אי פעם...

../images/Emo203.gifאי פעם...

אהלן וסהלן. טוב יש לי סתם שאלון מגניבי להעביר את הזמן! להלהלהל. D: בעיקרון יש את הרשימה וכל אחד כותב ליד
או
בהתאם להם או עשה או לא (אפשר גם V וX וכו וכו תתפרעו!). נהנהנה... אם בא לכם לפרט לפעמים אז עוד יותר טוב (מתי ואיך וזה). אי פעם... ביקרת בחו"ל? טסת לאילת? היית באילת? עישנת סיגריה? קנית חפיסת סיגריות? עישנת סמים? בכית מספר? בכית מסרט? בכית משיר? היית בהופעה אינטימית? היית בהופעה חשמלית? שתית אלכוהול? השתכרת? התחלת עם מישה/י? התחילו איתך? צפרו לך? סתם פיתחת שיחה עם אנשים זרים? נסעת להופעה בעיר אחרת? התנשקת? התנשקת עם בן/ת המין שלך? (יש לי עוד דברים מיניים אבל בטח כולם צעירים אז אוותר). שמעת שיר שהרגשת שממש נכתב עלייך? קראת ספר שהרגשת ששינה לך את החיים? הרגשת שאתה משתנה- לטובה? הרגשת שאתה משתנה- לרעה? התגברת על קושי שהפריע לך? פחדת מהחושך? פגשת בן אדם שהרגשת קשור אליו בלי שהחלפתם מילה? קראת הארי פוטר? היית בהופעה של שלום חנוך? ובהופעה של אביב גפן? קנית בגד שלבשת פעם אחת ויותר לא אהבת אותו? קנית חולצה ב15 שקל שהיית האהובה עלייך הרבה זמן? החלטת על דעותיך הפוליטיות? השתתפת בהפגנה? ישנת עם בן המין השני? שמת לק שחור? לבשת לבוש שהרגשת שאתה מ-מ-ש אוהב? גנבת? התגנבת להופעה/הצגה/סרט? זרקת על אנשים בקולנוע פופקורן (D:)? עשית פירסינג (לא לוב רגיל)? עשית קעקוע? פגשת בן אדם שמהרגע הראשון אהבת? קנית משקפים? אמרת משהו שתצטער עליו כל החיים? הפסקת לשאול את עצמך מי אתה?

I R i T 94

New member
אי פעם D: ../images/Emo217.gif

ביקרת בחו"ל?
טסת לאילת?
היית באילת?
עישנת סיגריה?
קנית חפיסת סיגריות?
עישנת סמים?
בכית מספר?
בכית מסרט?
בכית משיר?
היית בהופעה אינטימית?WTF?! היית בהופעה חשמלית?שו? שתית אלכוהול?
השתכרת?
התחלת עם מישה/י?
התחילו איתך?
צפרו לך?
סתם פיתחת שיחה עם אנשים זרים?
נסעת להופעה בעיר אחרת?
[בארץ אחרתXDDDDDDDD] התנשקת?
התנשקת עם בן/ת המין שלך?
(יש לי עוד דברים מיניים אבל בטח כולם צעירים אז אוותר). שמעת שיר שהרגשת שממש נכתב עלייך?
קראת ספר שהרגשת ששינה לך את החיים?
הרגשת שאתה משתנה- לטובה?
הרגשת שאתה משתנה- לרעה?
התגברת על קושי שהפריע לך?
פחדת מהחושך?
פגשת בן אדם שהרגשת קשור אליו בלי שהחלפתם מילה?
קראת הארי פוטר?
היית בהופעה של שלום חנוך?
ובהופעה של אביב גפן?
קנית בגד שלבשת פעם אחת ויותר לא אהבת אותו?
קנית חולצה ב15 שקל שהיית האהובה עלייך הרבה זמן?
החלטת על דעותיך הפוליטיות?
השתתפת בהפגנה?
ישנת עם בן המין השני?
שמת לק שחור?
לבשת לבוש שהרגשת שאתה מ-מ-ש אוהב?
גנבת?
התגנבת להופעה/הצגה/סרט?
זרקת על אנשים בקולנוע פופקורן (D:)?
עשית פירסינג (לא לוב רגיל)?לא הבנתי מה זה לוב>< יש לי רק רגיל, חור בכל אוזן. עשית קעקוע?
פגשת בן אדם שמהרגע הראשון אהבת?
קנית משקפים?
אמרת משהו שתצטער עליו כל החיים?
הפסקת לשאול את עצמך מי אתה?

