוהים? לא מאמין בשטן? לא מאמין בגן עדן? לא אוהב ללכת לביצפר? כן!1 מאכל אהוב: מאפינס! אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר שליטע בלעדית! אוסף: של סטיקרים, ויש לי גם אוסף כזה של נכון אתם קונים מדבקות למכברת, ויש את החרא הזה למעלה שהוא גם מדבקה אבל לא קשור? את זה אני אוספת. מעשן? לא שותה? פטל סמים? לא אוהב להצטלם? כן אוהב חורף? לא אוהב גשם? לא

עדן גפן

New member
I dont wanna leave her now..../images/Emo190.gif|פיס|

* פרטים אישיים- שם: עדן גיל: 16 ת. לידה: 26.9.91 מזל: מאזניים גובה: 162 עיר מגורים: מבועים צבע שיער: שחור צבעת פעם? לאיזה צבעים? לא. אורך שיער: אממ די ארוך.. סוג שיער (מתולתל/גלי/חלק): בד"כ גלי צבע עיניים: ירוק אוהב אותו? כן צבע עור: לבן אוהב אותו? אממ אין לי בעיה איתו כיתה: י"א רוצה לסיים? כן מה תרצה לעשות בצבא? אממ כלום. * האדם האחרון ש... חיבקת: אחותי מתי? לפני כמה שעות נישקת: איזה אחד.. אני אפילו לא זוכרת את שמו מתי? לפני איזה שבוע הצחקת: את דניאל נראה לי.. אתמול העתקת ממנו במבחן: דולב! חחח עשית איתו ש"ב: לא קורה ישן במיטה שלך: או זה היה מזמן.. אני לא זוכרת אמרת לו שאתה אוהב אותו: אולי אמא אמר לך שהוא אוהב אותך: כנ"ל התקשר אליך: שחפית:] שלח לך סמס: תות. שלחת לו סמס: דוני ראה אותך בוכה: ניקי ודוני שפך בפניך את ליבו: אולי דנהל'ה * ביצפר- איזה מגמה אתה? אומנות ומדעי החברה בין איזה מגמות התלבטת? אממ לא התלבטתי.. איזה בגרויות אתה עושה השנה? היסטוריה-חורף, מתמטיקה [גם חורף, גם קיץ], אנגלית [2 בקיץ], אומנות-קיץ, מד"ח-קיץ.. כמה מהן בחורף? 2 כמה יח"ל אנגלית? 7 כמה יח"ל מתמטיקה? 3 היית רוצה לפרוש מביצפר? כן * אהבה- יש חברה? לא כמה זמן? מאוהב? לא ממש כמה פעמים בחייך היית מאוהב? אולי אולי אולי פעם אחת בתול? לא עם כמה אנשים התנשקת? אמ.. עד שהגעתי ל-5 ספרתי, ואז כבר הפסקתי.. אז אני לא יודעת * ב24 שעות האחרונות- בכית? לא צחקת? כן הצחקת מישהו? כן חיבקת מישהו? כן דיברת בטלפון? כן שמעת מוזיקה? כן ראית טלויזיה? כן קראת? כן היית בביצפר? כן.. [אתמול] * הבנאדם הכי... מצחיק: אני נחמד: אני