אקדח

../images/Emo203.gifאקדח

אנשים יש לי חתימה חדשה אז אני מנצלת את הבמה לומר זאת :)
אם היית שיר, איזה שיר היית? (אם אין שיר ספציפי, אז באיזה סגנון מוזיקה הוא היה?) אם היית קפה, איזה קפה היית?(אמור לי איך אתה שותה את הקפה שלך, ואומר לך מי אתה.) אם היית בגל, איזה בגד היית? אם היית גבר, איזה סוג של גבר היית? אם היית טיול, איזה טיול היית? אם היית ארץ מסויימת, איזו ארץ זו היתה? אם היית רחוב, איזה סוג רחוב זה היה? אם היית מכשיר חשמלי, איזה מכשיר היית? אם היית רהיט, איזה רהיט היית? אם היית חיה, איזה חיה היית? אם היית צבע קיר, איזה צבע היית? אם היית מאכל, איזה מאכל היית? אם היית ריח, איזה ריח היית? אם היית ציור, איזה ציור היית? אם היית תכשיט, איזה תכשיט היית? אם היית מזג אוויר, איזה מזג אוויר היית?

מעתיקנית

אם היית שיר, איזה שיר היית? (אם אין שיר ספציפי, אז באיזה סגנון מוזיקה הוא היה?)ממ כזה משהו נחמד אם היית קפה, איזה קפה היית?(אמור לי איך אתה שותה את הקפה שלך, ואומר לך מי אתה.)הפוך אם היית בגל, איזה בגד היית?גרב אם היית גבר, איזה סוג של גבר היית?רגיש אם היית טיול, איזה טיול היית?נופש אם היית ארץ מסויימת, איזו ארץ זו היתה?בגדד אם היית רחוב, איזה סוג רחוב זה היה?שנקין אם היית מכשיר חשמלי, איזה מכשיר היית?טוסטר אם היית רהיט, איזה רהיט היית?ספה אם היית חיה, איזה חיה היית?גמל אם היית צבע קיר, איזה צבע היית?סגול אם היית מאכל, איזה מאכל היית?מנה חמה אם היית ריח, איזה ריח היית?מתוק אם היית ציור, איזה ציור היית? אם היית תכשיט, איזה תכשיט היית?טבעת אם היית מזג אוויר, איזה מזג אוויר היית?קריר

Helen77

New member
עונה ../images/Emo211.gif

אם היית שיר, איזה שיר היית? משהו קופצני כזה, מחזמרי... אם היית קפה, איזה קפה היית? נס קפה.. עם הרבה חלב אם היית בגד, איזה בגד היית? סווטשרט אולי... או שמלה אם היית גבר, איזה סוג של גבר היית? ביישן אם היית טיול, איזה טיול היית? אם היית ארץ מסויימת, איזו ארץ זו היתה? למרות שזו לא ארץ- ברודווי.. או אחת מארצות הארופיות אם היית רחוב, איזה סוג רחוב זה היה? רחוב צר.. מכושף כזה, כמו סמטן דיאגון אם היית מכשיר חשמלי, איזה מכשיר היית? כזה שמערבב שוקו ! אם היית רהיט, איזה רהיט היית? הממ.. לא יודעת... אולי ארון\מגירה\הדבר הזה שמחזיק את הספרים- שלא יפלו אם היית חיה, איזה חיה היית? חתול... או משהו עם כנפיים... אם היית צבע קיר, איזה צבע היית? אדום בורדו אם היית מאכל, איזה מאכל היית? מרק דלעת אם היית ריח, איזה ריח היית? חמוץמתוק אם היית ציור, איזה ציור היית? ציור מופשט אם היית תכשיט, איזה תכשיט היית? אם היית מזג אוויר, איזה מזג אוויר היית? מעונן חלקית כזה... לפעמים גשם, לפעמים יש שמש, אבל בכלליות יש אווירה חורפית

fireyes

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo188.gifאהבתי את החתימה, ואת הכותרת../images/Emo13.gif

