איזה חמוד! אהבתי את ההתלהבות שלו.
A Ayelet 363 New member 5/11/10 #50 או מיי גאד על איזה משפט חשבתי עליו!! ../images/Emo6.gif חשבתי על המשפט: "אני מקנאה בכובע שלו"- (אבל אז קלטתי שכך אני אהיה על הראש שלו, וזה מטריד).
או מיי גאד על איזה משפט חשבתי עליו!! ../images/Emo6.gif חשבתי על המשפט: "אני מקנאה בכובע שלו"- (אבל אז קלטתי שכך אני אהיה על הראש שלו, וזה מטריד).
C Closer to Kings New member 5/11/10 #59 ../images/Emo252.gifג'נסן כתב גם את הפרקים שהוא מביים או שפשוט נותנים לו בהפקה להחליט איך זה יראה? איך נדע בביטחון איזה פרק הוא ביים ?
../images/Emo252.gifג'נסן כתב גם את הפרקים שהוא מביים או שפשוט נותנים לו בהפקה להחליט איך זה יראה? איך נדע בביטחון איזה פרק הוא ביים ?
C Closer to Kings New member 6/11/10 #63 ../images/Emo252.gifאבל בפרקים שהוא מביים הוא לא אחראי על הכתיבה כאילו,גם בפרקים שהוא מביים שרה גמבל כותבת?
../images/Emo252.gifאבל בפרקים שהוא מביים הוא לא אחראי על הכתיבה כאילו,גם בפרקים שהוא מביים שרה גמבל כותבת?
• •°D a N u § h°• New member 5/11/10 #14 וגולת הכותרת- תמונות פרומו חדשות! ../images/Emo2.gif הן ממש יפות אבל חבל שאין יותר צילומים שונים של הבנים..צילמו אותם איזה פעמיים ועשו את זה בכל מיני צורות שונות
וגולת הכותרת- תמונות פרומו חדשות! ../images/Emo2.gif הן ממש יפות אבל חבל שאין יותר צילומים שונים של הבנים..צילמו אותם איזה פעמיים ועשו את זה בכל מיני צורות שונות
• •°D a N u § h°• New member 5/11/10 #15 ג'ארד ונחש..../images/Emo3.gif וואי איזה עיניים בהירות עשו לו..
• •°D a N u § h°• New member 5/11/10 #17 שניהם ביחד עם מישה! מהמם! יש את זה בכל מיני וריאציות באתר הזה: http://ladymanson.com/cpg1412/thumbnails.php?album=52&page=1
שניהם ביחד עם מישה! מהמם! יש את זה בכל מיני וריאציות באתר הזה: http://ladymanson.com/cpg1412/thumbnails.php?album=52&page=1
R Reverse This Curse New member 5/11/10 #21 היי לקסטיאל יש בגדים אחרים! ../images/Emo6.gif קולולולולו
C Closer to Kings New member 5/11/10 #31 ../images/Emo252.gifדנהההההההההההההההההההההההההההההההההההההה אני גוססת מעולפת מתה מהתמונה הזאת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כפרעליו חיים שלי איזה חתיך הורס את הבריאות חמסה חמסה חמסה שום שום שום חחחחח איזה הודעה ערסית
../images/Emo252.gifדנהההההההההההההההההההההההההההההההההההההה אני גוססת מעולפת מתה מהתמונה הזאת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כפרעליו חיים שלי איזה חתיך הורס את הבריאות חמסה חמסה חמסה שום שום שום חחחחח איזה הודעה ערסית