JBL ואישתו
S superflex New member 2/3/07 #134 תודה רבה על התמונות, אבל.. למה היית חייב לשים את הכיתוב הכתום הזה של פורום תפוז? סתם הרס כל תמונה. לפחות היית שם את זה במיקום לא בולט, אבל ברוב התמונות זה ממש על הפנים של המצולמים.. חבל.
תודה רבה על התמונות, אבל.. למה היית חייב לשים את הכיתוב הכתום הזה של פורום תפוז? סתם הרס כל תמונה. לפחות היית שם את זה במיקום לא בולט, אבל ברוב התמונות זה ממש על הפנים של המצולמים.. חבל.
S shlomi 123 New member 2/3/07 #135 מהסיבה הפשוטה שבכל מקום שמצאתי את התמונות האלו שמו עליהם כיתוב של האתר שלהם, לכן החלטתי להוריד ולשים את הפורום שלנו. אבל עדיין רואים מספיק ברור לדעתי....
מהסיבה הפשוטה שבכל מקום שמצאתי את התמונות האלו שמו עליהם כיתוב של האתר שלהם, לכן החלטתי להוריד ולשים את הפורום שלנו. אבל עדיין רואים מספיק ברור לדעתי....
N nadavr1 New member 2/3/07 #143 תמונה מגניבה לגמרי אני מזהה כאן (מימן לשמאל) את נאש, הול, מייקלס, פיניאס גודווין, אוסטין, פול ברר, טייקר, בריסקו, HHH, (מישהו בלתי מזוהה) והנרי גודווין..
תמונה מגניבה לגמרי אני מזהה כאן (מימן לשמאל) את נאש, הול, מייקלס, פיניאס גודווין, אוסטין, פול ברר, טייקר, בריסקו, HHH, (מישהו בלתי מזוהה) והנרי גודווין..
D Dead Man WalkinG New member 3/3/07 #160 ואגב שמתם לב לסימן שטייקר, מייקלס, הול, וולטמן ואייץ' עושים ? הסימן הזה שNWO ב WCW נהגו להראות. כנראה שיש מאחורי זה ממש סיפור.
ואגב שמתם לב לסימן שטייקר, מייקלס, הול, וולטמן ואייץ' עושים ? הסימן הזה שNWO ב WCW נהגו להראות. כנראה שיש מאחורי זה ממש סיפור.
N nadavr1 New member 2/3/07 #142 נדמה לי שזה לקוח ממשמר המפרץ אבל יכול להיות שאני טועה.. בכל מקרה כאן הוא נראה הכי בכושר מכל הקריירה שלו.
נדמה לי שזה לקוח ממשמר המפרץ אבל יכול להיות שאני טועה.. בכל מקרה כאן הוא נראה הכי בכושר מכל הקריירה שלו.