צילומים לסרט

taletv

New member
../images/Emo202.gif צילומים לסרט

שלום, אני בת 25 סטודנטית לקולנוע ואני מחפשת אנשים בני 13-16 עם תחביב/סיפור חיים/עבודה מעניינים שיסכימו להצטלם לסרטון של 3 דקות ובמידה והוא יצליח אולי לפתח אותו ליותר. אם אתם מכירים אנשים כאלה אשמח אם תפנו אלי ל [email protected] הצילומים יהיו ללא תשלום אך עותק מהסרטון וחוויה מופלאה מובטחים למי שיעזור לנו.

koshcosh

New member
אני מתאים?

אני רוכב אופניים אתגרי שהוריד 35 קילו ואני רק בן 16

אוי זה עצוב.

אם מדברים על דברים עצובים בטלוויזיה, כמעט התעלפתי ממה שריתי בערוץ 8 היום וואי זה היה מזעזע!

תוכנית על ילד אחד

בן 6 שהעצמות שלו צומחות בלי שליטה.. וזה מזעזע אני לא יכולה לתאר את המראה שלו.. אין לי מילים לתאר. והידיים והרגליים כמו גושי בשר עקומים, כפות הרגליים עצומות ונפוחות עם עור שנראה כמו איזה מחלה מזעזעת. ואי זה היה נוראי. ראיתי חצי דקה והעברתי. לא הייתי מסוגלת - אוי ממש הקאתי עוד שנייה.

koshcosh

New member
לא כדי לפזר מלח

אבל לקרוב משפחה שלי יש בעיה הרבה יותר קשה... הוא כמעט צמח(מגיב מעט) ובשונה מהילד שלך עצמותיו של בן דודי לא גודלות אבל שאר חלקיו הפנימיים כן...(תביני מה ההשלכות לבד..) הוא חוגג בר מצווה עוד שבועיים .

אוקי.

זה ממש עצוב, מה קרה לו? :( (מקווה שירגיש טוב יותר כמה שזה נשמע לא מציאותי) (אמ זה לא הילד שלי, סתם ראיתי בטלווזיה)

koshcosh

New member
לא הילד שלך?

תשבעי ! ! ! חח אנחנו בפורום שמיניסטים, למה שאחשוב שהוא הבן שלך? בן דוד שלי הוא נולד עם מום. אין מה לעשות אלא להקל קצת על חייו המייסרים.

taletv

New member
לרוכב האתגרי

אתה מתאים, אך בן דודך, אם אכן הסיפור אמיתי יותר מתאים. עוד שבועיים בר מצווה זו הזדמנות מצויינת ואשמח אם תחזור אלי בנושא אם הדבר יכול להיות רלוונטי מבחינתך/משפחתך. ואם לא אשמח אם תשלח לי למייל פירוט על התהליך שעברת ותמונה או שתיים. אני רק מקווה שאתה רציני ולא סתם משועמם, כי אני משקיעה בפרוייקט הזה את כולי. תודה בכל מקרה. נחמד לדעת שאנשים מוכנים לתרום מעצמם...

koshcosh

New member
שתבואו לבר המצווה לא בה בחשבון.

אירוע משפחתי שאנחנו מתכוונים להזמין את כל כיתתו (שכולם במצב זהה). בקיצור אין מצב. אם תסכימי מעט לפרט במה מדובר אחליט אם היני מעוניין.

koshcosh

New member
גם אני כמוך

בלימודי הקולנוע והתקשורת, כל אחד יכול להכין סרט על ילד כמו בן הדוד שלי, להוציא ציון טוב בלי לעשות הרבה. במאי מוכשר באמת לא צריך סיפור שעשו הכל כבר בשבילו...

taletv

New member
ושוב אני

לא נראה לי שזה הוגן שאתה מבקר אנשים שאין לך מושג מי הם או במאים שעוד לא ראית סרטים שלהם. את מה שאמרת לי אמרו לי כבר לפני שלוש שנים ועדיין בחרתי בבן דודך. אז?! אולי תקשיב לפני שאתה מתבטא... אולי אם לא היית דופק את היציאה הזאת הייתי שמחה לעבוד איתך. חבל.

koshcosh

New member
חבל

ה"יציאה" הזאת היא מקצועית לגמרי. הדבר הראשון שלמדנו בשיעורי קולנוע.

למעלה