XshironetX

New member
עונה../images/Emo11.gif

ביקרת בחו"ל? כן טסת לאילת? לא היית באילת? כן עישנת סיגריה? לא קנית חפיסת סיגריות? לא עישנת סמים? לא בכית מספר? כן בכית מסרט? כן בכית משיר? כן היית בהופעה אינטימית? O: היית בהופעה חשמלית?O: שתית אלכוהול? שלוקים מהבירה של אבא זה נחשב?
השתכרת? לא התחלת עם מישה/י? לא התחילו איתך? לא שזכור לי צפרו לך? לא סתם פיתחת שיחה עם אנשים זרים? כן נסעת להופעה בעיר אחרת? לא התנשקת? לא התנשקת עם בן/ת המין שלך? לא (יש לי עוד דברים מיניים אבל בטח כולם צעירים אז אוותר). שמעת שיר שהרגשת שממש נכתב עלייך? לא קראת ספר שהרגשת ששינה לך את החיים? כן הרגשת שאתה משתנה- לטובה? כן הרגשת שאתה משתנה- לרעה? כן התגברת על קושי שהפריע לך? כן פחדת מהחושך? כן פגשת בן אדם שהרגשת קשור אליו בלי שהחלפתם מילה? כן קראת הארי פוטר? כן היית בהופעה של שלום חנוך? לא ובהופעה של אביב גפן? לא קנית בגד שלבשת פעם אחת ויותר לא אהבת אותו? כן קנית חולצה ב15 שקל שהיית האהובה עלייך הרבה זמן? כן החלטת על דעותיך הפוליטיות? כן השתתפת בהפגנה? לא ישנת עם בן המין השני? לא שמת לק שחור? כן לבשת לבוש שהרגשת שאתה מ-מ-ש אוהב? כן גנבת? לא התגנבת להופעה/הצגה/סרט? לא זרקת על אנשים בקולנוע פופקורן (D:)? כן עשית פירסינג (לא לוב רגיל)? לא עשית קעקוע? לא פגשת בן אדם שמהרגע הראשון אהבת? כן קנית משקפים? לא אמרת משהו שתצטער עליו כל החיים? כן הפסקת לשאול את עצמך מי אתה? כן. והגעתי למסקנה שאני שיר

../images/Emo203.gifלעצמימימי.

אי פעם... ביקרת בחו"ל?
טסת לאילת?
היית באילת?
עישנת סיגריה?
קנית חפיסת סיגריות?
עישנת סמים?
עוד לא. בכית מספר?
בכית מסרט?
בכית משיר?
היית בהופעה אינטימית?
היית בהופעה חשמלית?
שתית אלכוהול?
השתכרת?
התחלת עם מישה/י?
התחילו איתך?
צפרו לך?
נסעת להופעה בעיר אחרת?
התנשקת?
התנשקת עם בן/ת המין שלך?
שמעת שיר שהרגשת שממש נכתב עלייך?
הרגשת שאתה משתנה- לטובה?
אני מקווה שכל שינוי הוא אחרי דרך ארוכה והוא יהיה רק לטובה. הרגשת שאתה משתנה- לרעה?
אבל ניסיתי לחזור אחורה. התגברת על קושי שהפריע לך?
פחדת מהחושך?
קראת הארי פוטר?
ובהופעה של אביב גפן?
השתתפת בהפגנה?
ישנת עם בן המין השני?
שמת לק שחור?
גנבת?
מסטיק. התגנבת להופעה/הצגה/סרט?
חחחח. עשית פירסינג (לא לוב רגיל)?
טראגוס, הליקס, נזם... עשית קעקוע?
בעתיד! פגשת בן אדם שמהרגע הראשון אהבת?
קנית משקפים?
בחיים לא.

cohenet91

New member
אוהבת כאלה :)