אם היית שיר, איזה שיר היית? (אם אין שיר ספציפי, אז באיזה סגנון מוזיקה הוא היה?)אם הייתי שיר, הייתי "לבדי" או "מוכרת לי מפעם" אם היית קפה, איזה קפה היית?(אמור לי איך אתה שותה את הקפה שלך, ואומר לך מי אתה.)אספרסו ארוך עם כפית וחצי סוכר אם היית בגד איזה בגד היית?טי שירט עם תמונה של צ'רלי צ'אפלין אם היית גבר, איזה סוג של גבר היית?אם הייתי גבר, הייתי אח שלי. בדיוק. אם היית טיול, איזה טיול היית?טיול מסביב לאירופה אם היית ארץ מסויימת, איזו ארץ זו היתה?ישראל אם היית רחוב, איזה סוג רחוב זה היה?כמו נחלת בנימין או דיזנגוף אם היית מכשיר חשמלי, איזה מכשיר היית?מערכת סראונד אם היית רהיט, איזה רהיט היית?כורסאת מסאז' אם היית חיה, איזה חיה היית?דינוזאור אם היית צבע קיר, איזה צבע היית?כחול עם כתמים ירוקים ולבנים אם היית מאכל, איזה מאכל היית?אוכל סיני. נודלס ועוף 3># אם היית ריח, איזה ריח היית?אולטרה ויולט או היפנוטיק אם היית ציור, איזה ציור היית?ציור שמן על בד. בגוונים של אפור וכחול. אם היית תכשיט, איזה תכשיט היית?שרשרת או טבעת יהלום אם היית מזג אוויר, איזה מזג אוויר היית?קר וגשום

I R i T 94

New member
../images/Emo220.gif תתחדשי, חתימה יפה.

אם היית שיר, איזה שיר היית? (אם אין שיר ספציפי, אז באיזה סגנון מוזיקה הוא היה?) THE PRETENDER של הפוו פייטרס אם היית קפה, איזה קפה היית?(אמור לי איך אתה שותה את הקפה שלך, ואומר לך מי אתה.) איכס קפה אם היית בגל, איזה בגד היית? ג'ינס אם היית גבר, איזה סוג של גבר היית? לא יודעת אם היית טיול, איזה טיול היית?טיול מים
אם היית ארץ מסויימת, איזו ארץ זו היתה? ישראל?
אם היית רחוב, איזה סוג רחוב זה היה? לא יודעת. קינג ג'ורג'? לא סתם אני לא ארוכה מספיק
אם היית מכשיר חשמלי, איזה מכשיר היית? הממ.. MP3? אם היית רהיט, איזה רהיט היית? כסא? אם היית חיה, איזה חיה היית? כלבה/נחש אם היית צבע קיר, איזה צבע היית? צהוב D: אם היית מאכל, איזה מאכל היית? שוקולד אם היית ריח, איזה ריח היית? כפפות של רופאי שיניים XD" ריח כזה טוב אם היית ציור, איזה ציור היית? הממ.. קישקוש? אם היית תכשיט, איזה תכשיט היית? לא יודעת אם היית מזג אוויר, איזה מזג אוויר היית? גשום