חכם: אני:] אוהב: אני:] נדיב: אני:] יפה: אני!:] מכוער: אממ לא יודעת בואו נגיד שאני, למען הרצף טיפש: אני [לעיתים] אדיש: טוב, זה לא אני.. ממורמר: אני! אופטימי: דנה פסימי: לא יודעת. אני? רע: רע? לא יודעת אם יש דבר כזה אכפתי: אני. [נראה לי..] * מי הבנאדם ש... יודע עליך כמעט הכל: מיאל תמיד מצחיק אותך: נוי אתה הכי מתגעגע אליו: :]] לא ראית המון זמן: :( מישהו:p הכי חסר לך: אבא? הכי מבין אותך: אני מחבק הכי חזק: חח נוי מספר את הבדיחות הכי טובות: אני די שונאת את רוב הבדיחות ולא צוחקת מהן.. יש לו את הטעם הכי טוב במוזיקה:מבין החברים? אולי דנה, כי היא שומעת מוזיקה שאני שמעתי בתחילת אהבתי למוזיקה, אז היא בטח תשתפר.. יש לו את הטעם הכי טוב בסרטים: אמ ניקי תמיד יהיה שם בשבילך: לא יודעת. אני לא בטוחה שזה קיים.. אתה יכול לסמוך עליו בעיניים עצומות: אממ מיאל שעשה לך הכי הרבה רע בחיים: או.. איזו שאלה.. לא יודעת.. יש יותר מדי תמיד יש לך על מה לדבר איתו: יש לי על מה לדבר עם כולם * מוזיקה- זמר אהוב: אביב זמרת אהובה: טורי איימוס להקה אהובה: הביטלס שיר אהוב: אין.. יש יותר מדי! סגנון מוזיקה אהוב: בואו נקרא לזה "רוק קלאסי" השיר האחרון ששמעת: "I Just Call To Say I Love You" של סטיבי וונדר.. הקיטש במיטבו. השיר הראשון ששמעת הבוקר: "את יפה" של עידן יניב.. וזה בגלל אחותי * טלויזיה- סדרה אהובה: "האוס", "בטיפול","החיים על מאדים" ו"מופע שנות ה-70'" סרט אהוב: "פרל הארבור"
שחקנית אהובה: אולי מאיה מרון.. שחקנית איכות.. שחקן אהוב: אסי דיין, בן אפלק, ג'ייק ג'ילנהול, יו לאורי, יו גראנט, טופר גרייס, אשטון קוצ'ר [הוא משחק יוצא מן הכלל.. מתאים את עצמו בצורה מדהימה למקום שהוא נמצא בו!], אה ו-גארי אולדמן. * כללי- תחביבים:מוזיקה, כתיבה מספר אהוב: מספר?? חחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה שאלה מוזרה.. בואו נגיד ש-9. מאמין באלוהים?לא מאמין בשטן? לא מאמין בגן עדן? לא אוהב ללכת לביצפר? לא מאכל אהוב: אורז ושניצל
אייסיקיו או מסנג'ר? מסן אוסף: דיסקים מקוריים מעשן? לא שותה? לעיתים. סמים? לא אוהב להצטלם? כן אוהב חורף? כן! אוהב גשם? כן!:]