אי פעם... ביקרת בחו"ל? כן, בצרפת. טסת לאילת? לא. היית באילת? כן, בכיתה ט'. עישנת סיגריה? לא! קנית חפיסת סיגריות? לא. עישנת סמים? לא. בכית מספר? כן. בכית מסרט? כן. בכית משיר? כן... היית בהופעה אינטימית? לא. היית בהופעה חשמלית? כן. שתית אלכוהול? כן, אבל לא הרבה. השתכרת? לא. התחלת עם מישה/י? ממ.. לא ממש. התחילו איתך? כן. צפרו לך? כן.. סתם פיתחת שיחה עם אנשים זרים? כן. נסעת להופעה בעיר אחרת? כן, של הדורבנימנים בכפ"ס
התנשקת? כן :) התנשקת עם בן/ת המין שלך? רק שפתיים. (יש לי עוד דברים מיניים אבל בטח כולם צעירים אז אוותר).
שמעת שיר שהרגשת שממש נכתב עלייך? כן, ברור. קראת ספר שהרגשת ששינה לך את החיים? כן, אבל הם חזרו אח"כ למסלולם הרגיל
הרגשת שאתה משתנה- לטובה? כמובן :) הרגשת שאתה משתנה- לרעה? מזמן. התגברת על קושי שהפריע לך? כן. פחדת מהחושך? לא. פגשת בן אדם שהרגשת קשור אליו בלי שהחלפתם מילה?לא חושבת. קראת הארי פוטר? כן. היית בהופעה של שלום חנוך? לא
ובהופעה של אביב גפן? לא
קנית בגד שלבשת פעם אחת ויותר לא אהבת אותו? אני חושבת שכן. קנית חולצה ב15 שקל שהיית האהובה עלייך הרבה זמן? בערך. 25 ש"ח
החלטת על דעותיך הפוליטיות? נהה
השתתפת בהפגנה? לא. ישנת עם בן המין השני? רק בטיולים. שמת לק שחור? שחור- ורוד. לבשת לבוש שהרגשת שאתה מ-מ-ש אוהב? כן. גנבת? לא. התגנבת להופעה/הצגה/סרט? לא. זרקת על אנשים בקולנוע פופקורן (D:)? חח אולי רק על חברים D: עשית פירסינג (לא לוב רגיל)? לא
עשית קעקוע? לא. פגשת בן אדם שמהרגע הראשון אהבת? אני חושבת :) קנית משקפים? לא. אה בעצם משקפי שמש שנהרסו לפני שהספקתי ללבוש אותם. אמרת משהו שתצטער עליו כל החיים? לא. הפסקת לשאול את עצמך מי אתה? הא?

עונה

אי פעם... ביקרת בחו"ל?
טסת לאילת?
היית באילת?
עישנת סיגריה?
קנית חפיסת סיגריות?
עישנת סמים?
בכית מספר?
בכית מסרט?
בכית משיר?
היית בהופעה אינטימית?
היית בהופעה חשמלית?
שתית אלכוהול?
השתכרת?
התחלת עם מישה/י?
התחילו איתך?
צפרו לך?
נסעת להופעה בעיר אחרת?
התנשקת?
התנשקת עם בן/ת המין שלך?
(יש לי עוד דברים מיניים אבל בטח כולם צעירים אז אוותר). שמעת שיר שהרגשת שממש נכתב עלייך?
הרגשת שאתה משתנה- לטובה?
הרגשת שאתה משתנה- לרעה?
פחדת מהחושך?
קראת הארי פוטר?
ובהופעה של אביב גפן?
השתתפת בהפגנה?
ישנת עם בן המין השני?
שמת לק שחור?
גנבת?
התגנבת להופעה/הצגה/סרט?
עשית פירסינג (לא לוב רגיל)?
עשית קעקוע?
קנית משקפים?