SPIDER PIG

New member
../images/Emo121.gifתתחדשי על החתימה ../images/Emo9.gif

אם היית שיר, איזה שיר היית? (אם אין שיר ספציפי, אז באיזה סגנון מוזיקה הוא היה?) כזה רגוע וקליל אבל לא משעמם, מצחיק קצת, כאלה כמו של יוני בלוך בדיסק הראשון
אולי אפילו כמו של כוורת
אם היית קפה, איזה קפה היית?(אמור לי איך אתה שותה את הקפה שלך, ואומר לך מי אתה.) לא מבינה בסוגי קפה
אם היית בגל, איזה בגד היית? גם, משהו נחמד ופשוט, נראה לי טישרט עם הדפס
אם היית גבר, איזה סוג של גבר היית? מה אני יודעת
אם היית טיול, איזה טיול היית? טיול מסלול כזה אבל לא קשה מידי בישראל באזור של נחל או מדבר, קשה להחליט. נראה לי מדבר. אם היית ארץ מסויימת, איזו ארץ זו היתה? יוון אולי אם היית רחוב, איזה סוג רחוב זה היה? סוקולוב (שבת"א) אם היית מכשיר חשמלי, איזה מכשיר היית? לא יודעת. אני יודעת שלא פלאפון, לא טלוויזיה, לא מחשב, לא מיקרוגל ולא תנור. |: אם היית רהיט, איזה רהיט היית? מגרה אולי אם היית חיה, איזה חיה היית? קוואלה אולי... אם היית צבע קיר, איזה צבע היית? לבן אבל לא לבן נקי כזה, זוהר ומסנוור... אם היית מאכל, איזה מאכל היית? לא יודעת S: אם היית ריח, איזה ריח היית? ריח רגיל אם היית ציור, איזה ציור היית? בהתחשב בעובדה שאני כבר יצור- בן (בת) אדם אם היית תכשיט, איזה תכשיט היית? צמיד כזה כמו של צופים רק לא של צופים, אין לי מושג של מה. אם היית מזג אוויר, איזה מזג אוויר היית? קריר נעים אני מקווה

SPIDER PIG

New member
../images/Emo121.gifאוי אני מפגרת כל כך ../images/Emo122.gif לא יצור-ציור!

אני כל כך מפגרת!!! ><" אם היית ציור, איזה ציור היית? לא משהו מופשט. משהו מאוד מדוייק אבל גם לא דיוקן. אולי ציור של רחוב חום - אפור עם ילד או משהו כזה.

פעם הייתה ארנבת, והיא רצה רצה רצה רצה רצה...

+
בא הסובארו- ודרס אותה~ אני עוד הראה לו מה זה, מה זה... אם היית שיר, איזה שיר היית? (אם אין שיר ספציפי, אז באיזה סגנון מוזיקה הוא היה?) -אם זה שיר ספציפי שמדבר אליי אז: "אני אחלום לנצח" של מופע הארנבות של ד"ר קספר. אם זה סגנון מוזיקה מסויים אז רוק, או של להקת "כוורת" אם היית קפה, איזה קפה היית?(אמור לי איך אתה שותה את הקפה שלך, ואומר לך מי אתה.) -אני כבר לא שותה קפה ^^" אם היית בגד, איזה בגד היית? -מעיל פוך אם היית גבר, איזה סוג של גבר היית? -עברתי שינוי מין מעת לידתי וקוראים לי שלמה. אם הייתי גבר? נאממ.. הייתי גבר רומנטי ומיוחד, שאכפת לו מהאישה שלו (או חברה), מחורפן, אם היית טיול, איזה טיול היית? -טיול בארץ, עם יערות ומעיינות. משהו ספורטיבי כזה... אם היית ארץ מסויימת, איזו ארץ זו היתה? -הודו אם היית רחוב, איזה סוג רחוב זה היה? -רחוב מלצ'ט 3 (מושפעת קשה מהספר XD) אם היית מכשיר חשמלי, איזה מכשיר היית? -פלאפון אם היית רהיט, איזה רהיט היית? -שולחן אם היית חיה, איזה חיה היית? -פרפר. (למרות שהוא חי רק יום אחד בחייו, הוא ממצא אותם ככל האפשר- מה שאנחנו צריכים ללמוד ממנו) אם היית צבע קיר, איזה צבע היית? -תכלת אם היית מאכל, איזה מאכל היית? -קניבליזם!!!! O< אם היית ריח, איזה ריח היית? -ריח מסריח של פלוצים P: אם היית ציור, איזה ציור היית? -ציור לא מובן. מקושקש... אם היית תכשיט, איזה תכשיט היית? - שרשרת אם היית מזג אוויר, איזה מזג אוויר היית? - מזג אוויר סוער בציוחד, עם הרבה גשם ורוחות.

