הופעות!

../images/Emo203.gifהופעות! ../images/Emo99.gif

כי אני ממש מתרגשת ושמחה מההופעות שאני כנראה הולכת אליהן אז פתחתי שאלון קטנטן חחחח. אני מקווה שאני לא מציפה את הפורום. :( בכל מקרה, הולכים להופעות הקיץ הזה? מה מתוכנן? של מי? מתי? איפה? עם מי אתם הולכים? בכלל, אוהבים את זה? ומה יותר, אינטימיות או חשמליות? יאללללה בלאגן. D:

Miss Menta

New member
../images/Emo110.gif כבה את הגיטרה, תנעל את התופים.

בכל מקרה, הולכים להופעות הקיץ הזה? כן, כנראה. מה מתוכנן? של מי? מתי? איפה? נראה.. אולי של נינט. עם מי אתם הולכים? חברה בטח. בכלל, אוהבים את זה? ברור. ומה יותר, אינטימיות או חשמליות? תלוי במצב רוח.

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifעונה :]

בכל מקרה, הולכים להופעות הקיץ הזה?כן :] מה מתוכנן? של מי? מתי? איפה?של אביב גפן בזאפה, לא יודעת ת'תאריך XD עם מי אתם הולכים?עם אחותי וחברה שלה בכלל, אוהבים את זה?מאוד
ומה יותר, אינטימיות או חשמליות?גם וגם..

I L O V E MCR

New member
הופעותD:../images/Emo129.gif

בכל מקרה, הולכים להופעות הקיץ הזה? כן כן כןD:: מה מתוכנן? של מי? מתי? איפה?מתוכנן:} של מכ"ר יאייי
מתי? מי יודע עם מי אתם הולכים?חברה:} בכלל, אוהבים את זה?מאוד ומה יותר, אינטימיות או חשמליות?חשמליותD::: יאללללה בלאגן. D: יאלההההה!@!!

להלהלה.

אני ממש ממש שמחה, הכי בעולם. אני כל כך אוהבת הופעות והייתי כל כך מזמן (רוקע"צ) ככה שזה הכי כייף בעולם, בעיקר שאני הכי אוהבת חשמליות ובחורף אין. יש שתי הופעות שאני כמעט מאה אחוז הולכות, זה יהיה סגור בימים הקרובים (מבחינת ההורים של החברה, מ' שידועה בכינויה אנחנו לא צעצועים). אנחנו הולכות לאביב בניצנים, 8.7, ושייגעצ בבית הכחלחל (הכחול) ב13.7 וזה כזה כייף. להמשך הקייץ יש מלא שאני רוצה, אביב קודם כל- סלקום ווליום והבית הכחול, אבל זה רק ברצון בנתיים וקודם כל נלך לשתי ההופעות (בעזרת אדושםםםםם) ואז נראה להמשך, ואני רוצה גם עוד הופעות בכייף אבל אני כל כך מצפה לזה. ממממ זהו. וברוררררררררר שחשמליות. מה יש להשוות.

הופעות. ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

כי אני ממש מתרגשת ושמחה מההופעות שאני כנראה הולכת אליהן אז פתחתי שאלון קטנטן חחחח. אני מקווה שאני לא מציפה את הפורום. :( בכל מקרה, הולכים להופעות הקיץ הזה?כןןןןן מה מתוכנן? של מי? מתי? איפה?יוני בלוך, 21 חודש הבא בצוללת, כניראה ניצנים אביב גפן, כניראה שייגעצ בבית הכחלחל
ואולי עוד בספונטניות. עם מי אתם הולכים?נועה ויערה. בכלל, אוהבים את זה?מאוווווווווווווווווווווווד מאווווווווווווד ומה יותר, אינטימיות או חשמליות?חשמליות
יאללללה בלאגן. D: בלאגןבלאגןבלאגןבלאגןבלאגןבלאגןבלאגןבלאגןבלאגןבלאגןבלאגן

shaharrr53

New member
עונה.

בכל מקרה, הולכים להופעות הקיץ הזה?תכננתי להופעה של הפפרז בפריז אבל לא יצא
מה מתוכנן? של מי? מתי? איפה?-- עם מי אתם הולכים?-- בכלל, אוהבים את זה?מאוד ומה יותר, אינטימיות או חשמליות?ברור שחשמליות!

דנטל

New member
תציפי! אנחנו פה בשביל שיציפו

בכל מקרה, הולכים להופעות הקיץ הזה? לא שידוע לי מה מתוכנן? של מי? מתי? איפה? אם יהיו הופעות של תאקט ויהיה לי נח - אלך עם מי אתם הולכים? לפעמים לבד, לפעמים עם חברה שלי בכלל, אוהבים את זה? רק של משפחת תאקט ומה יותר, אינטימיות או חשמליות? כשזה משפחת תאקט ממש לא משנה לי, העיקר שיופיעו

נוגעע

New member
../images/Emo66.gif../images/Emo103.gif הופעות :]

בכל מקרה, הולכים להופעות הקיץ הזה? יכול להיות.. לא בטוח :/ מה מתוכנן? של מי? מתי? איפה? הייתי רוצה יוני בלוך או שייגעצ :] עם מי אתם הולכים? אם אני הולכת, אז עם חברות... בכלל, אוהבים את זה? מאוד :) ומה יותר, אינטימיות או חשמליות? הכל כיף, כל עוד זו מוזיקה נסבלת :]