Miss Menta

New member
../images/Emo115.gif Take me down to the paradise city

אי פעם... ביקרת בחו"ל? כן. טסת לאילת? כן. היית באילת? כן. עישנת סיגריה? לקחתי שאיפה ולא אהבתי. קנית חפיסת סיגריות? לא. עישנת סמים? לא. בכית מספר? לא. בכית מסרט? כן. בכית משיר? כן. היית בהופעה אינטימית? כן. היית בהופעה חשמלית? כן. שתית אלכוהול? כן. השתכרת? לא. התחלת עם מישה/י? כן. התחילו איתך? כן. צפרו לך? כן. סתם פיתחת שיחה עם אנשים זרים? כן. נסעת להופעה בעיר אחרת? כן. התנשקת? כן. התנשקת עם בן/ת המין שלך? לא. (יש לי עוד דברים מיניים אבל בטח כולם צעירים אז אוותר). שמעת שיר שהרגשת שממש נכתב עלייך? כן. קראת ספר שהרגשת ששינה לך את החיים? לא. הרגשת שאתה משתנה- לטובה? כן. הרגשת שאתה משתנה- לרעה? לא. התגברת על קושי שהפריע לך? כן. פחדת מהחושך? כן. פגשת בן אדם שהרגשת קשור אליו בלי שהחלפתם מילה? כן. קראת הארי פוטר? לא!
היית בהופעה של שלום חנוך? לא. ובהופעה של אביב גפן? לא. קנית בגד שלבשת פעם אחת ויותר לא אהבת אותו? כן. קנית חולצה ב15 שקל שהיית האהובה עלייך הרבה זמן? לא. החלטת על דעותיך הפוליטיות? לא. השתתפת בהפגנה? לא. ישנת עם בן המין השני? כן. שמת לק שחור? כן. לבשת לבוש שהרגשת שאתה מ-מ-ש אוהב? כן. גנבת? לא. התגנבת להופעה/הצגה/סרט? לא. זרקת על אנשים בקולנוע פופקורן (D:)? כן. עשית פירסינג (לא לוב רגיל)? כן. עשית קעקוע? לא. פגשת בן אדם שמהרגע הראשון אהבת? כן. קנית משקפים? כן. אמרת משהו שתצטער עליו כל החיים? לא כל החיים אבל הצטערתי. הפסקת לשאול את עצמך מי אתה? כן D:

נוגעע

New member
../images/Emo222.gif עונה.

אי פעם... ביקרת בחו"ל?
טסת לאילת?
היית באילת?
עישנת סיגריה?
קנית חפיסת סיגריות?
עישנת סמים?
בכית מספר?
בכית מסרט?
בכית משיר?
היית בהופעה אינטימית?
היית בהופעה חשמלית? לא זוכרת
שתית אלכוהול?
השתכרת?
התחלת עם מישה/י?
התחילו איתך? לא זוכרת ><" צפרו לך?
נסעת להופעה בעיר אחרת?
התנשקת?
התנשקת עם בן/ת המין שלך?
(יש לי עוד דברים מיניים אבל בטח כולם צעירים אז אוותר).
שמעת שיר שהרגשת שממש נכתב עלייך?
בערך .. הרגשת שאתה משתנה- לטובה?
הרגשת שאתה משתנה- לרעה?
פחדת מהחושך?
פגשת בן אדם שהרגשת קשור אליו בלי שהחלפתם מילה? ייתכן. קראת הארי פוטר?
התחלתי ולא אהבתי.. היית בהופעה של שלום חנוך?
ובהופעה של אביב גפן?
וזה עדיין בתוקף. השתתפת בהפגנה?
ישנת עם בן המין השני? שמת לק שחור?
גנבת?
התגנבת להופעה/הצגה/סרט?
זרקת על אנשים בקולנוע פופקורן ?
עשית קעקוע?
קנית משקפים?

papagalo

New member
עונה =]]

אי פעם... ביקרת בחו"ל?
טסת לאילת?
היית באילת?
עישנת סיגריה?
קנית חפיסת סיגריות?
עישנת סמים?
בכית מספר?
בכית מסרט?
בכית משיר?
היית בהופעה אינטימית?
היית בהופעה חשמלית? בערך.. שתית אלכוהול?
השתכרת? מקולה..? התחלת עם מישה/י?
התחילו איתך?
צפרו לך?
נסעת להופעה בעיר אחרת?
התנשקת?
התנשקת עם בן/ת המין שלך?
הרגשת שאתה משתנה- לטובה?
הרגשת שאתה משתנה- לרעה?
פחדת מהחושך?
קראת הארי פוטר?
[אם אני אכתוב איכסס תשנאו אותי???] היית בהופעה של שלום חנוך?
ובהופעה של אביב גפן?
השתתפת בהפגנה? להעריך את ההפסקה!!! ישנת עם בן המין השני?
שמת לק שחור?
גנבת?
התגנבת להופעה/הצגה/סרט?
אתם לא מאמינים כמה.. עשית פירסינג (לא לוב רגיל)?
עשית קעקוע?
קנית משקפים? בערך.. אמרת משהו שתצטער עליו כל החיים?