0oYamo0

New member
../images/Emo84.gif חביתה P=

תתחדשי על החתימה
אם היית שיר, איזה שיר היית? (אם אין שיר ספציפי, אז באיזה סגנון מוזיקה הוא היה?) אחד מהשירים של blink 182 אם היית קפה, איזה קפה היית?(אמור לי איך אתה שותה את הקפה שלך, ואומר לך מי אתה.) נס קפה אם היית בגל, איזה בגד היית? האממ..ג'ינס קרוע אם היית גבר, איזה סוג של גבר היית? אינלי מושג D: אם היית טיול, איזה טיול היית? בדרום אמריקה אם היית ארץ מסויימת, איזו ארץ? הולנדס אם היית רחוב, איזה סוג רחוב זה היה? אממ לא יודעת אם היית מכשיר חשמלי, איזה מכשיר היית? בלנדר
אם היית רהיט, איזה רהיט היית? כיסא מסתובב או איך שקוראים לזה P= אם היית חיה, איזה חיה היית? סוס
אם היית צבע קיר, איזה צבע היית? שחור\אדום\כתום אם היית מאכל, איזה מאכל היית? תותים עם שוקולד אם היית ריח, איזה ריח היית? דאב XD אם היית ציור, איזה ציור היית? "עץ אדום" של פיט מונדריאן אם היית תכשיט, איזה תכשיט היית? צמיד בד משבצות באדום שחור אם היית מזג אוויר, איזה מזג אוויר היית? אביבי או סתווי D:

דנטל

New member
מה הייתי

אם היית שיר, איזה שיר היית? היפ הופ, בוטילישס של דסטניז אולי אם היית קפה, איזה קפה היית? איכססססססססססססססס אם היית בגד, איזה בגד היית? ג'ינס אם היית גבר, איזה סוג של גבר היית? ערסון אם היית טיול, איזה טיול היית? שבוע באירופה אם היית ארץ מסויימת, איזו ארץ זו היתה? ישראל אם היית רחוב, איזה סוג רחוב זה היה? רחוב בילויים תל אביבי אם היית מכשיר חשמלי, איזה מכשיר היית? מברגה אם היית רהיט, איזה רהיט היית? מיטה אם היית חיה, איזה חיה היית? חתול אם היית צבע קיר, איזה צבע היית? אדום אם היית מאכל, איזה מאכל היית? סטייק אם היית ריח, איזה ריח היית? בשר על האש אם היית ציור, איזה ציור היית? מתקופת הרנסאנס אם היית תכשיט, איזה תכשיט היית? פירסינג כלשהו אם היית מזג אויר, איזה מזג אויר היית? סופה ביום חם

TALTerror

New member
שניצל

אם היית שיר, איזה שיר היית? (אם אין שיר ספציפי, אז באיזה סגנון מוזיקה הוא היה?) אלקטרוני חיחי אם היית קפה, איזה קפה היית?(אמור לי איך אתה שותה את הקפה שלך, ואומר לך מי אתה.) גועל נפש אם היית בגל, איזה בגד היית? חוטיני אם היית גבר, איזה סוג של גבר היית? אם היית טיול, איזה טיול היית? מהמיטה למחשב אם היית ארץ מסויימת, איזו ארץ זו היתה? אנגליה אם היית רחוב, איזה סוג רחוב זה היה? כזה מפוצץ בזונות אם היית מכשיר חשמלי, איזה מכשיר היית? מחשב אם היית רהיט, איזה רהיט היית? מיטה אם היית חיה, איזה חיה היית? חתול אם היית צבע קיר, איזה צבע היית? ורוד אם היית מאכל, איזה מאכל היית? חרא אם היית ריח, איזה ריח היית? חרא אם היית ציור, איזה ציור היית? קישקוש כזה של ילדים קטנים אם היית תכשיט, איזה תכשיט היית? עגיל אם היית מזג אוויר, איזה מזג אוויר היית? טורנדו

