סודות..

רק שיר

New member
../images/Emo202.gif../images/Emo58.gifסודות..

מכיוון שאני לא מכירה אף אחד מכאן נעשה מעין משחק שכזה: ספרו לי 3 דברים שלא יודעים עליכם. כמובן גם דברים טובים
, גם שליליים
וגם סוד קטן אחד.

סוד

שממבט אחד אני יודע המון על האדם שממולי סוד-חשבתי שאני חכם...-מישהי הראתה לי שאני טיפש ותמים! שלילי-גבולות אין לי כאלה..וזה גורם להרבה כאבי לב

גם אנחנו לא מכירים אותך...../images/Emo8.gif|רמז||רמז|

משהו טוב- אני יוצרת בפימו, מציירת, כותבת, קיצור- אומנות זה צד חזק משהו שלילי- יש לי מצפון של פולניה סוד אחד קטן- אם אני אספר זה כבר לא יהיה סוד
עכשיו תורך!

felka

New member
איך מצפון של פולניה מסתדר עם

לימודי פסיכולוגיה?

Bubble Girl 27

New member
המממ

משהו שלא יודעים עליי.... מגיל מאוד צעיר אני עוסקת בתקשור פתיחה בקלפים וכו' מעולם לא למדתי את זה. משהו שלילי.... אין אני מושלמת! וואלה לא יודעת אולי העקשנות שלי... סוד... אין לי סודות אני הבנאדם הכי פתוח בעולם רק תשאלו ותדעו.

cheshire9

New member
לא סודות - אבל עובדות

1. אחרי הצבא נסעתי ליפן במטרה לההפך לנזיר זן (נזיר לא יצא ממני אבל ביליתי שנתיים נפלאות) 2. לפני כמה חודשים עליתי על האופניים ומאז מדווש כל יום בטירוף 3. אני כן באופן טוטאלי וכפייתי - כל שאלה שתישאלו תקבל מענה מדוייק (במסרים ........ לא בפומבי כמובן)

אנסה

דבר טוב - יכולים ללמוד ממני איך להיות אבא <עם כל הצניעות...> דבר שלילי - מתעצבן בקלות במצבים מסויימים סוד - יש משמעות מיוחדת למספר של הסלולרי שלי סופשבוע מגניב, רגוע או פרוע <לפי בחירה>

felka

New member
אני אני, המורה, אני

מאמין גדול בפתיחות ואיזון. מאוד קשה להוציא אותי מכלים. אצלי זה עובד הפוך : כמה שיותר מרגיזים אותי ככה אני יותר עדיש. אני בן אדם רגיל לגמרי, בלי ניסיון להפוך למישהו מיוחד ובגלל זה אני מרגיש די מיוחד בין אנשים מיוחדים. אחרי פרידה הפחתי לקר יותר בנשמה ומקווה למצוא מישהי שתצית את האש חזרה סודות: אני לא מסוגל לקרוא למורה בשם הפרטי עד עכשיו (ברוסיה זה או שם ושם האב או "המורה")

רק שיר

New member
../images/Emo175.gifואני......

1. דבר שלילי: ביקורתית מדי כלפי עצמי,
ותרנית מדיי עם חבריי.
2. דבר חיובי: יותר מדיי רגועה
3. לא גדלתי בארץ

tunalover

New member
שששש... מסתודדים פה../images/Emo12.gif

דבר חיובי: אני בונה רהיטי עץ לבית שלי (כבר יש לי שידה גדולה לטלויזיה ומיטה זוגית) דבר שלילי: אני בלגניסטית בטירוף בבית וזאת על אף שאני הכי מסודרת שיכולה להיות בעבודה סוד: יש לי שני קעקועים

רומנteaת

New member
הסודות שלי ../images/Emo13.gif

כשהייתי קטנה, חשבתי שאני אתחתן עם מייקל ג'יי פוקס. אחר כך, כשגדלתי, הבנתי שזה לא מציאותי אז עברתי לקירק קמרון
כשאני מתעוררת באמצע הלילה- אני פותחת את כל הדלתות בבית כדי לוודא שאין אף גנב בשום חדר... ועוד סוד אחד קטן: כמה ימים לפני שהחלטתי להתגרש, חלמתי בלילה שאני רוצחת באכזריות דמות טלוויזיונית מפורסמת!!

רומנteaת

New member
מי צוחק עליי???

ה"רופא" אמר שזה מעיד על לחץ היסטרי שאני נמצאת בו. אז החלטתי להתגרש!! ומאז אני חולמת שאני רוצחת רק שדרני רדיו...

למעלה