moomi123

New member
אי פעםם../images/Emo176.gif

אי פעם... ביקרת בחו"ל?
טסת לאילת?
היית באילת?
עישנת סיגריה?
קנית חפיסת סיגריות?
עישנת סמים?
בכית מספר?
בכית מסרט?
בכית משיר?
היית בהופעה אינטימית?
היית בהופעה חשמלית?
שתית אלכוהול?
השתכרת?
התחלת עם מישה/י?
התחילו איתך?
צפרו לך?
נסעת להופעה בעיר אחרת?
התנשקת?
התנשקת עם בן/ת המין שלך?בלחי
הרגשת שאתה משתנה- לטובה?
הרגשת שאתה משתנה- לרעה?
פחדת מהחושך?
-כשהייתי קטנהXP פגשת בן אדם שהרגשת קשור אליו בלי שהחלפתם מילה?
קראת הארי פוטר?
ובהופעה של אביב גפן?
השתתפת בהפגנה?
ישנת עם בן המין השני?
-עם אח שליXDDD שמת לק שחור?
גנבת?
התגנבת להופעה/הצגה/סרט?
עשית קעקוע?
קנית משקפים?
-לראייה מרחוק=\ אמרת משהו שתצטער עליו כל החיים?
הפסקת לשאול את עצמך מי אתה?הא?

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאני אוהבת כאלה~

אי פעם... ביקרת בחו"ל?
טסת לאילת?
היית באילת?
עישנת סיגריה?
קנית חפיסת סיגריות?
אבל להורים שלי
עישנת סמים?
בכית מספר?
מהארי פוטר ;; בכית מסרט?
בכית משיר?
הרבה פעמים היית בהופעה אינטימית?
היית בהופעה חשמלית?
שתית אלכוהול?|כן השתכרת?
התחלת עם מישה/י?
התחילו איתך?
צפרו לך?
נסעת להופעה בעיר אחרת?
התנשקת?
התנשקת עם בן/ת המין שלך?
הרבה פעמים :\ קראת ספר שהרגשת ששינה לך את החיים?
הרגשת שאתה משתנה- לטובה?
הרגשת שאתה משתנה- לרעה?
פחדת מהחושך?
קראת הארי פוטר?
ובהופעה של אביב גפן?
אני צעירה מדי השתתפת בהפגנה?
ישנת עם בן המין השני?
שמת לק שחור?
גנבת?
התגנבת להופעה/הצגה/סרט?
XDD כמו כולם עשית פירסינג (לא לוב רגיל)?
עשית קעקוע?
;[ פגשת בן אדם שמהרגע הראשון אהבת?
קנית משקפים?

MC sApiR

New member
../images/Emo42.gif

אי פעם... ביקרת בחו"ל?v טסת לאילת?x היית באילת?v עישנת סיגריה? v קנית חפיסת סיגריות?v עישנת סמים?x בכית מספר?x בכית מסרט? v בכית משיר?v היית בהופעה אינטימית?v היית בהופעה חשמלית?x שתית אלכוהול?v השתכרת?v התחלת עם מישה/י?x התחילו איתך?v צפרו לך?x סתם פיתחת שיחה עם אנשים זרים?v נסעת להופעה בעיר אחרת?v התנשקת?v התנשקת עם בן/ת המין שלך?v (יש לי עוד דברים מיניים אבל בטח כולם צעירים אז אוותר). שמעת שיר שהרגשת שממש נכתב עלייך?v קראת ספר שהרגשת ששינה לך את החיים?x הרגשת שאתה משתנה- לטובה?v הרגשת שאתה משתנה- לרעה?v התגברת על קושי שהפריע לך?v פחדת מהחושך?v פגשת בן אדם שהרגשת קשור אליו בלי שהחלפתם מילה?x קראת הארי פוטר?v היית בהופעה של שלום חנוך?x ובהופעה של אביב גפן?v קנית בגד שלבשת פעם אחת ויותר לא אהבת אותו?v קנית חולצה ב15 שקל שהיית האהובה עלייך הרבה זמן?v החלטת על דעותיך הפוליטיות?x השתתפת בהפגנה?x ישנת עם בן המין השני?v שמת לק שחור?v לבשת לבוש שהרגשת שאתה מ-מ-ש אוהב?v גנבת?v התגנבת להופעה/הצגה/סרט?v זרקת על אנשים בקולנוע פופקורן (D:)?x עשית פירסינג (לא לוב רגיל)?x עשית קעקוע?x פגשת בן אדם שמהרגע הראשון אהבת? v קנית משקפים?v אמרת משהו שתצטער עליו כל החיים?v הפסקת לשאול את עצמך מי אתה?