Rain must fall

New member
ראיתי את נוגה ותמר! P: ../images/Emo118.gif

אם היית שיר, איזה שיר היית? (אם אין שיר ספציפי, אז באיזה סגנון מוזיקה הוא היה?) Spread your wings - Queen. אם היית קפה, איזה קפה היית?(אמור לי איך אתה שותה את הקפה שלך, ואומר לך מי אתה.) אייס קפה. פשוט מאוד. D: אם היית בגל, איזה בגד היית? קפוצ'ון מחמם כזה. אם היית גבר, איזה סוג של גבר היית? :O לא יודעת. אם היית טיול, איזה טיול היית? לא יודעת. אם היית ארץ מסויימת, איזו ארץ זו היתה? אנגליה! אם היית רחוב, איזה סוג רחוב זה היה? דיזינגוף סנטר XD אם היית מכשיר חשמלי, איזה מכשיר היית? מחשב. אם היית רהיט, איזה רהיט היית? שולחן. אם היית חיה, איזה חיה היית? דולפין. אם היית צבע קיר, איזה צבע היית? כתום. אם היית מאכל, איזה מאכל היית? ברוקולי, ככה אף אחד לא יאכל אותי. P: אם היית ריח, איזה ריח היית? ריח של בושם של גברים.
אם היית ציור, איזה ציור היית? לא יודעת OO" אם היית תכשיט, איזה תכשיט היית? צמיד. אם היית מזג אוויר, איזה מזג אוויר היית? גשום.

../images/Emo191.gif גמאני ראיתי אותך#$@@#@$

היה ממש כיף לפגוש אותך :] ואת ילדה ממש יפה עם שיער ממש מגניב :]

Beyond Perfect

New member
מממממממממממ

אם היית שיר, איזה שיר היית? (אם אין שיר ספציפי, אז באיזה סגנון מוזיקה הוא היה?) american pie - story of a girl אם היית קפה, איזה קפה היית?(אמור לי איך אתה שותה את הקפה שלך, ואומר לך מי אתה.) על בסיס חלב, או אייס קפה של ארומה אם היית בגל, איזה בגד היית? חזיה (זה בגד) אם היית גבר, איזה סוג של גבר היית? וואי לא יודעת אם היית טיול, איזה טיול היית? מאורגן אם היית ארץ מסויימת, איזו ארץ זו היתה? פיליפינים אם היית רחוב, איזה סוג רחוב זה היה? חחחח חטיבת יפתח חחח אם היית מכשיר חשמלי, איזה מכשיר היית? שואב אבק אם היית רהיט, איזה רהיט היית? פוף אם היית חיה, איזה חיה היית? כלב אם היית צבע קיר, איזה צבע היית? כתום אם היית מאכל, איזה מאכל היית? שניצל אם היית ריח, איזה ריח היית? קאלה אם היית ציור, איזה ציור היית? יפה כזה אם היית תכשיט, איזה תכשיט היית? יהלום אם היית מזג אוויר, איזה מזג אוויר היית? גשום

עדן גפן

New member
אעהעה. ג'וני.../images/Emo190.gif|פיס|

אם היית שיר, איזה שיר היית? (אם אין שיר ספציפי, אז באיזה סגנון מוזיקה הוא היה?) אמ יש הרבה. אבל כרגע נגיד ש- Happiness is a warm gun של הביטלס אם היית קפה, איזה קפה היית?(אמור לי איך אתה שותה את הקפה שלך, ואומר לך מי אתה.) שתי כפיות בהריון של קפה שחור ובלי סוכר אם היית בגל, איזה בגד היית? אמ, כובע [זה בגד?] אם היית גבר, איזה סוג של גבר היית? שתיין, מסומם, עם כרס כזו של בירה, חתיך, אוהב מוזיקה טובה, כל יום מביא אישה אחרת הביתה ובסוף מוצא איכשהו איזו אישה אחת.. כזו שהוא באמת אוהב.. אבל זה יקח מלא זמן.. והוא לא יחפש אותה. היא פשוט תהיה שם, בזמן המתאים ובמקום המתאים. אם היית טיול, איזה טיול היית? אמ, בטח לא משהו שהולכים בו הרבה.. אם היית ארץ מסויימת, איזו ארץ זו היתה? לא יודעת>< אם היית רחוב, איזה סוג רחוב זה היה?רוטשילד חח סתם.. לא יודעת אם היית מכשיר חשמלי, איזה מכשיר היית? דיסקמן.. שיכול להשמיע רק מוזיקה, בלי יותר מדי םיתוח טכנולוגי ושטויות. אם היית רהיט, איזה רהיט היית? אמ, סטוח לא ספה, כי זה נוח ואני לא נוחה. אם היית חיה, איזה חיה היית? כנרית, ציפור שעומדת להכחד, והיא עושה מוזיקה יפה. אם היית צבע קיר, איזה צבע היית? אדום אם היית מאכל, איזה מאכל היית?אורז! אם היית ריח, איזה ריח היית? טונה!!!:]] כולם מכירים, והרוב לא אוהבים את הריח
אם היית ציור, איזה ציור היית? דיוקן עצמי!:] אם היית תכשיט, איזה תכשיט היית? תליון peace אם היית מזג אוויר, איזה מזג אוויר היית? סתוי

