מעב"ר

stary1

New member
../images/Emo55.gifהוו..זו רק אני

או שהיא נראית ממש קטנה בגובה?

שירלי317

New member
אממ... היא לא כזאת גדולה

היא לא פצפונת אבל גם לא גדולה במיוחד.. הגבנון שלה בגובה הכתף שלי.. ואני בערך 160+ אז תעשי חישוב.. טורוברד פיינט ואנדלוס.. לא אמור לצאת מזה משו בהמתי.. אבל משו מתוק ומדהים בהחלט

יש לך סוסה מדהימה../images/Emo99.gif../images/Emo189.gif

אני כל הזמן מסתכלת בתמונות שלה שאת מעלה והיא פשוט מהממת
נורא אהבתי את הצבע שלה.... בהצלחה

lions queen

New member
../images/Emo23.gifחחחח

אם את 160 והכתף שלך בגבנון שלה היא ממש קטנה.. זה אומר שהכתף שלך בערך 140 ככה.. זה נחשב מאוד קטן..
מה שכן היא מאוד יפה

שירלי317

New member
תודה../images/Emo3.gif

היא כוסית קטנה שלי.. היא באמת יחסית קטנה.. נראה לי הגבנון שלה משהו כמו 150... אבל האמת שאני כקנה מידה לא ממש מדויק כי לא מדדתי את הגובה שלי כבר חצי שנה =) היא בגובה של קווטר בינוני ממוצע פחות או יותר..
מה שכן, סופסוף גיליתי את התאריך לידה שלה 7/9/02 .. חח, היא מזל בתולה, עכשיו הכל ברור!

soosapir

New member
היה שיעור סבבה..!

הקבוצה התפרקה.. אז הביאו לי ילדה אחרת..קיצר.. היא ברמה יותר נמוכה ממני.. וזה היה קצת מעצבן.. כי הייתי אמורה לעשות מסלול שוסילי בנה(לתצוגה ביום שישי)והסוסה כל הזמן סירבה לה.. ו.. קפצתי את המסלול רק איזה 3 פעמים.. וזה היה מסלול דיי קשה..
אבל היה סבבה..! ויום שבת תחרות.. על מג'יק..

היה שיעור סבבה

רכבתי על לאקי עם המתג הרגיל והוא כבר לא מושך אותך בטירוף למכשול:) אי מרוצה וגם שיפרתי בקצת את הישיבת קפיצות שלי :) (היא היתה גועל נפש עכשיו היא רק מגעילה)

היה כיף!

יצאתי עם המדריך שלי לטיול והיה כיף מאוד רכבתי על ים
וכל שנייה הוא הוריד את הראש לאכול צמחים!פשוט אין לי ידיים ממנו הוא מוריד את הראש -ולא מרים!!חוצפן ! אבל היה סבבה בתכלס! יכול להיות שעלינו ל-32 כיתות בלוגי תאחלו בהצלחה !!!!!עוד חצי שעה יודיעו!!אני מתה בינתיים אנחנו במאה הכיתות מתוך 14000 ואולי נהיה ב-32 (בטוח.........!)

אפילו שכבר לא קופץ..=|

אתמול..המ..היה לי פרטי עם תמי. על סז כמובן... והיה קשה אבל תמי הייתה מרוצה ממה שהוצאנו ממני וממנו.. עבדו איתו במסגרת יותר נמוכה כי הגענו למסקנה שאין טעם שאני אבקש כינוס כ"כ גבוה כי אני לא מבקשת ממנו תרגילים רמה ד' אז עדיף לנסות לעודד אותו לעבוד קצת יותר נמוך ויותר מהגב... והלך לי התחת חחחח...בקושי הלכתי אחרי השיעור... אני נוראייית במעגלים חחח אני פשוט כ"כ עקומה!! וסז לא הכי עזר..וגם הכאב ראש שלי לא עזר ככה ש...=| בסוף עשינו קצת שולדר אין והיה טיפה קשה אבל בסוף היה בסטט... ואז שחררתי אותו והוא בכלל לא רצה להתארך:(...לקח לי מלא זמן לעודד אותו.. אהה וגם הגענו (תמי ואני..בעיקר תמי חח) למסקנה שהוא לא פותח את הפה כי כואב לו אלא כי הוא קקי והוא מנסה לתפוס את המתג בצורה יותר טוב או אנערף מה...קיצור סוס מתוסבך..חחח

SNTQ

New member
בייבי התמונה מדהימה../images/Emo99.gif

אוהבת כל כך.. ומתגעגעת.. 13-19 תבחרו תאריך

אגב סז היה היום ממש חתיך...חח

והוא עבד לי יחסית טוב...=) והיה לנו פליינצ'יינג' מעולההההה^^ ואני הכי אוהבת את אזארו הכוסייי! כזה סוס שלמותתת

למעלה