דנטל

New member
אי פעם

אין לי כח לעשות אייקונים וזה גם סתם מאיט את הפורום. ביקרת בחו"ל? כן טסת לאילת? כן היית באילת? כן עישנת סיגריה? כן קנית חפיסת סיגריות? לא עישנת סמים? חא בכית מספר? לא זוכרת בכית מסרט? כן בכית משיר? לא היית בהופעה אינטימית? כן היית בהופעה חשמלית? כן שתית אלכוהול? כן השתכרת? כן התחלת עם מישה/י? כן התחילו איתך? כן צפרו לך? כן סתם פיתחת שיחה עם אנשים זרים? כן נסעת להופעה בעיר אחרת? כן התנשקת? כן התנשקת עם בן/ת המין שלך? לא שמעת שיר שהרגשת שממש נכתב עלייך? כן קראת ספר שהרגשת ששינה לך את החיים? לא הרגשת שאתה משתנה - לטובה? כן הרגשת שאתה משתנה - לרעה? כן התגברת על קושי שהפריע לך? לא זוכרת פחדת מהחושך? לא פגשת בן אדם שהרגשת קשור אליו בלי שהחלפתם מילה? יכול להיות קראת הארי פוטר? לא היית בהופעה של שלום חנוך? לא ובהופעה של אביב גפן? לא קנית בגד שלבשת פעם אחת ויותר לא אהבת אותו? חושבת שכן קנית חולצה ב- 15 שקל שהיית האהובה עלייך הרבה זמן? היתה לי כזו ב- 5 ש"ח החלטת על דעותיך הפוליטיות? כן השתתפת בהפגנה? לא ישנת עם בן המין השני? כן שמת לק שחור? כן לבשת לבוש שהרגשת שאתה מ-מ-ש אוהב? כן גנבת? כן התגנבת להופעה/הצגה/סרט? כן זרקת על אנשים בקולנוע פופקורן? יש מצב עשית פירסינג (לא לוב רגיל)? כן עשית קעקוע? כן פגשת בן אדם שמהרגע הראשון אהבת? כן קנית משקפים? כן אמרת משהו שתצטער עליו כל החיים? כן הפסקת לשאול את עצמך מי אתה? כן

shaharrr53

New member
עונה.

אי פעם... ביקרת בחו"ל?כן טסת לאילת?לא היית באילת?לא עישנת סיגריה? לא קנית חפיסת סיגריות?לא עישנת סמים?לא בכית מספר?לא בכית מסרט? לא בכית משיר?לא היית בהופעה אינטימית?כן היית בהופעה חשמלית?כן שתית אלכוהול?כן השתכרת?לא התחלת עם מישה/י?כן התחילו איתך?כן צפרו לך?כן סתם פיתחת שיחה עם אנשים זרים?כן נסעת להופעה בעיר אחרת?לא התנשקת?לא התנשקת עם בן/ת המין שלך?לא (יש לי עוד דברים מיניים אבל בטח כולם צעירים אז אוותר). שמעת שיר שהרגשת שממש נכתב עלייך?כן קראת ספר שהרגשת ששינה לך את החיים?לא הרגשת שאתה משתנה- לטובה?כן הרגשת שאתה משתנה- לרעה?כן התגברת על קושי שהפריע לך?כן פחדת מהחושך?כן פגשת בן אדם שהרגשת קשור אליו בלי שהחלפתם מילה?כן קראת הארי פוטר?לא היית בהופעה של שלום חנוך?לא ובהופעה של אביב גפן?לא קנית בגד שלבשת פעם אחת ויותר לא אהבת אותו?כן קנית חולצה ב15 שקל שהיית האהובה עלייך הרבה זמן?לא החלטת על דעותיך הפוליטיות?לא השתתפת בהפגנה?לא ישנת עם בן המין השני?כן שמת לק שחור?לא לבשת לבוש שהרגשת שאתה מ-מ-ש אוהב?כן גנבת?לא התגנבת להופעה/הצגה/סרט?לא זרקת על אנשים בקולנוע פופקורן (D:)?חחח כן עשית פירסינג (לא לוב רגיל)?לא עשית קעקוע?לא פגשת בן אדם שמהרגע הראשון אהבת?כן קנית משקפים?לא אמרת משהו שתצטער עליו כל החיים?כן הפסקת לשאול את עצמך מי אתה?כן