עונה :)

* פרטים אישיים- שם: מור גיל: 14 ת. לידה: 28.9 מזל: מאזניים גובה: מטר ו.. עיר מגורים: כפר צבע שיער: חום צבעת פעם? לאיזה צבעים? לא. -- אורך שיער: באמצע. סוג שיער (מתולתל/גלי/חלק): מתולתל. צבע עיניים: חום. אוהב אותו? כן. צבע עור: שחום. אוהב אותו? כן. כיתה: ח'. רוצה לסיים? לא. מה תרצה לעשות בצבא? בחיל האוויר. * האדם האחרון ש... חיבקת: חברה שלי. מתי? אתמול. נישקת: ירדן. מתי? מוצאי שבת. הצחקת: ספיר. העתקת ממנו במבחן: נוי. עשית איתו ש"ב: ספיר. ישן במיטה שלך: ספיר אמרת לו שאתה אוהב אותו: מיכל. אמר לך שהוא אוהב אותך: ספיר. התקשר אליך: מיכל. שלח לך סמס: שני. שלחת לו סמס: מרב. ראה אותך בוכה: ספיר. שפך בפניך את ליבו: ספיר. * ביצפר- איזה מגמה אתה? רגיל. בין איזה מגמות התלבטת? -- איזה בגרויות אתה עושה השנה? לא עושה. כמה מהן בחורף? -- כמה יח"ל אנגלית? -- כמה יח"ל מתמטיקה? -- היית רוצה לפרוש מביצפר? כן. * אהבה- יש חברה? כן. כמה זמן? חודש וקצת. מאוהב? כן. כמה פעמים בחייך היית מאוהב? בין 5 ל6. כל השאר הדלקות. בתול? כן. עם כמה אנשים התנשקת? 1. * ב24 שעות האחרונות- בכית? לא צחקת? כן הצחקת מישהו? כן חיבקת מישהו? כן דיברת בטלפון? כן שמעת מוזיקה? כן,כמובן. ראית טלויזיה? כן קראת? כן היית בביצפר? לא * הבנאדם הכי... מצחיק: מיכל נחמד: ירדן חכם: מיכל אולי? אוהב: ספיר נדיב: מיכל יפה: ירדן מכוער: ממ..סיון. טיפש: איתן אדיש: ירדן ממורמר: שני אופטימי: מיכל פסימי: שני רע: לינוי אכפתי: ספיר * מי הבנאדם ש... יודע עליך כמעט הכל: ספיר! תמיד מצחיק אותך: מיכל אתה הכי מתגעגע אליו: דודה שלי לא ראית המון זמן: ידיד הכי חסר לך: דודה שלי הכי מבין אותך: ספיר מחבק הכי חזק: מיכל מספר את הבדיחות הכי טובות: מיכל יש לו את הטעם הכי טוב במוזיקה: ירדן :) יש לו את הטעם הכי טוב בסרטים: מיכל תמיד יהיה שם בשבילך: ספיר אתה יכול לסמוך עליו בעיניים עצומות: שני שעשה לך הכי הרבה רע בחיים: אמא. לצערי. תמיד יש לך על מה לדבר איתו: שני * מוזיקה- זמר אהוב: אביב גפן זמרת אהובה: נינט טייב :) להקה אהובה: סימפל פלאן שיר אהוב: השיר שלי ושל ירדן סגנון מוזיקה אהוב: רוק השיר האחרון ששמעת: נינט טייב-הכל יכול לקרות. השיר הראשון ששמעת הבוקר: השיר שלי ושל ירדן * טלויזיה- סדרה אהובה: למענך סרט אהוב: הסודות שחקנית אהובה: אין שחקן אהוב: אין * כללי- תחביבים: לצאת עם חברים מספר אהוב: 7. מאמין באלוהים? כן. מאמין בשטן? לא. מאמין בגן עדן? כן אוהב ללכת לביצפר? אין לי כוח לקום אבל בכללי כן. מאכל אהוב: ציפ'ס. אייסיקיו או מסנג'ר? איסיקיו אוסף: כרטיסים מעשן? פעם במאה שנה. שותה? לא. סמים? לא. אוהב להצטלם? לא! שונאת. כולם יכולים להעיד על זה. אוהב חורף? כן אוהב גשם? כן

