תהילה

../images/Emo202.gif תהילה../images/Emo70.gif../images/Emo202.gif

לצילומים של תשדיר הבחירות של המפלגה האהובה עליכם (התשובה הנכונה היא -מרצ, אם למישהו ממש קשה) אנו מחפשים בני נוער. דרושים לנו בני נוער, מלאים במרצ
, סקס אפיל
, שמחת חיים
, אור ואהבה
, אידיאולוגיה
, ובעצם הכי חשוב שיהיו פנויים ביום רביעי הזה.
בקיצורו של עניין- כל מי שרוצה יותר ממוזמן לבוא לצילומים! אנו צריכים כמה שיותר אנשים מהנוער! ההסעות יצאו מרכבת מרכז בתל אביב באחת, והאירוע המרגש עצמו יקרה בפתח תקווה.
יהיה משעשע כלניות!
(סלנג חדש- תפיצו! זה במקום "כיף טילים" של הערסים, כי טילים זה מיליטריסטי וכאלה) שאו ברכה והביאו המהפכה!
קומונת א

the mnm factor

New member
יש מצב

"כל אחד הוא כוכב נולד" רציתי להתקבל לזה של המפד"ל... אבל זה רק אנשים מהשטחים..

croovy

New member
../images/Emo204.gifאתה טוען שיו"ר הירוקים גר שם?

בשטחים? קשה לי להאמין. זאת מפלגה של שמאלנים בסופו של דבר (הם אמרו בבחירות הקודמות שלא יציעו הצעות שמאלניות אבל יצביעו בעדן [לא במלים האלה...]). פשוט הוא השתתף באודישנים.

croovy

New member
../images/Emo204.gifבאיזו שעה?

בואו נחזור להימורים מי רושם את ההודעות. אני אומר שאת זה אפרת רשמה. אבל יש סיכוי שאנבל.

שינוי טוטאלי, שינוי מרענן ../images/Emo214.gif

האמת- רק שינוי חלקי שנינו את השעה. נשנה את המדינה
בסוך זה משמונה (כן, בבוקר) עד שתים עשרה, ככה שאני מניחה שרובכם המכריע ישקוד על לימודיו. מי שלא- עדיין מוזמן בכיף ויקבל אישור (השימוש על אחריות המשתמש ולא מספק הסחורה, לפעמים בתי ספר לא מקבלים אותם) שאו ברכה ותחי המהפכה!

סתם מור

New member
מחר?! אוף! ../images/Emo7.gif

ממש בא לי לבוא ובדוגרי הייתי מוותרת על בצפר לזה אבל מחר נוסעים לאל-מוטרן (בצפר בנצרת) להיפגש עם האנשים שם אז אנ'לא יכולה... אוף. תתגעגעו אליי! =(

doofe

New member
דאייי...

אוף, את האור שבחיי, מה אני אעשה שם בלעדייך, מה?!...
אני עדיין מתלבטת אם להגיע או לא... אוף, אני ארגיש כמו פושעת אם אני אעשה את זה. איך זה הורס לי את החיים עכשיו... בואי, בואי, בואי, בואי... בבקשה...

ערב רב

New member
אלמוטראן, ביה"ס הנוצרי האליטיסטי

ביותר בקרב ערביי ישראל, אני חושש שמצפה לך הפתעה לא נעימה.

סתם מור

New member
אולי תעשו את זה ביום אחר?

פליזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז כן, אני כבר יודעת את התשובה....

doofe

New member
זה לא רק הנוער,

זה סטודנטים, צעירים... רגע, הם לא עובדים או משהו? אני לא מבינה! איזה הגיון יש בצילומים בבוקר? תאורה?... מה?!

למעלה