נעה 124

New member
עונה

ביקרת בחו"ל? כן טסת לאילת? כן היית באילת? כן עישנת סיגריה? לא קנית חפיסת סיגריות? לא עישנת סמים? לא בכית מספר? כן בכית מסרט? כן בכית משיר? כן היית בהופעה אינטימית? לא היית בהופעה חשמלית? לא שתית אלכוהול? כן השתכרת? לא התחלת עם מישה/י? לא התחילו איתך? לא צפרו לך? לא סתם פיתחת שיחה עם אנשים זרים? לא נסעת להופעה בעיר אחרת? כן התנשקת? לא התנשקת עם בן/ת המין שלך? לא (יש לי עוד דברים מיניים אבל בטח כולם צעירים אז אוותר). שמעת שיר שהרגשת שממש נכתב עלייך? לא קראת ספר שהרגשת ששינה לך את החיים? קצת.. לא ממש הרגשת שאתה משתנה- לטובה? לא הרגשת שאתה משתנה- לרעה? כן התגברת על קושי שהפריע לך? לא פחדת מהחושך? לא פגשת בן אדם שהרגשת קשור אליו בלי שהחלפתם מילה? כן קראת הארי פוטר? כן
היית בהופעה של שלום חנוך? לא ובהופעה של אביב גפן? כן קנית בגד שלבשת פעם אחת ויותר לא אהבת אותו? כן קנית חולצה ב15 שקל שהיית האהובה עלייך הרבה זמן? לא החלטת על דעותיך הפוליטיות? כן השתתפת בהפגנה? לא ישנת עם בן המין השני? לא שמת לק שחור? לא לבשת לבוש שהרגשת שאתה מ-מ-ש אוהב? כן גנבת? לא התגנבת להופעה/הצגה/סרט? לא זרקת על אנשים בקולנוע פופקורן (D:)? לא עשית פירסינג (לא לוב רגיל)? לא עשית קעקוע? לא פגשת בן אדם שמהרגע הראשון אהבת? לא חושבת.. קנית משקפים? משקפי שמש.. אמרת משהו שתצטער עליו כל החיים? לא הפסקת לשאול את עצמך מי אתה? לא

MushrooMush

New member
אי שם מעבר לקשת OO

אי פעם... ביקרת בחו"ל?כה טסת לאילת?כה היית באילת?עה עישנת סיגריה? לא קנית חפיסת סיגריות?כה עישנת סמים?לא בכית מספר?בבעת ספר?? ואוטו איזה שאלה מפתיעעע OO אממ לא בכית מסרט? 0כה בכית משיר?כה היית בהופעה אינטימית?OO לא היית בהופעה חשמלית?כה שתית אלכוהול?לא השתכרת?לא התחלת עם מישה/י?כה XD התחילו איתך?כניראה צפרו לך?כהההההה כלבים סתם פיתחת שיחה עם אנשים זרים?כה נסעת להופעה בעיר אחרת?כה התנשקת?כה התנשקת עם בן/ת המין שלך?כה (יש לי עוד דברים מיניים אבל בטח כולם צעירים אז אוותר). שמעת שיר שהרגשת שממש נכתב עלייך?כה קראת ספר שהרגשת ששינה לך את החיים?לא הרגשת שאתה משתנה- לטובה?כה הרגשת שאתה משתנה- לרעה?כה התגברת על קושי שהפריע לך?ככה פחדת מהחושך?כה פגשת בן אדם שהרגשת קשור אליו בלי שהחלפתם מילה?כה קראת הארי פוטר?לא היית בהופעה של שלום חנוך?הלואיייייייייייייייייייייייי אבל לא =/ ובהופעה של אביב גפן?כה בעצם לא קנית בגד שלבשת פעם אחת ויותר לא אהבת אותו?כה קנית חולצה ב15 שקל שהיית האהובה עלייך הרבה זמן?ב עשרים נחשב?? החלטת על דעותיך הפוליטיות?כה השתתפת בהפגנה?כה ישנת עם בן המין השני?כה שמת לק שחור?כה לבשת לבוש שהרגשת שאתה מ-מ-ש אוהב?כה גנבת?כה התגנבת להופעה/הצגה/סרט?כה זרקת על אנשים בקולנוע פופקורן (D:)?לא אבל זרקתי על אנשים פוקפורן D: עשית פירסינג (לא לוב רגיל)?לע=/ עשית קעקוע?כע פגשת בן אדם שמהרגע הראשון אהבת?כה קנית משקפים?כה אמרת משהו שתצטער עליו כל החיים?אממ אולי הפסקת לשאול את עצמך מי אתה?כה

