שרשור שוויץ לחודש יולי

../images/Emo202.gif שרשור שוויץ לחודש יולי

כמו בחודשים האחרונים - הנה ההזדמנות להראות, לספר ולתת גם לנו להתפעל מהגוזלים... מזכירה: תמונה אחת לכל ילד, ורצוי גם כמה מילים - על הילד או על התמונה.

נתחיל עם הנסיכה שיר הראשונה

שקיבלה שמלה אמיתית מסין מחברה טובה שחזרה משם והביאה איתה את המתנה האולטימטיבית, כי אם יש משהו ששיר באמת אוהבת לעשות (חוץ מלצייר) זה להתחפש ובתחום הזה קל מאוד לשמח אותה מאוד. אז כך שיר הלכה לגן היום. הזכרתי לה שיש בתא בגדים "רגילים" שתוכל להחליף אם ימאס לה להיות סינית. מעניין מה היא עשתה בסוף... והפרצוף החמוץ זה בגלל שהיא לא רצתה להצטלם ועשתה לי טובה.

נועם@בת

New member
YYYY הבגד הזה נתפר בדיוק, אבל בדיוק בשביל שיר

ואיך שזה הולך עם הקרוקס
. כל יתר הקומפלימנטים כבר אמרתי עשרות פעמים אז ע"ע שיר
. בתיה

עכשיו ברור שיופי הוא דבר גנטי ../images/Emo6.gif

חבל"ז כולם מהממים אחד - אחת - אחת

מ י כ

New member
שיפה כזו לא תרצה להצטלם..

היא נראית פשוט יפה בשמלה הזו(אם כינראה לי שהכל יפה עליה..)

נמשיך עם נעם

שחזר על הפוזה המצורפת כמה פעמים בזמן האחרון וכמו שנאמר: מי שלא ישן בלילה - נרדם ליד ארוחת הצהרים...

חנה כמו תמיד-תענוג צרוף

שיר אכן נסיכה לא משנה מה תלבש.
נעם כמו כל גבר טיפוסי אחרי האוכל נרדם
ועדי שובבית יפיפיה.
כל שירשור עידכון תמונות אני מחפשת לראות את הגוזלים שלך שיש להם מקום חם בליבי מלבד זה שהם מיוחדים אובייקטיבית. חנה עם תוצרים כאלו ואני יודעת שהטיפולים קשים את צריכה להביא עוד
פשוט תענוג חבל שאי אפשר תיקיית תמונות לכל ילד.

נועם@בת

New member
היא נראית כל כך מרוכזת במה שהיא עושה

אפשר לראות על המצח שלה איך היא מתכננת כבר את השלב הבא. בתיה

מ י כ

New member
שובבה אמיתית

וכל הכבוד לך חנה,ששמרת על קור רוח ורצת להביא מצלמה..

מ י כ

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo13.gifהיינו במסיבת סופשנה מרגשת

צור-שזו המסיבה האחרונה שלו בגן הנוכחי,סופסוף נראה שהוא מבין ונהנה מההופעה,שר עם ביטחון,מדבר,משתתף-ולא אבוד ונבוך כמו תמיד.עשה קפיצה הילד שלי..
(במאמר מוסגר אני רוצה להגיד שאני זוקפת הרבה לזכותה של הקלינאית תקשורת שלנו)

מ י כ

New member
ואותה מסיבה ממש../images/Emo13.gif

היתה הראשונה של שי-שאני לא רוצה לחשוב איך הוציאו ביצועים כאלה מילד בן שנה ושמונה...אבל גם הוא נראה שהוא נהנה אז... (ועוד דבר שהיה נפלא ומרגש עד להתפוצץ-היה מדהים לראות איך כל אח ישב איתנו בהופעה של השני שקט ומפרגן
)

נועם@בת

New member
ושי בכלל הולך להיות שחקן

תראי את המבט הממזרי שיש לו בעיניים. שופוני-יא-נאס אמיתי
. בתיה

נועם@בת

New member
תגידי מיכ, את שמה לב איזה

ילד גדול יש לך שם. איזה פוזה של בוגר הוא מרביץ שם. בתיה

חן123

New member
כיף כיף כיף לקרוא

איזה כיף שהוא נהנה , השתתף, והיה לו טוב. הם באמת מקסימים, מקווה שיצא לנו מתי שהוא להתראות באמת ולראות אותם ואחת את השניה...

אולה *

New member
ביום ראשון היתה מסיבת סיום

בגן של שירז. ילדתי ממשיכה בגן זה עוד שנה, כי היא הכי קטנה, ושאר הילדים עולים לגן חובה. כשעה לפני המסיבה: שירז: אמא, הגיע הזמן התארגן. אני: בסדר, הבגדים על המיטה שלך (מסיבת שחור-לבן, היא לבשה לבן). שירז: אמא, חשבת כבר האם מותר לי להתאפר? אני: טוב, קצת. שירז מסיימת להתלבש: אמא, גופיה בלי כתפיות - זה סקסי!

למעלה