THE KINKS LIVE 1977

moshel

New member
../images/Emo202.gif THE KINKS LIVE 1977

טוב זה לא המטוס של ג'פרסון אבל בהחלט לא פחות טוב:) קבלו את Waterloo Sunset בהופעה מאולם הריינבאו לונדון 1977 אחד השירים האהובים עלי בכול הזמנים. ובכלל DVD כול ההופעה הזאת מעולה ובקרוב בקרוב עוד קליפ של הקינקס והפעם בהופעה משנת 1973 שנה טובה

moshel

New member
../images/Emo202.gif THE KINKS VICTORIA LIVE 73

וכפי שהבטחתי אתמול THE KINKS - VICTORIA מתוך הופעה בת 30 דקות אשר הוקלטה באולפני ה BBC בשנת 1973 תהנו.

melancholy man

New member
יופי של שירים ועכשיו...

למשהו אחר לגמרי. ג'ו מאפיס, אני לא יודע כמה כאן יודעים מי זה, אבל מדובר באחד מגדולי הגיטריסטים בכל הזמנים, האיש שכונה "מלך המיתרים" ונודע ביכולתיו להפליא בנגינה בכל מה שיש לו מייתרים, אבל בעיקר בגיטרת 2 הקנים שלו (לא, ג'ימי פייג' לא המציא את זה, גם לא רוג'ר מקגווין, בקליפ הזה הוא משתף פעולה עם ה Collins Kids אח ואחות צעירים במיוחד, שנודעו בזכות זה שהאח הצעיר (לארי קולינס) היה נגן גיטרה מופלא בעוד האחות הייתה בחורה צעירה ויפה, יותר מזה כנראה לא צעיר, תראו את זה, זה יפיל אותכם לגמרי..

melancholy man

New member
מקפיץ בשביל שתראו

עבר פחות מיום וזה כבר הגיע לדף השני, יש בשרשור הזה, שני שירים מקסימים של הקינס שהביא מושל, עוד שיר נפלא שכתב דיוויס והביאה ציף, אבל אם להיות כן, רציתי שתראו את הילד של הרוקבילי, ואת ג'ו מאפיס הגדול, אל תגידו לי שכולם מכירים וזה לא מעניין אף אחד..

pasteran

New member
מזניב ביותר

איזה התלהבות יש לילד. איפה הם הפרחים כולם? לא ברור לי למה צריך 2 צווארים זהים (ולא 6 ו-12 כמו של פייג' למשל) אבל לא נכנס לניתוחים סוציו-פאליים על הסגרגציה והרוקבילי ושנות החמישים

melancholy man

New member
ניתוחים סוציו-פאליים על הסגרגציה?

האמת הילד הוא סוג של קוריוז, הסיפור האמתי הוא ג'ו מאפיס, אולי בהזדמנות אני ארחיב. מה שכן, אם רוצים לדעת מאיפה הגיעו אלויוס פרסלי ובאדי הולי (ורוב הרוקרים הלבנים הגדולים של שנות החמישים) צריך להקשיב קצת לחברה האלה, הרוק אנד רול, בסופו של דבר, זה המשך הגיוני למה שה good old boys האלה עשו (יחד עם קצת מאדי ווטארס והחברה משיקגו, אבל על זה כבר דיברנו המון).

bibi50

New member
רבותי אני חוזר בתשובה...

במקרה שוטטתי באתר הוידאו וראו מה שהעלתי בחכתי... את הכומר ואת האבירה. ומצטער להודיע שמי שהאבירה לא קורעת את לבו צריך לעבור בדחיפות בדיקה במידה והוא חי.... משהו באמת גדול

melancholy man

New member
לא עושים ככה BB

לא מביאים מישהו לצד ריי צ'ארלס ואומרים שהוא, ברור שגלדיס מלכה, היא לייד צ'ארלס, אחרת היא לא הייתה מגיעה לשם
וחוץ מזה, יש באיש משהו שעושה את מי שלידו להרבה יותר טוב. בלי קשר, כן, גלדיס נייט, למרות הכל היא זמרת ענקית עם שירים ענקיים.

bibi50

New member
הכומר הגדול כבודו במקומו מונח

אלא שבהופעה זו הוא דווקא האורח של גלדיס האדירה. איני יודע מי משפיע על מי אולם כשגלדיס לוחצת קדימה כמעט נדמה לי שהיא נלחמת בעצירות
על כל פנים לי היא גורמת צמרמורת ועינים דומעות. ואיך אפשר לא להיות מושפע ?

למעלה