אספיר85

New member
שצריך לטפס על קירות כמו חרק מגודל..../images/Emo54.gif

אי פעם... ביקרת בחו"ל?
טסת לאילת?
היית באילת?
עישנת סיגריה?
קנית חפיסת סיגריות?
עישנת סמים?
בכית מספר?
בכית מסרט?
בכית משיר?
היית בהופעה אינטימית? מז"א אינטימית? היית בהופעה חשמלית? ?><
שתית אלכוהול?
השתכרת?
התחלת עם מישה/י?
בערך..XD התחילו איתך?
בערך..XDD צפרו לך?
נסעת להופעה בעיר אחרת?
התנשקת?
התנשקת עם בן/ת המין שלך?
הרגשת שאתה משתנה- לטובה?
הרגשת שאתה משתנה- לרעה?
פחדת מהחושך?
פגשת בן אדם שהרגשת קשור אליו בלי שהחלפתם מילה?בלי להחליף מילה? איך אפשר? קראת הארי פוטר?
ובהופעה של אביב גפן?
השתתפת בהפגנה?
ישנת עם בן המין השני?
שמת לק שחור?
גנבת?
התגנבת להופעה/הצגה/סרט?
עשית קעקוע?
קנית משקפים?

../images/Emo42.gifעונה

אי פעם... ביקרת בחו"ל?
טסת לאילת?
היית באילת?
עישנת סיגריה?
קנית חפיסת סיגריות?
עישנת סמים?
בכית מספר?
בכית מסרט?
בכית משיר?
היית בהופעה אינטימית?
היית בהופעה חשמלית?
שתית אלכוהול?
השתכרת?
התחלת עם מישה/י?
התחילו איתך?
צפרו לך?
נסעת להופעה בעיר אחרת?
התנשקת?
התנשקת עם בן/ת המין שלך?
הרגשת שאתה משתנה- לטובה?
הרגשת שאתה משתנה- לרעה?
פחדת מהחושך?
קראת הארי פוטר?
ובהופעה של אביב גפן?
השתתפת בהפגנה?
ישנת עם בן המין השני?
שמת לק שחור?
גנבת?
התגנבת להופעה/הצגה/סרט?
חחחח מלא!D: עשית פירסינג (לא לוב רגיל)?
עשית קעקוע?
קנית משקפים?

Volldemort

New member
עונה

אי פעם... ביקרת בחו"ל?
טסת לאילת?
היית באילת?
עישנת סיגריה?
קנית חפיסת סיגריות?
עישנת סמים?
בכית מספר?
בכית מסרט?
בכית משיר?
היית בהופעה אינטימית?
היית בהופעה חשמלית?
שתית אלכוהול?
השתכרת?
התחלת עם מישה/י?
התחילו איתך? לא שזכור לי.. צפרו לך?
נסעת להופעה בעיר אחרת?
התנשקת?
התנשקת עם בן/ת המין שלך?
הרגשת שאתה משתנה- לטובה?
הרגשת שאתה משתנה- לרעה?
פחדת מהחושך?
קראת הארי פוטר?
ובהופעה של אביב גפן?
השתתפת בהפגנה?
ישנת עם בן המין השני?
שמת לק שחור?
גנבת?
התגנבת להופעה/הצגה/סרט?
עשית קעקוע?
קנית משקפים?