dune d

New member
../images/Emo202.gif

Timbaland feat. Keri Hilson - The Way I Are אז לסינגל החדש יצא קליפ והוא כרגע הסינגל המוביל שלו. קארי מתכוננת להוצאת הסינגל הראשון שלה ובדרך לאלבום אין ספק שהסינגל הזה יקפיץ אותו במידה ויהיה לה תיזמון טוב. הסינגל הזה של טימבה נכנס חזק מאוד לבילבורד והוא כבר בשבוע השלישי שלו ובמקום ה-57. Tupac: Revelations Trailer מתוך הסרט החדש על 2 פאק הנה הטריילר החדש. Avril Lavinge - Girlfriend (Remix) (feat. Lil’ Mama) הלבנבנה המעצבנת הוציא את הרמיקס הרשמי לסינגל הנוכחי שלה והנה יש גם קליפ, ליל מאמה הולכת להיות גדולה השנה בארה"ב שימו לב אליה וזו לא הפעם הראשונה שאני אומר את זה. כרגע ליל נכנס למקום ה-12 בשבוע השני שלה בבילבורד, כניסה מאוד חזקה.

Psycho BuZZ

New member
חלאס עם החארטות!

זו היתה התנקשות, וכל הקטע בהתנקשות זה התכנון: מבצעים את הרצח, נמלטים מהמקום, ולא נתפסים! במקרה אחרי עשור יש להם הוכחות והם רוצים לקבל כסף על מנת שאגלה אותם? אולי גם אמינם יפיק את הפסקול?

skretch

New member
קליפ נחמד לשיר מקסים

מעניין איך יראה קליפ לסנשיין

איזה צמרמורת...

קודם כל אני חייב להגיד שאם לא הכרתם את השיר הזה עד עכשיו אני חושב שמישהו צריך לבעוט לכם בראש בדחיפות. he say she say זה שיר מושלם, לא צריך יותר משמיעה אחת כדי להבין את זה. לופה כתב שיר חשוב ומרגש עד דמעות והביצוע שלו מדהים. למרות ששני הבתים הם בעצם אותו בית, הוא מצליח לתת בפעם הראשונה את הנקודת מבט של האמא ובפעם השנייה את הילד. הליהוק לקליפ גם מושלם, האמא והבן משחקים מעולה. האבא, אגב, זה הבחור ששר את הפזמון. ההיפ הופ צריך עוד שירים כאלה.

למעלה