האהא../images/Emo219.gif

בכל מקרה, הולכים להופעות הקיץ הזה?אני מקווה,הייתי באחת כבר אתמול מה מתוכנן? של מי? מתי? איפה?אוונסנס-הייתי,ולא יודעת,יש מצב שמישהו מביא לי את הכרטיס שלו למגהדת' D: [דביל,מוותר על מגהדת'] עם מי אתם הולכים?בת דודה,2 ילדים קרצייתיים בכלל, אוהבים את זה?כן ומה יותר, אינטימיות או חשמליות?חשמליות

../images/Emo90.gif../images/Emo216.gifלוטן! אני לא מרשה לך ללכת למגדת'!!

יש שם מלא מטאליסטים שיכורים וזה מסוכן ): גם מלא פוגואים בקהל בטח
ואת הולכת לשם עם בת דודה שלך ו-2 ילדים קרצייתיים?

../images/Emo90.gif../images/Emo216.gif../images/Emo9.gif

בכל מקרה, הולכים להופעות הקיץ הזה? כן. מה מתוכנן? של מי? מתי? איפה? של סינרגיה, בעיר הקטנה שלי ב7.7 D: עם מי אתם הולכים? עם חברות בכלל, אוהבים את זה? הופעות? כן, סינרגיה אמ.. חביבים ומה יותר, אינטימיות או חשמליות? חשמליות

יש המון הופעות טובות בנמל [:

בכל מקרה, הולכים להופעות הקיץ הזה? רוצה ללכת, אם יהיה כסף, אנשים ואיך לחזור הביתה. מה מתוכנן? של מי? מתי? איפה? לפי מה שידוע לי יש יוני בלוך, קספר, מוניקה ועוד כל מיני שאני לא זוכרת עכשיו, ובטח יהיו גם בבארבי. עם מי אתם הולכים? חברים, אנערף, מי שבא ברוך הבא
בכלל, אוהבים את זה? כן [: ומה יותר, אינטימיות או חשמליות? המ.. נראה לי שחשמליות. בכלל, לא הייתי בהופעות שנים. האחרונה שהלכתי אליה הייתה של רג'ינה ספקטור, הופעה עם פסנתר. ממש נהנתי ^^.

LIly845

Well-known member
ללהלהלה

בכל מקרה, הולכים להופעות הקיץ הזה?כנראה מה מתוכנן? של מי? מתי? איפה?של מיוז ופלסיבו שאמור ליהיות בפארק הירקון בסוף ספטמבר בפסטיבל רוק עם מי אתם הולכים?לא יודעת עדיין בכלל, אוהבים את זה?בהתחשב בכך שלא הייתי באף הופעה אז אולי ומה יותר, אינטימיות או חשמליות?תלוי

אוונסנססססססס../images/Emo99.gif

בכל מקרה, הולכים להופעות הקיץ הזה? כעעעעעעעעעע אתמול הייתי בהופעה של אוונסנססססססס והיה מדהיםםםםםםם
למרות שמליון אנשים התעלפו ..
מה מתוכנן? של מי? מתי? איפה? אוונסנס
ואני מקווה שאני ילך גם לMCR ולאווריל
עם מי אתם הולכים? חברים
בכלל, אוהבים את זה? מאודדדד חוץ מהצפיפות .. דחיפות כל ההופעה .. אנשים נוטפי זיעה כמו סוסים .. והתעלפויות ומה יותר, אינטימיות או חשמליות? גם וגם
אני מאוד אוהבת ת'רגילות כי יש לזה צליל יפה וכשמישו מנגן עם זה לידי אני מרגישה ממש טוב .. אבל כשיש חשמליות אז זה כיף כזה כולם קופצים וצורחים

I R i T 94

New member
הופעות~../images/Emo47.gif ../images/Emo217.gif

אני אוהבת הופעות. מאוד מאוד. אבל לא חושבת שאני אלך, אין משהו ספציפי שמושך אותי שקרוב אליי. [נו היה מוניקה סקס, אבל לא קשורה><'] אני מקווה לקנות כרטיסים למכ"ר.
וחשמליות עושות לי את זה^______________^

Retama

New member
../images/Emo220.gif

בכל מקרה, הולכים להופעות הקיץ הזה? טפו טפו טפו מה מתוכנן? של מי? מתי? איפה? לזכר מאיר אריאל, אביתר בנאי, יוני בלוך, אולי יזהר אשדות, חמי רודנר, אפרת גוש.. מה שיהיה עם מי אתם הולכים? נגההה
בכלל, אוהבים את זה? ברור ומה יותר, אינטימיות או חשמליות? חשמליות

צ ש ט ש

New member
איזה תשובות מייבשות ווי זמיר

בכל מקרה, הולכים להופעות הקיץ הזה? בהנחה שמכר לא יהיו הקיץ, לא. בל יש מצב שחברות יגררו אותי למשהו מה מתוכנן? של מי? מתי? איפה? כלום בינתיים עם מי אתם הולכים? אף אחד בינתיים בכלל, אוהבים את זה? כן דיי ומה יותר, אינטימיות או חשמליות? הא??

למעלה