104

../images/Emo202.gif../images/Emo34.gif104../images/Emo107.gif../images/Emo202.gif

פרוייקט ביקורות הפרקים ממשיך! והפעם, קבלו את פרק 104 - Big Gay Al's Big Gay Boat Ride ------------------------------------ קישורים לביקורות הפרקים הקודמים: פרק 101 פרק 102 פרק 103 ------------------------------------- תקציר: לסטן יש כלב חדש בשם "ספארקי". הוא טוען שספארקי הוא הכלב הכי קשוח בעיירה, אך במקום להילחם, הכלב שלו מתחיל לעלות על הכלב האחר ו"לפמפם" אותו. הילדים מחליטים שהכלב הומו, הם מנסים לשנות אותו, וספארקי בורח. העיירה נרגשת לקראת משחק פוטבול נגד "מידל פארק". עם סטן בתור הכוכב הרכז של המשחק, הם בטוח ינצחו. אך סטן מחמיץ את המשחק בזמן שהוא הולך למצוא את כלבו האבוד, ותוך כדי החיפוש, הוא עולה על טיול חינוכי בסירה
------------------------------------- מה שאתם לעשות: א. להגיב על הפרק (עדיף בעומק, תגובות כמו "אחלה פרק" וזהו, לא תמיד יבואו בטוב). ב. לתת לו ציון מ-1 עד 10 ג. מה הקטע שהכי הצחיק אתכם ודי כבר לרשום סתם משהו כמו "פרק נחמד" וזהו! תעשו לפי הסעיפים האלה! זה לא קשה! ------------------------------------ ביקורת אישית שלי: א. תגובה על הפרק: כשראיתי לראשונה את הפרק, הייתי די קטן, וזה ממש הצחיק אותי לראות כלב הומו שמעדיף קולר וורוד, עכשיו הבדיחות האלה נראות לי קצת ירודות, אבל פעם זה היה לי תענוג לראות את הפרק ולהנות מכל רגע, אבל עדיין כשאני רואה אותו עכשיו, אין בו משהו כל כך מיוחד, ולכן נתתי לזה 5.5. ב. ציון מ-1 עד 10: 5.5 ג. הקטע שהכי הצחיק אותי הוא: חחחחח הקטע שבו פיפ כל הזמן מבקש קסדה כי הוא טוען שאין לו, ושף כל הזמן אומר לו שהוא לא יכול לקבל קסדה וכועס עליו, עד שפיפ פותח את הראש
------------------------------------- יאללה, תתחילו בביקורות!

negy1993

New member
../images/Emo45.gif יופי שהמשכת עם זה ../images/Emo13.gif

א.זה פרק חביב....לא מאוד מצחיק אבל בהחלט נחמד. יש קטעים מצחיקים כמו מה שאמרת עם פיפ, וכמו הקטע שהכי הצחיק אותי...אבל הפרק עצמו די חסר פואנטה. ב.6 ג.הקטע שהכי הצחיק אותי זה הקטע בסצנה הראשונה, שרק "מכירים" את ספארקי והילדים מתערבים אם הוא יוכל לנצח את הכלב הכי קשוח בשכונה וסטן או קייל (לא זוכרת) אומר:kick his ass sparky! ואז הוא מתחיל "לפמפם" אותו וקרטמן אומר:"ha,he is doing somthing to his ass. his not kicking is ass,but he defintley doing somthing to his ass"

negy, את מבינה למה אני לא מעדכן?

זאת לא פינת מאמר על פרק, זאת פינת הביקורות שלכם! אם מישהו לא זוכר או לא ראה את הפרק, לפחות שימתח ביקורת על התקציר עם זה שווה צפייה, קצת עניין בפורום, זה הכל.

negy1993

New member
=\....יכול להיות שאת הפרק

הספציפי הזה לא הרבה ראו, כי הוא באמת לא כזה טוב. תנסה להמשיך עם זה ואז אולי אנשים ייתיחסו (אהמ!!!!)

BrightDarkness

New member
פרק שווההההההה יההה!!!

נוסטלגיה אחד הפרקים השווים אני נותנת לו 8\10 הקטע שהכי הצחיק אותי בפרק זה שהשדרן ספורט אומר : " Oh my! I haven't seen a Jew run like that since Poland, 1938!"

למעלה