תתחדשי../images/Emo3.gif

אם היית שיר, איזה שיר היית? (אם אין שיר ספציפי, אז באיזה סגנון מוזיקה הוא היה?) רוק אם היית קפה, איזה קפה היית?(אמור לי איך אתה שותה את הקפה שלך, ואומר לך מי אתה.) נס אם היית בגל, איזה בגד היית? חולצה אם היית גבר, איזה סוג של גבר היית? חתיךXB ונחמד חח אם היית טיול, איזה טיול היית? לחו"ל אם היית ארץ מסויימת, איזו ארץ זו היתה? ארה"ב או איטליה אם היית רחוב, איזה סוג רחוב זה היה? לע דעת אם היית מכשיר חשמלי, איזה מכשיר היית? מיקרו אם היית רהיט, איזה רהיט היית? שולחן אם היית חיה, איזה חיה היית? דולפין אם היית צבע קיר, איזה צבע היית? וורוד אם היית מאכל, איזה מאכל היית? פסטה אם היית ריח, איזה ריח היית? בושם או גשם אם היית ציור, איזה ציור היית? לע דעת אם היית תכשיט, איזה תכשיט היית? אממממ שרשרת אולי אם היית מזג אוויר, איזה מזג אוויר היית? קיץ

עונה ../images/Emo108.gif../images/Emo120.gif

אם היית שיר, איזה שיר היית? (אם אין שיר ספציפי, אז באיזה סגנון מוזיקה הוא היה?) פאנק-רוק אם היית קפה, איזה קפה היית?(אמור לי איך אתה שותה את הקפה שלך, ואומר לך מי אתה.) אממ כפית קפה, שלושתרבע מים, רבע חלב. בלי סוכר. אם היית בגל, איזה בגד היית? חצאית סקוטית בטח.. אם היית גבר, איזה סוג של גבר היית? חח סוג של ערס? סתם לאדעת, מה שאני היום, רק עם זין. אם היית טיול, איזה טיול היית? חצי שנה בהודו עם הרבה פטריות וג'אראס אם היית ארץ מסויימת, איזו ארץ זו היתה? אמ לאדעת.. הולנד. אמסטרדם יותר נכון חח. אם היית רחוב, איזה סוג רחוב זה היה? ראשי וסואן. אם היית מכשיר חשמלי, איזה מכשיר היית? אממ לאדעת.. מחשב? אם היית רהיט, איזה רהיט היית? ארון אם היית חיה, איזה חיה היית? חתול חח אם היית צבע קיר, איזה צבע היית? אדום אם היית מאכל, איזה מאכל היית? אמ לאדעת.. סלט ערבי חח סתם מאיפה לי אם היית ריח, איזה ריח היית? הוגו בוס לגבר חחח אם היית ציור, איזה ציור היית? פיה? חח סתם זה מה שציירתי בחדר אם היית תכשיט, איזה תכשיט היית? עגיל כנראה אם היית מזג אוויר, איזה מזג אוויר היית? ק-י-ץ

למעלה