103

../images/Emo202.gif../images/Emo191.gif103../images/Emo18.gif../images/Emo202.gif

פרוייקט ביקורות הפרקים ממשיך! והיום, הפרק הקלאסי Volcano - 103 ------------------------------------- תקציר: הילדים מתאספים עם דודו של סטן, ג'ימבו וחברו למלחמה נד למסע ציד. דוד ג'ימבו ונד מדגימים את הנקודות הכי טובות של הציד לילדים. מסביב למדורה, קרטמן מנסה לספר צ'יזבט על מפלצת בשם "סקאזלבאט". בינתיים, אחד מהרי הגעש הקרובים, מראה סימני התפרצות. ------------------------------------- מה שצריך לעשות: א. להגיב על הפרק (עדיף בעומק, תגובות כמו "אחלה פרק" וזהו, לא תמיד יבואו בטוב). ב. לתת לו ציון מ-1 עד 10 ג. מה הקטע שהכי הצחיק אתכם ------------------------------------ ביקורת אישית שלי: א. ווי עוד קלאסיקה מבית היוצר של מאט וטריי! מציג לנו לראשונה את צמד החמד-ג'ימבו ונד, ועוד צדדים משוגעים של קרטמן, שבסוף מתברר שהם די הגיוניים! זה הפרק הראשון שראיתי של סאות' פארק בחיי (מגיל 12)! וכמובן שנורא התלהבתי, ואולי בגלל זה נתתי לו ציון די מוגזם! ב. ציון מ-1 עד 10: 9.8 ג. הקטע שהכי הצחיק אותי הוא - חחחחח הקטע של הסרט הדוקומנטרי DUCK AND COVER, שבסוף מתברר שלהתכופף מפני הלבה לא באמת עוזר
------------------------------------- יאללה, תתחילו בביקורות!

rocket

New member
יו ! זה פרק ענננננק !!!!!!!

אותו דווקא אני ממש ממש זוכרת , הוא היה קורע ! ג'מבו ונד שולטים !

richter

New member
hi kids! I'm TV's Putrick Duffy ../images/Emo6.gif

אחלה (בחלה) של פרק, ציון אני לא אתן כי הרבה הרבה זמן לא ראיתי אותו כל הקטע של הצייד מצחיק. וגם ה-duck and cover. וגם ג'ימבו ונד. וסקאזלבאט. טוב בקיצור כל הפרק מצחיק

ק ר ח

New member
זה מהעונה הראשונה לא?

זה ישן,ראיתי את זה לפני כמה שנים,והמפלצת "סקזאלבאט" מורכבת מאיזה סלב אמריקאי בשקל לא?..בסוף היא גם מתבררת כבאמת קיימת וקרטמן מת מפחד כי הוא חשב שהוא המציא את זה,קיצר,באמת קלאסיקה,ישן מאד,אבל קלאסי...

richter

New member
103 = הפרק השלישי בעונה הראשונה

ופאטריק דאפי (להלן סלב אמריקאי בשקל) מוכר בעיקר בתור מי ששיחק את האבא בסדרה step by step (אבא חורג אמא חורגת)

ק ר ח

New member
כן נו לא סלבירטי בשקל../images/Emo13.gif,נו..

כאילו ידעתי שזה מישהו מוכר,שאני מכיר ושכחתי כי אני סטלן...
,וקודמן,אין עליו.

sticki

New member
פרק ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הקטע שהכי הרג אותי בפרק הזה זה שקארטמן מנסה להפחיד אותם ומספר להם שבמקום רגל יש לו את פאטריק דאפי! ואז נדמה לי קייל אומר לו פטריק דאפי!??! קארטמן זה לא מפחיד! קארטמן: NOT SCARY???? HAVE U EVER SEEN STEP BY STEP?!?!? חח הרג אותי :]

דוקודור

New member
האמת הוא מוכר יותר בתור משחקו ב

סידרה קטנה ושמה דאלאס ששיגעה את העולם בשנות ה70 -80.

למעלה