ולפעמים הכל נראה אותו דבר

* פרטים אישיים- שם:מירב גיל:15 ת. לידה:9.2 מזל:דלי גובה:1.6 ומשהו עיר מגורים:ירושלים צבע שיער:שחור צבעת פעם? לאיזה צבעים?לא אורך שיער:ממ ארוך סוג שיער (מתולתל/גלי/חלק):אממ מתולתל צבע עיניים:חום אוהב אותו?סבבה צבע עור:די בהיר אוהב אותו?כן כיתה:ט רוצה לסיים?כן מה תרצה לעשות בצבא?לא יודעת עדיין * האדם האחרון ש... חיבקת:ממ לא זוכרת מתי? נישקת:א' מתי?לפני כמה ימים :) הצחקת:. העתקת ממנו במבחן: עשית איתו ש"ב: ישן במיטה שלך:אני. אמרת לו שאתה אוהב אותו: אמר לך שהוא אוהב אותך: התקשר אליך: שלח לך סמס: שלחת לו סמס: ראה אותך בוכה: שפך בפניך את ליבו: * ביצפר- איזה מגמה אתה?אין מגמות עדיין בין איזה מגמות התלבטת? איזה בגרויות אתה עושה השנה? כמה מהן בחורף? כמה יח"ל אנגלית? כמה יח"ל מתמטיקה? היית רוצה לפרוש מביצפר? * אהבה- יש חברה?לא כמה זמן? מאוהב? כמה פעמים בחייך היית מאוהב? בתול?כן עם כמה אנשים התנשקת?1 * ב24 שעות האחרונות- בכית?לא צחקת?כן הצחקת מישהו?כן חיבקת מישהו?לא דיברת בטלפון?כן שמעת מוזיקה?כן ראית טלויזיה?כן קראת?כן היית בביצפר?לא * הבנאדם הכי... מצחיק: נחמד: חכם: אוהב: נדיב: יפה: מכוער: טיפש: אדיש: ממורמר: אופטימי: פסימי: רע: אכפתי: * מי הבנאדם ש... יודע עליך כמעט הכל: תמיד מצחיק אותך: אתה הכי מתגעגע אליו: לא ראית המון זמן: הכי חסר לך: הכי מבין אותך: מחבק הכי חזק: מספר את הבדיחות הכי טובות: יש לו את הטעם הכי טוב במוזיקה: יש לו את הטעם הכי טוב בסרטים: תמיד יהיה שם בשבילך: אתה יכול לסמוך עליו בעיניים עצומות: שעשה לך הכי הרבה רע בחיים: תמיד יש לך על מה לדבר איתו: * מוזיקה- זמר אהוב:יוני בלוך אביב גפן מאור כהן ברי סחרוף חמי רודנר שלומי שבן ועוד... זמרת אהובה:אפרת גוש להקה אהובה:הביטלס משינה שייגעצ מוניקה סקס המכשפות ועוד מלאמלאמלא שיר אהוב:איך אפשר סגנון מוזיקה אהוב:רוק בעיקר אבל מישתנה השיר האחרון ששמעת:משהו קטן וטוב. השיר הראשון ששמעת הבוקר:לא זוכרת. * טלויזיה- סדרה אהובה:חברים, נמלטים ואבודים. סרט אהוב:מישהו לרוץ איתו. שחקנית אהובה: שחקן אהוב:גיא לואל. * כללי- תחביבים:הופעות מספר אהוב:- מאמין באלוהים?ככה מאמין בשטן?לא מאמין בגן עדן?לא ממש אוהב ללכת לביצפר?לא מאכל אהוב:מנה חמה ועלים אייסיקיו או מסנג'ר?מסנג'ר אוסף: מעשן?ליפעמים שותה?ליפעמים סמים?לא אוהב להצטלם?לא אוהב חורף?כן! אוהב גשם?כן

