יום שני

Insanity Is Me

New member
../images/Emo203.gifיום שני../images/Emo42.gif

לשם שינוי אני פתחתי D: אז איך עבר עליכם היום? הידעתם שעוד 8 ימים יש לי יומולדת? [: יום טוב

.

שעה 1: אנגלית. סתמי. כמובן שהוא נידב אותי לענות על שאלה שלא ידעתי, אז המצאתי איזה משהו. -_- שעה 2: חינוך. סתם מלא רעש, לא עשינו כלום. טיול שנתי לאילת ב-23 בנובמבר. החייל שבבי"ס נכנס לאיזה 5 דקות להסביר קצת על מי הוא ומה התפקיד שלו ושהוא יסביר על הצו הראשון וכו'. המחנכת: "מי שיש לו אסטמה שיביא לי אישור" ילדה מהכיתה: "איך אני יודעת אם יש לי אסטמה?"
שעות 3-4: פיזיקה. אוף זה נהיה קשה
והמורה טסההה בחומר. וכל הכיתה מלאה בגאונים וזה גורם לי להרגיש טיפש.
שעה 5: מתמטיקה - חדו"א. סתם למדנו כל מיני מושגים בסיסיים ועל פונקציה זוגית ואי זוגית. שעה 6: אזרחות. עבר מהר, היה נחמד
המורה זוכר את השם שלי, זה ממש מוזר.
היה אמור להיות שעה 7 אנגלית, אבל התבטל
ויש למחר מלאאאאאאא שיעורים באינדוקציה וספרות.

Insanity Is Me

New member
טיול שנתי לאילת ../images/Emo47.gif

גם לנו אמור להיות. אבל חשבתי על זה, אם נסע לאילת השנה, בטח בשנה הבאה יקחו אותנו שוב לאיזה חור לא מעניין

../images/Emo2.gif

אז מה אתם עושים כל השנה אם אתם לא צריכים לפחד מהרגע שבו יזרקו אתכם על הרי אילת ל5 ימים?

[לא אומרים מזל טוב לפני../images/Emo3.gif]

כן, אני מאמינה בזה:p שעת 0: הסטוריה. פאקפאק. בחיים שלי לא נאבקתי בעצמי ככה לא להרדם. זה פשוט היה מפחיד העיניים כל שניה נעצמו ולא הצליחו להפתח! עייפות מטורפת.. ועוד הסטוריה. שעה 1: ^ שעה 2: ערבית. ערבית עובר מהר:] שעה 3: ^ שעה 4: ^ שעה 5: ספרות. [ביטלו לנו חיבור ושמו ספרות:| משו לא ברור] גם זה עבר יחסית מהר
שעה 6: ^ שעה 7: הסטוריה שוב. כמה שאני לא אוהבת את המקצוע הזה:p אבל המורה מותק.

נמש164

New member
לא מרגישה טוב....../images/Emo10.gif

אחרי שאתמול כל מה שעשיתי מהרגע שהגעתי הביתה (5) היה לישון עד הבוקר כי הרגשתי חרא ופשוט כמו סמרטוט, הבוקר עוד לא הרגשתי משו אבל אמרתי שיאללה נעבור את זה ויהיה כיף עם החברים והכל, אבל כבר בהסעה הייתי בטוחה שאני עומדת להקיא. הגענו באיחור לשיעור הראשון כמו כל בוקר, אפילו לא נכנסתי וכבר ביקשתי שיקחו אותי. אז אבא בא לקחת אותי, הגעתי הביתה ונירדמתי שוב, כאבי ראש בטן ובחילות נוראיות.... זה קצת עבר בצהריים אבל חזר שוב ואני פשוט מתחרפנת. ניראה מה יהיה מחר.... אה, והכי כיף, הפסדתי את היום הכי ארוך במערכת..... יאיי, השלמת שיעורים (ועוד שעתיים הסטוריה) איזה כיף...... זהו, מרגישה חרא

למעלה