Helen77

New member
../images/Emo183.gifעונה

*פרטים אישיים- שם: helen77 גיל: 16 ת. לידה: 06.10 מזל: מאזניים גובה: 1.58 עיר מגורים: X צבע שיער: חום צבעת פעם?
לאיזה צבעים?X אורך שיער: עד הכתפיים סוג שיער (מתולתל/גלי/חלק): מתולתל צבע עיניים:חום אוהב אותו? כן... אבל תמיד יכול להיות יותר טוב צבע עור: רגיל... P: אוהב אותו? כן.. כיתה: י"א רוצה לסיים? לא! מה תרצה לעשות בצבא? תאטרון צה"ל\משהו בחייל האוויר * האדם האחרון ש... חיבקת: מישהו שאני אוהבת... מתי? אחרי שטיילנו ברחוב אחרי שירד גשם
נישקת: X מתי? X הצחקת: את שתי החברות הטובות שלי העתקת ממנו במבחן: מי זוכר?! עשית איתו ש"ב: שתי החברות הטובות ישן במיטה שלך: אני P: אמרת לו שאתה אוהב אותו: אממ.. חברות טובות אמר לך שהוא אוהב אותך: גם- החברות הטובות P: התקשר אליך: אבא שלח לך סמס: אותו מישהו שאני אוהבת
שלחת לו סמס: כנ"ל
ראה אותך בוכה: אמא שפך בפניך את ליבו: חברה טובה * ביצפר- איזה מגמה אתה? תאטרון וביולוגיה בין איזה מגמות התלבטת? ספרות לתאטרון איזה בגרויות אתה עושה השנה? אנגלית, מתמטיקה, הסטוריה, ביולוגיה, תאטרון, תנ"ך- נראה לי שזהו.. אני לא בטוחה כמה מהן בחורף? X כמה יח"ל אנגלית? 5 כמה יח"ל מתמטיקה? 4 היית רוצה לפרוש מביצפר? לא * אהבה- יש חבר? לא...(עדיין לא
) כמה זמן? X מאוהב?
כמה פעמים בחייך היית מאוהב? 1 בתולה? כן עם כמה אנשים התנשקת? X * ב24 שעות האחרונות- בכית?
צחקת?
הצחקת מישהו?
חיבקת מישהו?
דיברת בטלפון?
שמעת מוזיקה?
ראית טלויזיה?
קראת?
היית בביצפר?
* הבנאדם הכי... מצחיק: סבתא שלי... P: נחמד: יש הרבה! חכם: מישהו שאני מכירה והשם שלו מתחיל באות י' - לא אגיד את שמו, אבל כן- הוא מאוד חכם!! אוהב: החברות הטובות, אמא ואבא... נדיב: ואו.. קשה לומר... החברות הטובות אני מניחה.. וההורים ליודעת יפה: המ... אני משוחדת
מכוער: לא נעים, לא נעים, אבל יש ילד כזה ואני שונאת אותו!! מזל שלא ראיתי אותו הרבה זמן
טיפש: אותו מישהו שאני שונאת ושכתבתי בשורה למעלה אדיש: לא יודעת ממורמר: אין לי מושג.... אופטימי: אני (?) פסימי: I DON'T KNOW רע: אין כזה אכפתי: יש הרבה!! * מי הבנאדם ש... יודע עליך כמעט הכל: אמא ושתי החברות הטובות שלי תמיד מצחיק אותך: סבתא שלי אתה הכי מתגעגע אליו: המישהו שאני אוהבת.... ושטיילתי איתו היום אחרי שירד גשם!! והוא חיבק אותי והרים אותי תוך כדי ועשה חצי סיבוב כזה-כמו בסרטים
לא ראית המון זמן: סבא וסבתא הכי חסר לך: אולי החתולה שהייתה לי פעם... נכנסתי לתקופת געגועים אליה הכי מבין אותך: החברות הטובות מחבק הכי חזק: הוו!!!
נחשו!!! מספר את הבדיחות הכי טובות: לא יודעת... אולי אח שלי P: יש לו את הטעם הכי טוב במוזיקה: בעע.. אין לי מושג יש לו את הטעם הכי טוב בסרטים: שוב, לא יודעת (גרועה שכמותי) תמיד יהיה שם בשבילך: החברות ואמא אתה יכול לסמוך עליו בעיניים עצומות: החברות שעשה לך הכי הרבה רע בחיים: המ.. יש כמה.. לא מתחשק לי לפרט תמיד יש לך על מה לדבר איתו: החברות(!) * מוזיקה- זמר אהוב: MIKA
זמרת אהובה: אין כזאת להקה אהובה: אולי fall out boy שיר אהוב: יש הרבה סגנון מוזיקה אהוב: מחזמרי... השיר האחרון ששמעת: rockstar השיר הראשון ששמעת הבוקר: every thing you can do i can do better * טלויזיה- סדרה אהובה: חברים סרט אהוב: גאוה ודיעה קדומה שחקנית אהובה: הממ.. אני צריכה לחשוב על זה שחקן אהוב: ג'וני דפ, רופרט גרינט * כללי- תחביבים: ריקוד סטפס, נגינה על פסנתר, משחק מספר אהוב: 7 ו-3... גם 9 זה נחמד מאמין באלוהים? לא נראה לי מאמין בשטן? לא
מאמין בגן עדן? לא יודעת אוהב ללכת לביצפר? כן מאכל אהוב: מרק דלעת\מרק עוף אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר! אוסף: גולות, בולים, מגבונים לחים P: אבנים יפות.. יש עוד הרבה- אני לא זוכרת את כולם מעשן? מה פתאום! שותה? לא לא לא! סמים? לא !!!!! אוהב להצטלם? לא כל כך אוהב חורף? מאוד!!! אוהב גשם? מאוד!!!

למעלה